Ben mi duygusuzum,bu erkeklee mi sabırsız?

+30 olmuş bir insandan cinsellik beklememesini, muhallebici de el ele oturmasını tabiki de bekleyemeyiz lakin herşeyin zamanı ve adabı var . Ben bu tarz direkt cinsellikten konu açan erkeklerin karşısındaki kadını uzun vadeli bir hayat yolculuğunda istediklerini düşünmüyorum. Karşısındaki kadını sonsuza dek elde etmek isteyen tipler çok güzel sabredip bu işin zamanını bekliyor . Ben sizi haklı buldum bende konuyu sekse getiren bir erkeğe uyuz olurdum . Ancak iki tarafın ortak etkileşimi olunca mevzu zaten ister istemez oraya gelir lakin birisinin zorla manipüle ederek lafı oraya getirmesi

Haklısınız,öyle yapacağım bundan sonra.

Kesinlikle,cinselliği hakedecek insanla yaşamak isterim.İlk buluşmada bunu ima eden insanla değil…

İhtiyaçtan ziyade duygularımla yaşamak isterim,hiç bir şey hissetmediğim biriyle değil.

Herşeyin bir sırası var doğru.o konuda çok haklısın ama sen de bu yaşa kadar yaşamadığına göre sırası geldiğinde de istememişsin belli ki.
İnan sırası gelmedi.Yani güven duyabileceğim kimse çıkmadı.
Bir tek eski nişanlımla yaşayabilirdim belki ,ama o yaşlarda da cinsellik benim için müthiş bir tabuydu.Sonrasında da farklı sebeplerden ayrıldık zaten.

Hmm evet birine ısınmak da çok zor gerçekten.

Evet artık erkeklerin çoğu böyle oldu maalesef. Duygusal paylaşım yok. İnanın bu sabah aynı şeyi düşündüm. Artık vıcık vıcık cinsellikten de erkeklerden de midem bulandı. İlişkinin en başında beklentiyi söylemek daha mantıklı gibi

Böyle insanlarla hiç karşılaşmadım. Kriterlerinizi gözden geçirin bence biraz. 12 yıllık evliyim belki de erkekler değişmiştir bilemedim eşime ilk görüşmede evlenmeyeceksek görüşmeye gerek yok diyen bir kafadayim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…