Ben mi abartiyorum ya cok bunaldim

Canimm ayni babadan bendede vardi. Tabi bu kadar degildi ama herseyime karisirdi disari cikamazdim lisedeyken pantolon giysem sorun olurdu makyajima llaf ederdi uniye baska sehire gittim rahatladim dondugumdede konustugum biri vardi evlendm... esim saolsun cok iyidir skmaz beni rahatim simdi ama sana evlen demiyorm diyecegim o kiiiii sen o evden ckana kadar boyle olacak sabret... onlarda eski kafqli olduklari icin boyleler....

Babanin yaptgi sey mantiga sigacak sey degil.
Yasin kac canim?

Ben bir durur iki durur sen kimsinki bana ahlak dersi veriyosun diye patlardim.
Karisini aldatmakk normalmiymis?

Hangi konuya baksam konu sahibiplerine resmen gaz veriliyor
Anlamıyorum gerçekten sizi burda anlatılanlari tek taraflı dinliyorsunuz yorum yaparken diğer tarafıda düşünülerek yapılmalı iki tarafı dinlemeden kim haklı kim haksız bilemezsiniz bunu göz ardı etmeyin
Şayet sizin o an düşünmeden yazdığınız bir cümle karşı tarafın hayatını olumsuz etkileye bilir.
Lütfen yazarken biraz daha ılıman cümleler kurun öfke ve nefret dolu sözcüklerle konu sahiplerine yardimci olamazsınız

Konu Sahibi arkadaş babanız hakkında yazdıklarınıza üzüldüm
Her ne olursa olsun o sizin babanız nedir bu öfke bu nefret anlamadım
Annenizi aldatmıs ise bu annenizi ve babanızın meselesi sizin değil bunu keşke dillendirmesey diniz

Burdaki konuları okudukça geleceğe dair endişelerim artıyor

Insanlar da saygı yok sabır yok sevgi yok ahlak yok....
En önemlisi kendi Kültürümüzden uzak bir hayat yaşıyoruz
İman dan uzak nesiller yetiştiği sürece bu toplumda bozulmaya mahkum kalacak...

Baban anneni aldatıyor kendi başka kadınlara demek o gözle bakıyor sokakta ve bu yüzden senin de erkeklere o şekilde bakacağını düşünüyor buna adım kadar eminim ya da sen süslenince onun nasıl nefsi uyanıyor seninde süslenip birilerinin ilgisini çekmenden rahatsız oluyor.Bu ikisi her babada olabilir amasenin babanın durumu farklı ve çok aşırı saplantı halinde.Kendisi dışarı bakıyor ama kendi kızına bakılır diye korkuyor emin ol kadına kıza bakarken seni aklına getiriyor ben olsam "sen bakarsan senin kızına da bakarlar demek isterdim " bunu her baba düşünür çünkü.
Bu kadar baskı altındasın senin gerçekten sosyal çevren yoksa ruh sağlını bile bozarlar hiç kafana takmamaya çalış
Annene gelince eşim ne derse o olur erkek egemen toplumuz ya ne de olsa erkeğin gölgesinde ve malesef aldatılıyor. annenin bir bayan olarak seni anlaması ve böyle bencil bir babanın katı kurallarına seni uymak zorunda bırakmamasıdır mesela benim babada var ama bu kadar değil annem orta yolu buluyor bir şekilde annene şunu de: "bu yaşlarda giyinmeyeceğim de ne zama giyineceğim süsleneceğim sende genç olmadın mı senin kızın güzel olmasın mı " de ayrıca ben olsam msn kayıtlarını saklardım ilerde boşandıklarında annenin işine yarar.Bu arada kendini çirkin hissetme

Canım , üzülme .... Elbet okulun bitecek , kendi ayaklarının üzerinde duracaksın... İnsanlarda kaybetme korkusu vardır. Farklı şekillerde dile getirirler, yada eylemde bulunurlar... Anne ve babandaki abartı... Bilhassa annendeki tutum.... Sabır ya selamet de, derslerine dört elle sarıl , güçlü ol Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…