• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum? Objektif bakış açısına ihtiyacım var.

Yeni evlisiniz. Ilfi, sefkat beklemen dogal. ana saniyorum esinin dogasinda da biyle bir sey yok. Bunun partiyle ilgisi yok. Adamin tapisi boyle. Sana tavsiyem esini hayatinin merkezine koyma. Beklentilerin karsilanmadiginda daha cok yipranirsin. Onceligin hep kendin olsun.
Onceligimin kendim olmasina musade etmiyor ki. Kendisi benim hayatimin herseyine mudahil. Ben de alismisim artik onsuz birsey yapmamaya. Eskiden kendime t shirt bile almazdim onsuz cunku aldirmazdi birlikte gidip birlikte secelim derdi. Simdi yogun ya git sen bak al diyor. Ama ben onunla sevgili oldugumdan beri onsuz birsey yapmadim :(

Sizi anlıyorum, yardımcı olmak için yazıyorum.
Eşimi seviyorum ama herşeyi bana danismasindan, yavru köpek gibi peşimde gezmesinden çok sıkılıyorum.
Ben yalnizlikla beslenen bir insanım. Kimse kimsenin herşeyi olamaz. Yalnız yapmak isteyecegimiz şeyler olması çok mu tuhaf? Tv izlemek bile olabilir bu. Hayat ne sitcom ne romantik komedi.
Iste benim esimde partiye baslamadan once ayni sizin esiniz gibiydi. Ve beni de bu sekilde alistirdi.
Ben yalnızlığı asla sevmem yalniz kalinca ne yemek yiyesim gelir ne su icesim. Bu sadece evlilik icin degil simdiye kadar hep boyleydi.

Bir ömür beraber yaşlanacaksınız inşaallah. Yeri gelip ayrı takılacaksınız , yeri gelip beraber olacaksınız. Her akşam bu modu beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız.
Mesela bazen ben kendime kalıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bazen uzanıp kulaklığımı takıyorum, dış dünyaya kapanıyorum.
Sizde birlikte film izlemeyi seviyorsanız , film gunleriniz olur mesela, haftanın bir iki günü.
Bence bu konuyu bir daha açmayın. Bazen gidin film açın yanına uzanın bazende yalnız takılmasına müsaade edin.
Bu siyasi konular yakında durulur zaten.
Bir gun once bu konuda tartismis iken dun ogleden sonra hep partideydi. Aksam eve gittik haberleri acti elinde de telefon tv karsisinda yemegini yedi. (O agir bir diyette oldugu icin dun yemegi ayri yedik). Sonra disari ciktik ona alisveris yapmak icin eve geldik uzerni degistrdi ve tekrar telefonu eline alip yatti tv karsisina. Ben hic sesimi cikarmadim dizimi izledim sonra da yattik. Sabah diyo ki aksam telefonu elimden birakmadim diye kizdin mi? Hayir alismaya calisiyorum bu haline dedim. Suna da bakip kapatacagim dedim ama birakamadim icimden de suan kesin bana sinir oluyordur dedim diyor. Yani napiym simdi ben?

Eger anlattiginiz gibi heegun sarilalim uyuyalim aksamlari dip dipe olalim istiyorsarsaniz kesinlikle siz hatalisiniz. Hele bunu dile getirerek daha da hatalisiniz. Kocalar boyledir. A istisnalar var elbet ama turk erkeginden bahsediyoruz. Hayallerimizdeki adamlari dusunup tabiki sen haklisinda diyemem.

Sen suslenip puslenip umursamaz olunca kiymetli olursun. Beni sev dediginde itici i
Oluyoruz maalesef.

Siyasette oy vermeyle is bitmez. Hukumetin kurulmasi cesitli kritikler. Biraz sabret ve kesinlikle ama kesinlikle taktik degistir.
Dur bakalim bu aksamdan itibaren senin taktigi uygulayayim :)

