Ben mi abartıyorum

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
7
2
23
Erkek arkadaşımla uzak mesafe yaşıyoruz. 3 senelik ilişkimiz var . Çok sık görüşemiyoruz ayda bir 2 ayda bir vs. Aynı memleketliyiz. Kendisi başka bir ilde ben başka bir ilde okuyorum. O memlekete giderken benim kaldığım yerden geçiyor. Zaten buluşamıyoruz doğru düzgün. Memlekete giderken uğrayabiliyor. Bende yanına gidince onda kalıyorum çünkü evi var . Her neyse . Yaklaşık 2 aydırlı görüşemedik . Kendisi haftaya memlekete gidecek . Belki yanıma uğrar diye düşünüyordum da beyefendi ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi. Bende sinirlendim 24 yaşında insan 5 saatliğine yanıma uğrayıp da gidebilir . Yanlış mı düşünüyorum? Sen de gel memlekete orada buluşalım diyor

Erkek arkadaşımla uzak mesafe yaşıyoruz. 3 senelik ilişkimiz var . Çok sık görüşemiyoruz ayda bir 2 ayda bir vs. Aynı memleketliyiz. Kendisi başka bir ilde ben başka bir ilde okuyorum. O memlekete giderken benim kaldığım yerden geçiyor. Zaten buluşamıyoruz doğru düzgün. Memlekete giderken uğrayabiliyor. Bende yanına gidince onda kalıyorum çünkü evi var . Her neyse . Yaklaşık 2 aydırlı görüşemedik . Kendisi haftaya memlekete gidecek . Belki yanıma uğrar diye düşünüyordum da beyefendi ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi. Bende sinirlendim 24 yaşında insan 5 saatliğine yanıma uğrayıp da gidebilir . Yanlış mı düşünüyorum? Sen de gel memlekete orada buluşalım diyor
Daha erken çıkıp uğrayabilir, zaten o taraftan geçiyormuş.İstedikten sonra erken çıkmasa da uğrayıp ordan gidebilir.Esyalar bir yere kaçmıyor ya.

Ben bi düğüne farklı şehre gitmiştim, dönüşte şu anki eşim o zamanki sevgilimin yanına uğramıştım, yolumun üstü falan da değildi Muğla - Ankara - İstanbul yapmıştım yani. Kadın halimle demek istemiyorum ama görece erkeklere göre sıkı yetiştirildiğimiz için diyeyim ben bile bunu yapabildiysem sevgilinizin hayli hayli yapabilmesi lazımdı

Daha erken çıkıp uğrayabilir, zaten o taraftan geçiyormuş.İstedikten sonra erken çıkmasa da uğrayıp ordan gidebilir.Esyalar bir yere kaçmıyor ya.
İnsanoğlu işte istemedigi herşeyin bahanesini,istedigi herşeyin çaresini bulur da beyefendi bir de ayağına cagırmıs.

Arkadaşlar bu çocuk öğrenci anladığım kadarıyla. Maddi giderlerini ailesi karşılıyorsa onların söylediklerine uymama şansı olmayabilir. Yol üstü de olsa başka bir şehire uğramak iki bilet külfeti demek, öyle yarı yarıya olmuyor genelde. Bilet fiyatları da uçmuş. Öğrenci adama gelmedi gitmedi diye kızılmaz.

Ancaaak bu adam 24 yaşında kazık kadar haliyle neden hala öğrenci? Asıl sıkıntı bu bence.

sen yanına uğrar diye düşünüyordun. Ama o direkt sebep ya da bahane bildirmiş. Bence bir daha konuyu açma… sen de memlekete gitme…
Bu konuyu senin kadar düşünse sebeplerini sana sen ona sormadan gel demeden önce söylerdi bence… o yüzden sanki belirttiği sebep değil de bahane gibi geldi bana.

Sıkıntılı bir durum bende uzaktan yönettim ilişkimi ve sonunda evlendik 6 yıl oldu 🥰 ben başka ülkedeydim eşim de Türkiye deydi senede sadece 2-3 kez görüşebiliyorduk o gelemiyordu hep ben gidiyordum uçakla gel git sürekli böyle bi ilişkide çok dikkatli olmak gerekir yapamadığınız takdirde ayrılmak en güzeli çünkü yıpranıyor insan uzaktan da yürütmek kolay değil kaldı ki siz aynı ülkede aynı yerden gelmesinşz biraz daha ilgi alaka bende beklerdim belki de zor durumda kalacak bilemeyiz siz üstüne düşmeyin bu aralar bence geri çekilin biraz vitesi düşürün geriye yaslanın:)

X