• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi anormalim yoksa o mu ?

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba bayanlar, ben 23 yasinayim ve 7 haftalik hamileyim riskli ve cok zor gecen bi hamileligim var daima yedigimi cikariyorum ve 2 ay once dusuk yaptim bile. Kaynanamla altli ustlu yasiyorum ve bi dul kizi var yaninda 31 yasinda.
Durumumdan dolayi oruc tutamiyorum ama dusundum ki 1gun kaynanami babasini ve kizini iftar yemegine davet ediyim. O gun geldi sabahdan yemeklerimi yaptim ama malesef ogleden sonra asiri kotulestim kan kustum o yuzden esim dedi anneme soyle iftar veremezsin ama yemekler hazir bile yukari cikar onlar yer iftara bende tmm dedim. Yukari ciktim kaynanama anlatmaya durumu burun kivirdi ve sok edici bi laf dedi: biz yemegi yedikden sonra yukari gel bulasiklari yap. Bende dedim ki: yemekleri yaptim sofra toplayip bulasigi yapcak gucum olsaydi kendi evime alip yapardim ama ayakda durdukca ve yemek gordukce kusasim var. Her neyse iftar oldu yemeklerini yediler ben evimde uzaniyordum ta ki ne gorene kadar? Gonderdigim tencereler kalan 2 kasik yemekleriyle asaga gondermis ???!!! Dalga mi geciyolar ben yemek gormeye tahmul edemiom ve bulasigi asaga gonderiyolar el yapmaz bunu. Esim gitti konustu sizin hic mi vicdaniniz yok ben utanirim o tencereleri o halde indirmeye diye. Artik konusmama karari aldim sizce hakli miyim? Ve tabi Evlendim evleneli bu sekil benle ugrasti onlari anlatmak bile istemiyorum...

Tabiki çok haklısınız ama sizde umursamayin ne yiyorlarsa yesinler eşiniz de sizden tarafmiz zaten başka bı eve çıkma durumunuz yok mu böyle insanlarla sinir hastası olur insan eğer mecbur diyorsanız kapınizi örtün boşverin yemek falan böyle insanlar iyiliği bile kötülük olarak anlar

Tabiki çok haklısınız ama sizde umursamayin ne yiyorlarsa yesinler eşiniz de sizden tarafmiz zaten başka bı eve çıkma durumunuz yok mu böyle insanlarla sinir hastası olur insan eğer mecbur diyorsanız kapınizi örtün boşverin yemek falan böyle insanlar iyiliği bile kötülük olarak anlar

Cok sukur ki esim yanimda. Maddi olarak cikabiliriz ama kaynanam ayilma bayilma numarasi yapiyo ben tek bi kadinim tek oglum var o da giderse ne yaparim kizi ayri evde yasiyo sabah gelip gece gider. Esime piskolojik baski yapiyo anlicaniz o yuzden su an imkansiz cikmamiz ama 1 senelik evliyim 1 senedir o yalanci 2 yuzlu insanla ugrasiyom artik o yuzden kapimi ortup onlzr ypkmus gibi yasamaya karar verdim

Cok sukur ki esim yanimda. Maddi olarak cikabiliriz ama kaynanam ayilma bayilma numarasi yapiyo ben tek bi kadinim tek oglum var o da giderse ne yaparim kizi ayri evde yasiyo sabah gelip gece gider. Esime piskolojik baski yapiyo anlicaniz o yuzden su an imkansiz cikmamiz ama 1 senelik evliyim 1 senedir o yalanci 2 yuzlu insanla ugrasiyom artik o yuzden kapimi ortup onlzr ypkmus gibi yasamaya karar verdim
Siz madem durumunuz varmış yavaştan eşinizi ikna etmeye bakın bir bayılır iki bayılır sonra alışır yada eşinize deyin annesine desin böyle yapmaya devam edersen biz başka Eve taşınacagiz desin korku iyidir bu kadın da haketmis bunu kızı bile tahammül edememiş ki ayrı evde oturuyor

Siz madem durumunuz varmış yavaştan eşinizi ikna etmeye bakın bir bayılır iki bayılır sonra alışır yada eşinize deyin annesine desin böyle yapmaya devam edersen biz başka Eve taşınacagiz desin korku iyidir bu kadın da haketmis bunu kızı bile tahammül edememiş ki ayrı evde oturuyor

