Ben mi kuruntu yapıyorum yoksa herşey ortada mı?

İcinize kurt dusmus valla benimde duserdi su fotoda bele sarilma + kedi sayfasi begenme olayindan dolayi. Kadin kedisinin videolarini izletmis olup kedilerle alakali konusulup ilgisi artmis olabilir. Sahsen ben cok cok yakinim olmadikca kimseyi cekilise bile etiketlemem ki is arkadasimi ne alaka cekilise etiketleyim karsimdaki insan rahatsiz olur diye dusunurum. Erkek arkadasiniz o rahatligi vermis sorun olmicagini sezdirmis hic iyi seyler hissetmedim bende

Çok çok iyi yapmışsın, sonuna kadar haklısın. Boş bırakma sakin

Kadınlar her zaman doğruyu hisseder Rahatsız olduğunuz halde samimiyetinde ısrarcı olması herşeyi anlatıyor zaten. Üzmeyin kendinizi

Bence siz kuruntu yapıyorsunuz.

Böyle bir iş arkadaşı benim eski sevgilimde de vardı…Benzer şeyleri yaşadım ve sonra gördüm ki ne hissettiysem haklıymışım.

Ne hissediyorsan doğru hissetmişsin..

Bir de üzülüyor gibi "zaten işten ayrılıyor merak etme" demiş..

Kadin hisseder.... erkek de suclaninca boyle sinirli hiddetli yanitlar verir... iyi yapmissiniz var bu iste bir is.

Sinirlenip köpürüyorsa yalan söulüyor net..Yalanları ortaya çıkınca hep üste çıkmak için sinirlenmiş numarası yaparlar.Biz kadınlarda kendimizi suçlu hissederiz..
Bence şüphelenmiyotmuş gibi davranıp gizlice takipte kalın..Her bulduğunuz şeyde hesap sorarsanız varsa birşey daha iyi gizler sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…