• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum? Objektif bakış açısına ihtiyacım var.

Ben ve eşim herhangi bir partiye üye olmadığımız halde aynı durumdayız ve ikimiz de bu durumdan oldukça hoşnut durumdayız.:-) Kaldı ki önceden tam da senin istediğin gibi bir çifttik, eve gelir gelmez birbirimize sarılır tv izler, sohbet ederdik ama seçim gerginliği ve merakından şu an siyasete odaklanmış durumdayız. Durum belirginleştiğinde elbette eski yaşantımıza döneceğiz.

Zor ve oldukça gergin zamanlar geçiriyoruz. Partinin içerisinde olduğu için bunları daha da fazla hissediyordur eminim. Bence biraz oluruna bırakın. Yakın zamanda herşey istediğiniz gibi olacaktır diye düşünüyorum ;)

Hakli olabilirsiniz ben zaten kesinlikle tartismak icin soylemedim ya da evli olanlara laf etmedim de ki dediklerinizi okuyunca simdi hak verdim evet bir cok fark var aslinda soyledigm sey cok basitti nebilyim evlilik tabi ki opusmek koklasmak romantizm degldir ama birlikte yasama zorunlulugu da degildir esini gormeyi istemek her aksam 10 dakikayi en azindan birbirine ayirmak bunlar olmali ki ilerde eslerin arasi acilmasin .. Nacizane fikrim boyle benim yine de yasamadan bilemem belki on sene sonra sizin bu yazdiklariniz aklima gelir bilmiyorum :KK51::KK15: Sevgiyle kalin
Güzelim aynı şeyleri tekrar etmiycem.Bievlilikte ilişkide 10 dk diye birşey olmamalı.İnsan çoğu zamanını eşine ayırmalı o ayrı.Birlikte yaşama zorunluluğu nedir.Ben niye zorunlu olayım.Veya eşim niye zorunlu olsun.Bu hayatta kimse kimseye mecbur değil.
Bu konuda bahsedilen şey farklı.Son 2 ayında eşinin başka bir işe yoğunlaşması kafa yoğunluğu sebebiyle kendine dönük yaşaması ama her akşam aynı kanepede sarılmak isteyen bir eş.Kısa ve öz her zaman olamayabilir bunu anlatmaya çalıştım.Dünya/meşakat/yoğunluk/stres...her gün aynı olmayabilir.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Bunu yaşamak için 10 yıl geçmesi gerekmiyor.Sen de sevgiyle kal

Back
X