• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum? Objektif bakış açısına ihtiyacım var.

Merhaba bayanlar. 10 aylık evliyim. Eşimle birlikte aynı meslekteniz kendi işyerimiz var. Sabah beraber gidip akşam beraber geliriz genelde. Ama son 2 aydır siyasi partinin yönetiminde olmasi sebebiyle sabahtan akşama kadar partideydi kendisi. Eve gelince de hemen elinde telefon ne olmuş ne bitmiş onlara bakar. Eskiden herseyimiz beraber iken parti sureci bizi birbirimizden uzaklastirdi. Ben hep destek oldum ona gittigine geldigine pek karismadim. Seçimden sonra biter diye sabrettim. Secim bitti ama hala ne telefonu elinden düşüyor ne parti aklından cikiyor. Partiye girmesini ben istemistim ama suan o kadar pismanim ki kocamla arama sogukluk girdi resmen.
Dun tam yazamadim olayi.
Ekleme: Benim size sorum şu. Ben istiyorum ki akşam olup eve gelince birlikte kanepeye uzanip sarilarak tv izleyelim sohbet edelim. O istiyorki herkes ayri ayri kanepelere rahatca yatsin ve bir yandan tv seyredip bir yandan face e baksin. Ben yatmadan once mutlaka sarilmak isterim 2 dk sarildiktan sonra herkes donsun sirtini uyusun.
Dun bana dedi ki ben sana her gun sarilmak zorunda miyim? Bir gun sarilmasam surat asiyosun dedi.
Benim cok zoruma gitti. Ben d3 madem ayri takilmak istiyordun neden evlendin neden benim de hayallerimi mahfediyorsun ben her gun esimle koltuga uzanarak tv izlemenin hayalini kurardim dedim. Sonra tartisma basladi ve sonrasini ben hatirlamiyorum. Sabah sinir krizi gecirdin dedi.
Sormak istedigim şu ki benim isteklerim normal mi yoksa cidden abartiyor muyum?
Ben ona gun boyu vicik vicik birliktr olalim demiyorum sadece aksam tv izlerken kocama sarilarak izlemek istiyorum :KK43:
Abartmıyorsun tabiki... Sen normal bir evlilikte olması gerekeni istemişsin... Herkes ayrı takılacaksa evlenmenin ne mantığı varmış? Hem daha yeni evlisiniz... Şaşırdım eşinizin tavrına

Zaten sabahtan akşama kadar berabersiniz evde de yalnız takılmak isteyebilir kişiler bazen. Abartmıyorsunuz ancak bu talebinizi dile getirmeniz eşinizin geri adım atmasına sebep olur. Kanıtlanmış birşey ki bu tür istekler ters tepebiliyor.
Bazen ayrı takılmasına izin verin. Bazende şikayet etmeden uzanın yanına hadi film izleyelim diyin.
Daha çok yolun başındasınız, bunaltmayın kendinizi de onu da derim.

Şimdi üzülmeyin; kızmayın bana ama sizin istekleriniz bana da abartılı geldi.

Her akşam sarılmadı diye surat asmak falan biraz da yeni evli olmanın sonucu galiba...

Evde birlikte oturup sohbet etmiyoruz vs deseniz hak vereceğim ama Tv izlerken sarılmıyor vs ben de sevmem öyle sarılmayı; kolunu bacağını koyacak yer bulmayı.

Tv izlerken hakkında yorum yapmayı severim; bana cevap veriyorsa yeterlidir yani; kocaman kolu tepemde olmasın; zaten yorulmuşum; dinlenmeme engel olmasın...

Siz seçim süreci ile yalnız hissetmeye başlamışsınız kendinizi; ilgi istiyorsunuz vs. Ama ilgi gece yatmadan iki dakika yalandan sarılmak değildir ki gerçekten içinden gelerek yanınızdan geçerken attığı bir ufak şaplak bile her gece sarılmasından daha iyidir.

Yeni evlisiniz; bir süre sonra daha anlaşmaya başlarsınız ama kavga etmediğiniz bir gün karşılıklı evlilikten beklentilerinizi dillendirin belki kolayca çözüm yolu bulursunuz

İste o da aynen sizin gibi dusunuyor. Ama ben insanin sevdigine sarilmak istemeyip de ayri yatmak istemesini anlayamiyorum. Ama anlayamasam da esime anlayışlı olmak zorundayim bunu biliyorum. Cunku nasıl benim isteklerim varsa onun da var.

