Hayata şu kendi pencerelerinizden bakarak insanlar adına konuşmaktan vazgeçin bazı kişiler.7 yıllık evliyim hiçte kocamdan sıkılmadım.Allah ta nazarlardan korusun.Bak orda ne yazmış konu sahibi "10 aylık evliliğin son 2 ayı" ve de sebebini de söylüyor seçimler,parti.
Sana enteresan gelen seçim olayı,bu ülkenin gündemi,geleceği ve her insanın hayatta ki ilgi odakları farklı farklıdır.Bazısı maç düşkünüdür,bazısı kahvehane,bazısı golf,bazısı ralli bazısı müge anlı,bazısı altın günü,bazısı dikiş nakış,bazısı süslenmek püslenmek.....yani bu dünyada herkesin bir ilgi alanı vardır.
Herkesin debir huyu vardır.Tabiki yeri gelince bir filmi bir koltukta,yerde minderlere yayılarak izleyip,yağmur altında elele dolaşıp,traş olan eşinin birden traş köpüklü suratıyla seni öpmek,senin ona sarılman.....bunlar evlilikte,aşkta olağan şeyler.Ama hergün dipdibe olmanın anlamı yok.Evli dahi olsa her insanın kendine özel hayat alanı olması lazım.
Benim eşim sevgi doludur ama işkoliktir.İşinde bir çözülmesi gereken bir dosya varsa bütün dünyaya kapatır kendini.O an beni de görmez gözü ve ben de o süreçte rahat bırakırım.Bu eşimin benden sıkıldığı anlamına gelmez.