Aklimda ama zor oldugunu bildigim icin yavas yavas yapiyorum dile getirmeden annesinin bu hareketleri ztn onu bile biktirdi icimden bi hos diyo bi zaman sonra kendi cikacak bakalim hayirlisi. Uzakdaki komsularim bile hergun bana elleri dolu geliyo hamilesin zor geciyo diye kaynanam daha 1 kere bile sormadi canin bisey istiomu veya migden bulaniosa yemek yaparken beraber yiyelim ustune hizmetciymisim gibi yemegimiz bitince cagirim da gel bulasigi yika diyo ne pis bi kadin ya

Baska dusuncesini vermek isteyen yokmu
Aman ne düşüncesi verelim Allah bu anlayışsız Allahin belasi kaynanalari alsinda bizde bi rahat edelim. Sen simdi hamilesin ya nasil zehir ederiz diye plan yapıyordur. Çünkü oğlu seninle mutlu ya olamaz öyle bişey. O tencereleri keşke gönderseydin ona hediyem olsun diye. Adi insanlar ne isterler hamile kendinden 40 kat küçük insanlardan anlamam ya

Aman ne düşüncesi verelim Allah bu anlayışsız Allahin belasi kaynanalari alsinda bizde bi rahat edelim. Sen simdi hamilesin ya nasil zehir ederiz diye plan yapıyordur. Çünkü oğlu seninle mutlu ya olamaz öyle bişey. O tencereleri keşke gönderseydin ona hediyem olsun diye. Adi insanlar ne isterler hamile kendinden 40 kat küçük insanlardan anlamam ya
Migdem bulaniyo hep kusuyorum diyorum az gez diyo oglu beni hava aldirmaya cikariyo kendim cikamiom halsizlikden diye ona geberiyo. Allahim insallah tez zamanda beni bi sekilde o pisliklerden kurtarir su an o gunden belli konusmuyorum esimde saygi duyuyo

Eşinizin gözleri görüyor ,kulağı duyuyor ve gerekli yerde duruyorsa can sıkma ihtimalleri olamasın. En azından onlara belli etmeyin ve kararlı olun. Sindirtmeyin kendinizi
Cok sukur esim farkinda su an konusmuom annesigille bana saygi duyuyo hatta ben visey demiom ama kendisi bile cikip gormuyo annesini. o yuzden kapattim kapimi evimde mutluyum

Bu forumda şunu farkettim;
Eş ve aileleri gelinin yaşı küçükse daha çok yapıyo bu ezici tavırları, diş geçirmeye çalışıyo.

insan mı o ya vicdansızz Allahtan eşin görüyo gözleri kapalı değil annesi olduğu için hiç üzülme bak hç sitres yapma kaynanam yüüzünden hamileliğimde tartştım eşimle kaç kere sebebi ona bağlamak istemiyorum ama düşük yaptım sonra tek derdin evladın olsun bırak Alalhından bulsun eşinden rica et o yıkasın gerekirae boşver bidaha da iyilik yapmazsın olur biter

insan mı o ya vicdansızz Allahtan eşin görüyo gözleri kapalı değil annesi olduğu için hiç üzülme bak hç sitres yapma kaynanam yüüzünden hamileliğimde tartştım eşimle kaç kere sebebi ona bağlamak istemiyorum ama düşük yaptım sonra tek derdin evladın olsun bırak Alalhından bulsun eşinden rica et o yıkasın gerekirae boşver bidaha da iyilik yapmazsın olur biter
En tuhafida kendini hakli gormesi bizi dusunmus yeriz diye indirmis yalann oyle olsaydi bi kac saat once demezdi gel bulasiklarida yika. Hemde o kdr pis biri ki butun gece sicakda tezgahin uzerinde kalmis corbayi bizr geri icirecek. Hepsi yalan yikamamak icin. Esimden allah razi olsun cpk arkamda o gun o yikadi onlari sinirlendim diye. Ve 1nci ayda bende kavga ettim yine onunla tabi allah bilir nedenini ama hemen 5 gun sonra dusuk yaptim

En tuhafida kendini hakli gormesi bizi dusunmus yeriz diye indirmis yalann oyle olsaydi bi kac saat once demezdi gel bulasiklarida yika. Hemde o kdr pis biri ki butun gece sicakda tezgahin uzerinde kalmis corbayi bizr geri icirecek. Hepsi yalan yikamamak icin. Esimden allah razi olsun cpk arkamda o gun o yikadi onlari sinirlendim diye. Ve 1nci ayda bende kavga ettim yine onunla tabi allah bilir nedenini ama hemen 5 gun sonra dusuk yaptim
Allaha havale et boşver bulur cezasını

Back