Zaten sabahtan akşama kadar berabersiniz evde de yalnız takılmak isteyebilir kişiler bazen. Abartmıyorsunuz ancak bu talebinizi dile getirmeniz eşinizin geri adım atmasına sebep olur. Kanıtlanmış birşey ki bu tür istekler ters tepebiliyor.
Bazen ayrı takılmasına izin verin. Bazende şikayet etmeden uzanın yanına hadi film izleyelim diyin.
Daha çok yolun başındasınız, bunaltmayın kendinizi de onu da derim.
Ya ayni isyerndeyiz ama yani bu sabahtan aksama kadar birlikte oldugumuz anlamina gelmiyor. O genelde disarda oluyor ya da ben bazen ise gitmeyip evde oluyorum falan. Bugun mesela bir ogle yemeginde gördük birbirimizi.
Kendisine sacma geldigi icin benim bu beklentilerim beni uzmemek ic8n yapsa da icinden gelmedigi icin yapmacik oluyor. Ya da bir yapsa iki yapmiyor falan.
Ben kendim biraz anlayissiz davraniyorum sanirim. Yukarıda da dedigim gibi ikimizin duygusallik anlayisi farklı maalesef :(

İste o da aynen sizin gibi dusunuyor. Ama ben insanin sevdigine sarilmak istemeyip de ayri yatmak istemesini anlayamiyorum. Ama anlayamasam da esime anlayışlı olmak zorundayim bunu biliyorum. Cunku nasıl benim isteklerim varsa onun da var.

Bu arada 10 yıllık evliyim aynı adamla 15-16 yıldır birlikteyim

Biz sevgili iken el ele bile tutuşmazdık herkes bunlar sadece vakit geçiriyor derdi arkamızdan oysa birlikte onların akıllarından bile geçirmediği şeyler yapardık

Biz uyumalıyız siz de karşılıklı konuşup orta noktayı bulun bence

bence partıden ayrılın demeyın ki siz sokmussunuz bu yola..
suan secım bıtmıs olabılır ama en heyecanlı zamanları yaşanıyor her partı ıcın..
onunda stres ve merak yasaması normal.. kanepede yanına sokulup bırlıkte baksanız programlara yaa face'inize..
hükümetten sonra eskı halınıze dönersınız merak etmeyın..

Merhaba bayanlar. 10 aylık evliyim. Eşimle birlikte aynı meslekteniz kendi işyerimiz var. Sabah beraber gidip akşam beraber geliriz genelde. Ama son 2 aydır siyasi partinin yönetiminde olmasi sebebiyle sabahtan akşama kadar partideydi kendisi. Eve gelince de hemen elinde telefon ne olmuş ne bitmiş onlara bakar. Eskiden herseyimiz beraber iken parti sureci bizi birbirimizden uzaklastirdi. Ben hep destek oldum ona gittigine geldigine pek karismadim. Seçimden sonra biter diye sabrettim. Secim bitti ama hala ne telefonu elinden düşüyor ne parti aklından cikiyor. Partiye girmesini ben istemistim ama suan o kadar pismanim ki kocamla arama sogukluk girdi resmen.
Dun tam yazamadim olayi.
Ekleme: Benim size sorum şu. Ben istiyorum ki akşam olup eve gelince birlikte kanepeye uzanip sarilarak tv izleyelim sohbet edelim. O istiyorki herkes ayri ayri kanepelere rahatca yatsin ve bir yandan tv seyredip bir yandan face e baksin. Ben yatmadan once mutlaka sarilmak isterim 2 dk sarildiktan sonra herkes donsun sirtini uyusun.
Dun bana dedi ki ben sana her gun sarilmak zorunda miyim? Bir gun sarilmasam surat asiyosun dedi.
Benim cok zoruma gitti. Ben d3 madem ayri takilmak istiyordun neden evlendin neden benim de hayallerimi mahfediyorsun ben her gun esimle koltuga uzanarak tv izlemenin hayalini kurardim dedim. Sonra tartisma basladi ve sonrasini ben hatirlamiyorum. Sabah sinir krizi gecirdin dedi.
Sormak istedigim şu ki benim isteklerim normal mi yoksa cidden abartiyor muyum?
Ben ona gun boyu vicik vicik birliktr olalim demiyorum sadece aksam tv izlerken kocama sarilarak izlemek istiyorum :KK43:

eşinin şu huyu aynı ben :KK14:

