• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartiyorum objektif yorumlara ihtiyacim var

eszinbb07

minnoslarim var artik
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
1.427
1.088
133
Öncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayım :( çok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii

Çok haklısınız.
Cahiller mi, bu kadar vurdumduymazlık enteresan.

Durumunuz zor olsa da Allahın mucizesi sonsuz,neler neler duyuyoruz, tıp da çok ilerledi bu konuda.
İnşallah tutar ve hayırlı, sağlıklı bir evladınız olur.Siz kafanızı, gönlünüzü rahat tutun.

Sorunlarının ne kadar büyük yada seni ne kadar yaralandığını karşı taraf bilmiyor anlamıyor tam anlamıyla kendinizi ifade edemiyorsunuz bana kalırsa
Çocuk sahibi olan biri olmayanı yada olmak için verdiği mücadeleyi tam anlayamaz bana kalırsa bunun eğitimle alakası pek yok

Canım öncelikle umudunu kaybetme, ne olmadık mucizelere şahit olduk biz..

Acaba ablaların üzülme diyemi öyle davranıyorlar?
Hani umursamaz,olsa neolur olmasa neolur tarzında:KK64:

Yani elbette tuhaf, çok saçma davranmışlar, insanın bacı'sıdır dert ortağı, bilemedim şimdi ne diyim..

Sen üzülme ama, olmadı ilerde evlatlık edinirsin..

Yeterki can sağlığı olsun, hakkında hayırlısı olsun, umarım mutlu olursun..

şu an görümcem tüp bebek tedavisi görüyor, hangi aşamada bilmiyorum, çünkü sormuyorum, daha önce diğer görümcem sordum diye alınmıştı, buna ne yapsam bilemedim.
ve evet ben çocuk sahibi olamamayı çok büyük bir dert olarak görünlerle empati kuramıyorum, bir çocuğum var, olmasaydı da kahrolmazdım, evlat edinmek gibi bir seçenek varken asla anne olamayacağım demek bana çok anlamlı gelmiyor.
o yüzden ablalarınıza ya da çevrenizdeki diğer kimseye kızmayın, siz evladını kaybetmiş bir anne değilsiniz ki teselli etmeye çalışsınlar.

Canım araştırsalar ne olacak ki? sana ne faydası olacak durum ortada bende tüp tedavileri gördüm hala görüyorum ama annemler anlamıyor hiçbirşeyden soru sorup duruyorlar. Yani insan ne çektiğini yalnızca kendi bilir. Seni teselli etmek için öyle söylüyorlar bir de dışarıdan zorluğunu bilmiyorlar gerçekten. Süreci de bilmiyorlar o yüzden alıngan olmayın tedavi süreci boyunca anlatsanız arayıp işte karnımdan iğne oluyorum yumurta toplanacak vs. diye detaylı onlarda anlarlar.

Back