23 Nisan gösterisi karton dan kostüm yapicak sininif annesi 600 TL istiyor çok değil mi
Kizlar bilmiyorum ben mi takıldım..sınıf 30 kişi.
Benim için sıkıntı değil çok şükür veririm ama emrivaki yapılmış hocamız yoruluyor para konusunda hassas olalım falan diye.
Belki veremiyecekler var ne bu emrivaki devlet okulu bu arada
Sınıf anneleri adaya veda etmemiş miydi ya? Hassasiyetinizde haklısınız lütfen whatsApp grubuna yazın, emri vakilerde bulunmayın durumu olan var olmayan var diye. Durumu olmayan aileler ve çocuklar üzülmesin23 Nisan gösterisi karton dan kostüm yapicak sininif annesi 600 TL istiyor çok değil mi
Kizlar bilmiyorum ben mi takıldım..sınıf 30 kişi.
Benim için sıkıntı değil çok şükür veririm ama emrivaki yapılmış hocamız yoruluyor para konusunda hassas olalım falan diye.
Belki veremiyecekler var ne bu emrivaki devlet okulu bu arada
Ya ne alaka 600 TL
Bence şeffaf olmalarını, faturalari vs paylaşmalarını, aksi halde sıkıntı olabileceğini ve bu durumu cimere yazan velilerin olabileceğini, yok yere öğretmeninizin basinin belaya girebileceğini yaz
600*30= 18000 TL eder. Ne yapacakmis o kadar parayla? Annem dikiş diktiği için biliyorum, güncel enflasyonla bile montluk kaliteli kumaşın metresi 250 lira. Bir metrelik çocuklara 600 liraya ne yapacakmis? Paraları cebine mi atacakmis?
Ben asla vermezdim. Böyle şeylerden nefret ederim
İşte herkes susunca "üc kurusun lafını etmeyeyim" diye böyle oluyor. Piknik için para toplanıyor, hesap kitap yapıyorsun, sayıyi kafanda çoğaltıyorsun yine de istenen rakam etmiyor. Apartmanda para toplaniyor, emsalleri soruşturuyorsun, istenen para iki katı. Belediye ihaleye giriyor, haddine değil sorgulamiyorsun bir ağaç başına 85 ağaç parası yandaşa ihale veriyorlar, ruhun duymuyor.Kumaş olsa gam yemicez karton yaa karton.
İki metre karton 60 TL, ponpon 20 TL, kurdela 10 tl, işçilik bedeli 510 TLBen ilkokuldayken de kostum parası toplanirdi. Normal kumaştan kostüm olsa neyse diyeceğim ama karton kostümün neresi 600 lira? Bir de kendileri yapacaksa hangi malzeme o kadar tutar?
Benim çocuğun parasını siz ödeyin o halde deyin. Sınıf annesi yasaklandı, sizi milli eğitim müdürlüğüne bildireceğim diyecek cesaretiniz olsun biraz. Çıbanbaşı çıban sonu, kadına bak kafasına göre para topluyor. Benim çocuklar yurtdışı sistemde okudu. Öğretmene hediye vermek sınıfta para toplamak ödleri kopar, cesaret edemezler çünkü suç. Sadece 1 kez o da kadın emekli oldu diye şal alındı bir öğretmene ve elli kez yazı gönderildi faturası paylaşıldı ürünün.ama emrivaki yapılmış hocamız yoruluyor para konusunda hassas olalım falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?