Ben mi kendimi ifade edemiyorum sizce?

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
Kızlar benim erkek arkadaşım bebekleri özellikle kız bebekleri çok seviyor. Yaklaşık 6 aydır beraberiz. 3-4 aydır hep bi küçük ikialinganasik istiyorum derdi. Küçük bebek resimleri yollar, aynen böyle olur bizimki de falan derdi.

Hayaller kurardı. söyle olur böyle olur diye. Ama hep bi bebekli hayaller.

Aslında bu durum beni mutlu ediyordu. Ama bir gece, romantiksin değilsin muhabbetinden bahsederken... Hep küçük ikialinganasikli hayaller kuruyorsun dedim. Hiç ikimizden bahsetmiyorsun. Evlenince şunu yaparız bunu ederiz vs.

Bir daha hiç bahsetmedi. Bugün durup dururken aklıma geldi o muhabbet. Evet hiç bahsetmedi birdaha. Canım sıkıldı bu duruma da çok

Sizce bu konuyu konuşayım mi yoksa o konuşmayı unutup yeniden kendi kendine bahsetmesini mi bekleyeyim. Kırıldı mı acaba bana

şimdi senin sorunun erkek arkadaşının sana bebek fotoğrafı yollamaması mı?

Kurulabilecek en tatlı hayallerden birini kuruyor erkek arkadaşın, daha ne olsun! Belli ki seni kızının annesi olarak hayal ediyor, oy ne tatlı :)

Bence sen fırsatını bulup gir bu konuya... mesela, küçük kızımızla alakalı çok konuştuk ama hiç isim düşünmedik; hadi gel isim düşünelim falan diyerek bu konuda onun gibi istekli olduğunu gösterebilirsin.

Konuştum bile. Aradı biraz önce, direk söyledim.

Yanlış mı anladın acaba beni dedim. Yoo hayır dedi, güldü. Fırsat olmamıştır vs dedi. Rahatladım bende. Hayal kuruyordu iki o da bitti sandım :)

Teşekkürler kızlar yorumlar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…