Yeni evlisiniz. Ilfi, sefkat beklemen dogal. ana saniyorum esinin dogasinda da biyle bir sey yok. Bunun partiyle ilgisi yok. Adamin tapisi boyle. Sana tavsiyem esini hayatinin merkezine koyma. Beklentilerin karsilanmadiginda daha cok yipranirsin. Onceligin hep kendin olsun.

Sizi anlıyorum, yardımcı olmak için yazıyorum.
Eşimi seviyorum ama herşeyi bana danismasindan, yavru köpek gibi peşimde gezmesinden çok sıkılıyorum.
Ben yalnizlikla beslenen bir insanım. Kimse kimsenin herşeyi olamaz. Yalnız yapmak isteyecegimiz şeyler olması çok mu tuhaf? Tv izlemek bile olabilir bu. Hayat ne sitcom ne romantik komedi.

Ya ayni isyerndeyiz ama yani bu sabahtan aksama kadar birlikte oldugumuz anlamina gelmiyor. O genelde disarda oluyor ya da ben bazen ise gitmeyip evde oluyorum falan. Bugun mesela bir ogle yemeginde gördük birbirimizi.
Kendisine sacma geldigi icin benim bu beklentilerim beni uzmemek ic8n yapsa da icinden gelmedigi icin yapmacik oluyor. Ya da bir yapsa iki yapmiyor falan.
Ben kendim biraz anlayissiz davraniyorum sanirim. Yukarıda da dedigim gibi ikimizin duygusallik anlayisi farklı maalesef :(

Bir ömür beraber yaşlanacaksınız inşaallah. Yeri gelip ayrı takılacaksınız , yeri gelip beraber olacaksınız. Her akşam bu modu beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız.
Mesela bazen ben kendime kalıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bazen uzanıp kulaklığımı takıyorum, dış dünyaya kapanıyorum.
Sizde birlikte film izlemeyi seviyorsanız , film gunleriniz olur mesela, haftanın bir iki günü.
Bence bu konuyu bir daha açmayın. Bazen gidin film açın yanına uzanın bazende yalnız takılmasına müsaade edin.
Bu siyasi konular yakında durulur zaten.

Eger anlattiginiz gibi heegun sarilalim uyuyalim aksamlari dip dipe olalim istiyorsarsaniz kesinlikle siz hatalisiniz. Hele bunu dile getirerek daha da hatalisiniz. Kocalar boyledir. A istisnalar var elbet ama turk erkeginden bahsediyoruz. Hayallerimizdeki adamlari dusunup tabiki sen haklisinda diyemem.

Sen suslenip puslenip umursamaz olunca kiymetli olursun. Beni sev dediginde itici i
Oluyoruz maalesef.

Siyasette oy vermeyle is bitmez. Hukumetin kurulmasi cesitli kritikler. Biraz sabret ve kesinlikle ama kesinlikle taktik degistir.

Ya şu parti illeti iliğini kemiğini kurutur adamın. Ne lanet bişidir bilirim.
Sinir krizi geçiricek kadar üzmeyin kendinizi, zamanla yoluna girer bence.

Bende normalde dokunmayı, teması çok sevdiğim halde uyurken, ufacık kanepede falan nefret ederim.

Her şeyin bi zamanı vardır. Her gün sarılıp romantik bi film izlemek ve sarılarak uykuya dalmak, bu romantizmi öldürür ve sıradanlaştırır bence.

Yani bence de abartmışsın, haksızsın.

