- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
şimdi çektim çok çok hafifÇok hafif gördüm gibi bende
Bugün kan vermeye gidicemBende çok silik gördüm gibi, yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bence
Merhabalar adet günüm 4gün geçikti kornumuyorum bugün eczaneden bebe time marka gebelik tesi aldım üstünde 5 20 dakika bekleyin diyordu şuan bi çizgi görüyor gibiyim çok hafif göreb varmı yoksa sadece ben mi görmek istiyorum yardım edin bebe time ilk defa kullandım kullanınınız var mj
Belim çok ağrıyor ayreten bazen çok uyuyorum bazen hiç uyuyamıyorum üstümde aşırı halsizlik var kılımı kıpırtadasım gelmiyor eşim bile diyo 2haftadaır çok üşengeç gibisin akıntım var bazen adet oldum sanıyorum ama değil bşrde akşamları gaz problemi oluyor midemde bazen ağzımdan çıkarıyorumMerhabalar adet günüm 4gün geçikti kornumuyorum bugün eczaneden bebe time marka gebelik tesi aldım üstünde 5 20 dakika bekleyin diyordu şuan bi çizgi görüyor gibiyim çok hafif göreb varmı yoksa sadece ben mi görmek istiyorum yardım edin bebe time ilk defa kullandım kullanınınız var mj
Bugün aile hekimliğini buraya alıcam hemen sistemde gözükürse kan vericem olmazsa yarunBen de gördüm. Regl gecikmiş kan verin bence
Bende gördüm inşallah hayırlı olsu
Bende gördüm inşallah hayırlı olsun
Aile hekimlikleri 10-11 gibi kan alma işini bitiriyor sanırım. Olmazsa yarın verin sabahtan. Güzel olur inşallah sonuçBugün aile hekimliğini buraya alıcam hemen sistemde gözükürse kan vericem olmazsa yarun
As evet doğru unutmuşum yarın sabah inşallah ilk işim oAile hekimlikleri 10-11 gibi kan alma işini bitiriyor sanırım. Olmazsa yarın verin sabahtan. Güzel olur inşallah sonuç