ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

onlara benim gibi gelin lazımdı bence vallahı şaka gibisiniz hizmetçi olmak için evleniyor bazı hemcinslerim.
karısı varken kızı varken ben yapacağım ha.....çok beklerler bu kadar ezik olmayın hatunlar hizmetçi köle olarak alınmadınız

işte durum benim ailemde de öyle hatta daha beter öyle görünce üstüme geliyor sizde de durum böyle diye ama ben öyle olmak istemiyorum kendi hayatım sonuçta
senin ailende öyle diye sen öyyle olmak zorunda değilsin, benim annemde çok çekti hala daha babam sayesinde rahatı yok kadının ama ben eşimle sevgiliyken bile çatır çatır şunu yapmam bunu yapmam diye tartışmışımdır annem gibi olmicam haberin olsun bu hayata kimsenin hizmetçisi olmaya gelmedim pisliğinide çekmeye de gelmedim şükür ki eşim babama hiç benzemez evlendim rahata kavuştum ama diyorum ya bunda benim etkimde çok zamanında herşeyi konuştum.

Galiba ben paralel evrende falan yasiyorum. kusura bakma da cok komik. Kadin hizmetci degildir. Istersen yaparsin. Yapmazsan da kimse sana bisey diyemez. derse de desin. insanlar hala bunlarla ugrasiyor inanamiyorum yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…