Evet dogru soyluyorsun. Ona gore benim bu isteklerim abartili zaten. Duygusallik yapimiz farkli maalesef. Bazen birbirimizin ruhuna hitap edemiyoruz :KK43:
Siz bakmayin burda size istekleriniz abartili yazanlara bence onlarin evliligi belki cok senelik ve eslerinden sikilmislardir benim demek istedigim suydu seven insanin icinden gelir zaten sarilir oper uzak duramaz bu illa tv izlerken sarilmak degil yani birlikte konusmak sohbet etmek sarilmak opmek birbirini .. Bi evlilikte bundan dogal bir sey mi var yahu ? Bana cok enteresan geldi secim olayi.. Bence siz kendinizde biraz degisiklik yapin suslenip puslenin parfumler filan ilgisini yeniden kazanin esinizin cunku bu boyle fazla gitmez araniza sogukluk girer..

Siz bakmayin burda size istekleriniz abartili yazanlara bence onlarin evliligi belki cok senelik ve eslerinden sikilmislardir benim demek istedigim suydu seven insanin icinden gelir zaten sarilir oper uzak duramaz bu illa tv izlerken sarilmak degil yani birlikte konusmak sohbet etmek sarilmak opmek birbirini .. Bi evlilikte bundan dogal bir sey mi var yahu ? Bana cok enteresan geldi secim olayi.. Bence siz kendinizde biraz degisiklik yapin suslenip puslenin parfumler filan ilgisini yeniden kazanin esinizin cunku bu boyle fazla gitmez araniza sogukluk girer..
Kendime bakim yapip suslenip puslenecegim ama aksama gelip gelmeyecegi belli olmuyor ki pat diye toplanti cikiyor ve benim sonirler alt ust tabi.

Şimdi üzülmeyin; kızmayın bana ama sizin istekleriniz bana da abartılı geldi.

Her akşam sarılmadı diye surat asmak falan biraz da yeni evli olmanın sonucu galiba...

Evde birlikte oturup sohbet etmiyoruz vs deseniz hak vereceğim ama Tv izlerken sarılmıyor vs ben de sevmem öyle sarılmayı; kolunu bacağını koyacak yer bulmayı.

Tv izlerken hakkında yorum yapmayı severim; bana cevap veriyorsa yeterlidir yani; kocaman kolu tepemde olmasın; zaten yorulmuşum; dinlenmeme engel olmasın...

Siz seçim süreci ile yalnız hissetmeye başlamışsınız kendinizi; ilgi istiyorsunuz vs. Ama ilgi gece yatmadan iki dakika yalandan sarılmak değildir ki gerçekten içinden gelerek yanınızdan geçerken attığı bir ufak şaplak bile her gece sarılmasından daha iyidir.

Yeni evlisiniz; bir süre sonra daha anlaşmaya başlarsınız ama kavga etmediğiniz bir gün karşılıklı evlilikten beklentilerinizi dillendirin belki kolayca çözüm yolu bulursunuz

Sizin dediginiz şaplak olayı oluyor ama ben de ona gıcık oluyorum mesela. Karakter farkliligi maalesef. İkimizin sevme tarzi birbirine uymuyor sanirim.

Parti olaylarının içindeyse,şu an ki süreçte kendini partiye vermesi gayet normal.Hergün kanepede sarılmakta biraz gerçekten fazla.Sen öyle rahat ediyor olabilirsin ama o da öyle rahat ediyor.Bu seni sevmediği anlamı da taşımaz.
Sevgisinden hic suphem yok zaten cok sukur. Ama ben biraz da benim ruhuma hitap etsin istiyorum :(

Abartmıyorsun tabiki... Sen normal bir evlilikte olması gerekeni istemişsin... Herkes ayrı takılacaksa evlenmenin ne mantığı varmış? Hem daha yeni evlisiniz... Şaşırdım eşinizin tavrına
Siz benim gibi dusunenlersiniz. Ama bu konuyu acincca gordum ki esim gibi dusunen bayanlar da varmis.

bence partıden ayrılın demeyın ki siz sokmussunuz bu yola..
suan secım bıtmıs olabılır ama en heyecanlı zamanları yaşanıyor her partı ıcın..
onunda stres ve merak yasaması normal.. kanepede yanına sokulup bırlıkte baksanız programlara yaa face'inize..
hükümetten sonra eskı halınıze dönersınız merak etmeyın..
Insallah. Sorun biraz da benim de huysuz bir kova olmam da sanirm ;)

Back
X