Onceligimin kendim olmasina musade etmiyor ki. Kendisi benim hayatimin herseyine mudahil. Ben de alismisim artik onsuz birsey yapmamaya. Eskiden kendime t shirt bile almazdim onsuz cunku aldirmazdi birlikte gidip birlikte secelim derdi. Simdi yogun ya git sen bak al diyor. Ama ben onunla sevgili oldugumdan beri onsuz birsey yapmadim :KK43:
Sindirilmissin. Daha dogrusu ozguvenini yitirmissin. Yapma boyle. Allah korusun da diyelim esiniz oldu ya da hastalandi, kendi basiniza birsey yapamayacakmisiniz. Yavas yavas ozguveninizi kazanin. Siz ozguveninizi kazandikca adamin daha cok ilgisini cekersiniz. Bu halinizle adam umursamayabilir cunku nasil olsa bagimli niye merak ediyim ki diyebilir.
Yavad yavas siz de arkadad cevresi elde edin. Arkadaslarinizla beraber birseyler yapin. Biraz irtam degistirmek size iyi gelebilir Hem de ozguveniniz artar.
Ben de sizin gibiydim. Bir anda terk edildim oglumla. Sudan cikmis balik gibi kalakalmistim. Nasil yapicam nerden baslayacagim diyordum. Sizin de hayatiniz olmali. Hayatinizi sadece onun uzerine kurmayin. Sonra boyle tek basiniza ustunuze basiniza bile birsey alamaz hale gelirsiniz. Sanki mutlulugunuz ona bagliymis, o olmadan mutlu olamazmissiniz gibi hissedersiniz. oysa oyle degil. Bir de erkekler bagimli tipleri sevmiyorlar. Her nekadar evde bagimli kole gibi biri olmasi onlarin hosuna gidiyor gibi gozukse de asil kendine guvenen kendinden emin kisilikleri seviyorlar.

Insallah. Sorun biraz da benim de huysuz bir kova olmam da sanirm :KK66:

Ha tamam ozaman yaa.. bastan deseydin.. konu kapansiiiiin :)
Saka biyana.. eger tipik kovaysan bu iliskiye objektif bakmak gerek :) ozmaan yine dedigim gbi gir onun kanepesine onun faaliyetlerine ortak ol , onunla partiye git. Birlikte hareket edin. Sen eve gelmezsen ben senle gelirim die esprilerle çevirmeye calis.
Unutmaa.. bikovanin isteyipte yapamayacağı bisey yoktur..:KK52:

Ha tamam ozaman yaa.. bastan deseydin.. konu kapansiiiiin :)
Saka biyana.. eger tipik kovaysan bu iliskiye objektif bakmak gerek :) ozmaan yine dedigim gbi gir onun kanepesine onun faaliyetlerine ortak ol , onunla partiye git. Birlikte hareket edin. Sen eve gelmezsen ben senle gelirim die esprilerle çevirmeye calis.
Unutmaa.. bikovanin isteyipte yapamayacağı bisey yoktur..:KK52:
:KK71:
Adamin tipik kova bir karisi var Allah baska dert vermesin demi ;) Yalnız o adam da aslan yani. Oyle basa cikmak cok kolay olmuyor :confused:
Partiye beraber gittigimiz cok oluyor canim. Ama iste eve girince de biraksin artik o isleri benimle ilgilensin istiyorum.:KK51:

:KK71:
Adamin tipik kova bir karisi var Allah baska dert vermesin demi :KK66: Yalnız o adam da aslan yani. Oyle basa cikmak cok kolay olmuyor :confused:
Partiye beraber gittigimiz cok oluyor canim. Ama iste eve girince de biraksin artik o isleri benimle ilgilensin istiyorum.:KK51:
valla başka derde gerek varmı bizden sonra bilemedim :cool::cool:
kocada aslanmış , sustum ben :KK59:
yahu sabaha kadarmı ınternette , tv başında bu adam.. sen kaldırmayı bılmıyorsun demekkı :KK22:

valla başka derde gerek varmı bizden sonra bilemedim :cool::cool:
kocada aslanmış , sustum ben :KK59:
yahu sabaha kadarmı ınternette , tv başında bu adam.. sen kaldırmayı bılmıyorsun demekkı :KK22:
Yok ya sabaha kadar degil. Yatalim deyince kapatir ama iste ben kendiliginden yapsin benim zorumla degil istiyorum. Ona gore cinsellik yataga yattigin anda olup bitmesi bana gore ise oncesinde duygusallik ve sonrasi gelir zaten. Onun icin de yataga yatinca o yanasinca bana sinir basiyor madem sen beni duygusal anlamda tatmin etmiyorsun bana bulasma kendi basinin caresine bak diyorum :KK23:

