- 17 Aralık 2015
- 26.668
- 48.621
- 598
Sınıf anneliği sistemi yasaklandı. Kendisine iletirsiniz.
Okul aile birliği çok farklı bir oluşum. Okul aile birliğinde bu tür sınıf içi etkinliklere karışılmaz.okul aile birliğine dahiller ise sorun olmuyormuş sanırım
Sınıf annesi uygulaması kalktı23 Nisan gösterisi karton dan kostüm yapicak sininif annesi 600 TL istiyor çok değil mi
Kizlar bilmiyorum ben mi takıldım..sınıf 30 kişi.
Benim için sıkıntı değil çok şükür veririm ama emrivaki yapılmış hocamız yoruluyor para konusunda hassas olalım falan diye.
Belki veremiyecekler var ne bu emrivaki devlet okulu bu arada
Ya bu mevzuatı kim düzenliyor ben mi anlamıyorum. Sınıf annesi uygulaması kaldırılmadı mı? Sınıf temsilcisi olarak adı değişse bile aynı işlevi görüyor. Bu mevzuatı yazanlar o zaman sınıf annesi unvanı kaldırılarak sınıf temsilcisi unvanı ile uygulamaya devam edilmesi diye yazsın bari en azından daha dürüst ve işe yarar olurSınıf annesi yasaklandı diye adı sınıf temsilcisi oldu kızlar ohoooo
Biz de kiralamaya 250 vericez.
600 çok ama lcw 7 parça kıyafete 3000'e yakın ödedim hsonu. Bilmiyorum keçe de ucuz diil detay isteyin kiralama önerisi sunun.
bizim sinif anneleri okul aile birligine dahiliz adi altinda annelik devam.Okul aile birliği çok farklı bir oluşum. Okul aile birliğinde bu tür sınıf içi etkinliklere karışılmaz.
ya bazi taraflarda sınıf anneleri büyük problem oluyor, hatta çocukları bile sınıf annesi çocuğu olduğu için kendisinin ayricalikli olduğunu düşünüyor vs ama bence bu iş ögretmende bitiyor.Ya bu mevzuatı kim düzenliyor ben mi anlamıyorum. Sınıf annesi uygulaması kaldırılmadı mı? Sınıf temsilcisi olarak adı değişse bile aynı işlevi görüyor. Bu mevzuatı yazanlar o zaman sınıf annesi unvanı kaldırılarak sınıf temsilcisi unvanı ile uygulamaya devam edilmesi diye yazsın bari en azından daha dürüst ve işe yarar olur
Ben dedim gibi hala anlam veremiyorum. Yurtdışında kuzenlerim var, eşiminde kuzenleri var ama oralarda yok bu tarz uygulamalar. Keza Ben burada yurtdışında yaşayan üyelerinde kaç defa sayamadım böyle bir uygulama olmadığını yazmışlar. Yurt dışındaki öğretmenler insan değil mi onlar nasıl yapıp yetişiyor herşeyeya bazi taraflarda sınıf anneleri büyük problem oluyor, hatta çocukları bile sınıf annesi çocuğu olduğu için kendisinin ayricalikli olduğunu düşünüyor vs ama bence bu iş ögretmende bitiyor.
bizim sinif annemiz devam ediyor ama boyle kendi basina karar alarak degil önce ögretmen bu şekilde bir şey düşünüyorum sizde onaylarsaniz eğer maliyeti şu kadar gibi görünuyor diyerek velilerden onay alıyo, sonraki sürecte organizasyon kisminda sinif annelerimiz devreye giriyor.
okulda bir etkinlik olduğunda mesela gitmeyecek olan çocuklarin başında ögretmen kalıp derse devam etmesi gerekiyor o durumda sınıf anneleri diger cocuklari alip etkinlik alanına goturup sahip çıkıyor vs. düzgün yapilirsa aslında iyi bir şey yani.
Böyle şeylerde toplantı yapılır bütçe belirtilir yüksek gelirse alternatifler bulunur.23 Nisan gösterisi karton dan kostüm yapicak sininif annesi 600 TL istiyor çok değil mi
Kizlar bilmiyorum ben mi takıldım..sınıf 30 kişi.
Benim için sıkıntı değil çok şükür veririm ama emrivaki yapılmış hocamız yoruluyor para konusunda hassas olalım falan diye.
Belki veremiyecekler var ne bu emrivaki devlet okulu bu arada
yurt disindaki sinifların ögrenci sayılarını ögrenmek gerekli bence bunu anlamak için bazı devlet okullarında 40 kişilik siniflar oluyordu bundan öncesinde şimdi hala varmı bilmiyorum.B
Ben dedim gibi hala anlam veremiyorum. Yurtdışında kuzenlerim var, eşiminde kuzenleri var ama oralarda yok bu tarz uygulamalar. Keza Ben burada yurtdışında yaşayan üyelerinde kaç defa sayamadım böyle bir uygulama olmadığını yazmışlar. Yurt dışındaki öğretmenler insan değil mi onlar nasıl yapıp yetişiyor herşeyeya da öğretmenlere bir çocuk gelişimci verilsin yardımcı olarak yanlarına. Hepsi için demiyorum ama çoğu sınıf annesi kendine bir vasıf kazandığını sanıyor bu unvanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?