Yok ya sabaha kadar degil. Yatalim deyince kapatir ama iste ben kendiliginden yapsin benim zorumla degil istiyorum. Ona gore cinsellik yataga yattigin anda olup bitmesi bana gore ise oncesinde duygusallik ve sonrasi gelir zaten. Onun icin de yataga yatinca o yanasinca bana sinir basiyor madem sen beni duygusal anlamda tatmin etmiyorsun bana bulasma kendi basinin caresine bak diyorum :KK23:
abbowww cok ayıp denırmı oyle..
ya bazıları oyledır yatak odası dısına cıkmaz ılıskılerı. malesef bende aynı kafadanım.. :oops:
valla tek sıkıntın bu olsun.. konusurken soyle hukumet kurulana kadar sana tavızım sonrasında benımsın :KK60: benım kurallarım gecerlı falan.. bısekılde tavla gıtsın..

bence hükümet kurulana kadar siz de eşinizle birlikte siyasi konulardan konuşun,onun sizinle sohbet etmesini saglayın.. siz onun hoşuna giden şeylere ters tepki verirseniz o daha çok inat yapacaktır.. dayımdan dolayı biliyorum bunları.o da böyleydi çünkü. üstüne gitmeyin aksine destek olun ki şaşırsın :) hoşuna gider yaptıgınız o davranış... hükümet kurulduktan sonra da emin olun size tekrar vakit ayıracaktır Allahın izniyle...

Siz bakmayin burda size istekleriniz abartili yazanlara bence onlarin evliligi belki cok senelik ve eslerinden sikilmislardir benim demek istedigim suydu seven insanin icinden gelir zaten sarilir oper uzak duramaz bu illa tv izlerken sarilmak degil yani birlikte konusmak sohbet etmek sarilmak opmek birbirini .. Bi evlilikte bundan dogal bir sey mi var yahu ? Bana cok enteresan geldi secim olayi.. Bence siz kendinizde biraz degisiklik yapin suslenip puslenin parfumler filan ilgisini yeniden kazanin esinizin cunku bu boyle fazla gitmez araniza sogukluk girer..
Hayata şu kendi pencerelerinizden bakarak insanlar adına konuşmaktan vazgeçin bazı kişiler.7 yıllık evliyim hiçte kocamdan sıkılmadım.Allah ta nazarlardan korusun.Bak orda ne yazmış konu sahibi "10 aylık evliliğin son 2 ayı" ve de sebebini de söylüyor seçimler,parti.
Sana enteresan gelen seçim olayı,bu ülkenin gündemi,geleceği ve her insanın hayatta ki ilgi odakları farklı farklıdır.Bazısı maç düşkünüdür,bazısı kahvehane,bazısı golf,bazısı ralli bazısı müge anlı,bazısı altın günü,bazısı dikiş nakış,bazısı süslenmek püslenmek.....yani bu dünyada herkesin bir ilgi alanı vardır.

Herkesin debir huyu vardır.Tabiki yeri gelince bir filmi bir koltukta,yerde minderlere yayılarak izleyip,yağmur altında elele dolaşıp,traş olan eşinin birden traş köpüklü suratıyla seni öpmek,senin ona sarılman.....bunlar evlilikte,aşkta olağan şeyler.Ama hergün dipdibe olmanın anlamı yok.Evli dahi olsa her insanın kendine özel hayat alanı olması lazım.

Benim eşim sevgi doludur ama işkoliktir.İşinde bir çözülmesi gereken bir dosya varsa bütün dünyaya kapatır kendini.O an beni de görmez gözü ve ben de o süreçte rahat bırakırım.Bu eşimin benden sıkıldığı anlamına gelmez.

Sürekli siyam ikizleri gibi dip dibe göz göze yaşamayı beklemeniz kişiye göre değişiklik gösterebilir. Kendinize biraz alan yaratmalısınız. Farklı olaylar, farklı yerler görüp biriktirmelisiniz. Paylaşabilecek bir şey bulmak adına ve özlemek adına da!
Aksi olsa bir süre sonra bunlardan siz sıkılırdınız.. Sizi anlıyorum bir yandan, Sizin hayalleriniz var ama demekki eşinizinde
biraz kendini dinlemeye ihtiyacı var.Orta yolu bulmak lazım.

Tabi bu eşinizin kaba bir şekilde bunu dile getirmesi onu asla haklı çıkarmaz!

bence hükümet kurulana kadar siz de eşinizle birlikte siyasi konulardan konuşun,onun sizinle sohbet etmesini saglayın.. siz onun hoşuna giden şeylere ters tepki verirseniz o daha çok inat yapacaktır.. dayımdan dolayı biliyorum bunları.o da böyleydi çünkü. üstüne gitmeyin aksine destek olun ki şaşırsın :) hoşuna gider yaptıgınız o davranış... hükümet kurulduktan sonra da emin olun size tekrar vakit ayıracaktır Allahın izniyle...
Tesekkur ederim. Insallah.

Sürekli siyam ikizleri gibi dip dibe göz göze yaşamayı beklemeniz kişiye göre değişiklik gösterebilir. Kendinize biraz alan yaratmalısınız. Farklı olaylar, farklı yerler görüp biriktirmelisiniz. Paylaşabilecek bir şey bulmak adına ve özlemek adına da!
Aksi olsa bir süre sonra bunlardan siz sıkılırdınız.. Sizi anlıyorum bir yandan, Sizin hayalleriniz var ama demekki eşinizinde
biraz kendini dinlemeye ihtiyacı var.Orta yolu bulmak lazım.

Tabi bu eşinizin kaba bir şekilde bunu dile getirmesi onu asla haklı çıkarmaz!
Evlilikte herkesin kendi alani olmasi gerektigone sonuna kadar katiliyorum. Ama soyle bir sorun var ki ben kendime alan yaratsam ben artik evli bir bayan oluyorum ve bir yere gidip gelene kadar onun soru ve arama bombardimanina maruz kaliyorum. Ama kendisi tabi ki ozel alani olsun ve asla mudahale edilmesin istiyor. Ben buna gicik oluyorum ve sirf onunla ugrasmamak ve kotu olmamak adina gitmiyorum. Gideceksem de onun da gittigi zamana denk getiriryorum ki mesgul olsun bana sarmasin diye. Bana bunlari yaoarken kendi benim isteklerimi gormeksizin kafasina gore takilinca da sinir oluyorum haliyle.

Hayata şu kendi pencerelerinizden bakarak insanlar adına konuşmaktan vazgeçin bazı kişiler.7 yıllık evliyim hiçte kocamdan sıkılmadım.Allah ta nazarlardan korusun.Bak orda ne yazmış konu sahibi "10 aylık evliliğin son 2 ayı" ve de sebebini de söylüyor seçimler,parti.
Sana enteresan gelen seçim olayı,bu ülkenin gündemi,geleceği ve her insanın hayatta ki ilgi odakları farklı farklıdır.Bazısı maç düşkünüdür,bazısı kahvehane,bazısı golf,bazısı ralli bazısı müge anlı,bazısı altın günü,bazısı dikiş nakış,bazısı süslenmek püslenmek.....yani bu dünyada herkesin bir ilgi alanı vardır.

Herkesin debir huyu vardır.Tabiki yeri gelince bir filmi bir koltukta,yerde minderlere yayılarak izleyip,yağmur altında elele dolaşıp,traş olan eşinin birden traş köpüklü suratıyla seni öpmek,senin ona sarılman.....bunlar evlilikte,aşkta olağan şeyler.Ama hergün dipdibe olmanın anlamı yok.Evli dahi olsa her insanın kendine özel hayat alanı olması lazım.

Benim eşim sevgi doludur ama işkoliktir.İşinde bir çözülmesi gereken bir dosya varsa bütün dünyaya kapatır kendini.O an beni de görmez gözü ve ben de o süreçte rahat bırakırım.Bu eşimin benden sıkıldığı anlamına gelmez.
Ben evli degilim bana gore birbirini seven iki insan dunya yansa gunun on dakikasini sarilarak gecirebilir ben de her an dip dibe olmayi kastetmedim nebiliyim eve geldiginde sarilmak opup koklamam facebookta hberlere bakarken esiyle de muhattap olmak konusmak onu sarmak sarmalamak bnaa gore dogal olani bu ve ayni evde iki yabanci gibi takilmak onem alinmazsa iliskiye buyuk zarar verir bence . BENCE :)

kadınlar ilgi ister alaka ister
erkekler istemez açıkçası işi varsa yanaşır o kadar
partiye gitmeden öncede böylemiydi
yoksa değilmiydi

Ben evli degilim bana gore birbirini seven iki insan dunya yansa gunun on dakikasini sarilarak gecirebilir ben de her an dip dibe olmayi kastetmedim nebiliyim eve geldiginde sarilmak opup koklamam facebookta hberlere bakarken esiyle de muhattap olmak konusmak onu sarmak sarmalamak bnaa gore dogal olani bu ve ayni evde iki yabanci gibi takilmak onem alinmazsa iliskiye buyuk zarar verir bence . BENCE :)
Ben de bekarken öyle hayal ederdim.Bir ömürden bahsediyoruz.Yeri geldiğinde evde iki yabancı gibi herkes kendi işine de bakar.

Back
X