- 4 Kasım 2022
- 8
- -1
- 31
-
- Konu Sahibi black_white12
Eşiniz sizi diğer birlikte olduğu insanlarla kıyaslamasıni mi istediniz kendi eşiniziHerkese mrb, anlatacagım konu cok canımı sıkıyor, bundan 4 gun once gece yatagımızdayken eşime birşey sormak ıstedım, sordugum su benımle bırlıkte olurken ne hıssedıyosun,farklımıyım bugune kadar yasadıgın cınsellıklerden diye bi soru yönelttim eveleyıp gevelemeye başladı bende sadede gel farklımıyım yoksa aynımıyım dedım bana soyledıgı sey o kadar sınırlerımı bozdukı... Verdiği cevap şu: sex işte altı üstü bu sex dedi,yani sıradan bi sex bı farkın yok bende demek gıbı bısey, yemin ederim o lafından sonra kendımı hiç farklı hıssetmedım hiç özel hissetmedim, ne dmek aynı kefeye koymak, seven sevdıgınde herkeste hıssettıgınımı hısseder daha mı keyıf alır hıslerı yogunlasır, kendımı cok kotu hıssedıyorum, o laftan sonra sogudum acıkcası sizce haksızmıyım bu konuda, abartıyo muyum yoksa normal mı dusunuyorum
özel hissetmiyorsan niye evlendin?ne kadar keyif aldığını adamdan anlarsın zaten garip sorular sormana gerek yokKıyaslamasını ıstemedım onun ıcın ne kadar özel olduğumu ögrenmek ıstedım o an benımle bırlıkteyken ne kadar keyıf alabıldıgını ogrenmek ıstedım bi ayrıcalıgım varmı onun gozunde onu ogrenmek ıstedım
Yargılamak veya sorgulamak degıldı amacım, gecmısı benı asla alakadar etmez verdıgı cevap bana onun gozunde alalade bı ınsanmısım gıbı geldı,nefes alsın yeter derler ya oyle bı ızlenım bıraktı bendeCevabindan hoslanmayacaginiz sorulari sormayınız o zaman hele ki yatak odanızda eşinizin geçmişini sorgulamak gibi.
"Kıyaslamasını istemedim", "onun icin ne kadar özel olduğumu öğrenmek istedim" bu iki cümle taban tabana zıt zaten. Demek ki yokmuş ayrıcalığınız, simdi bunu ögrenince mutlu oldunuz mu?Kıyaslamasını ıstemedım onun ıcın ne kadar özel olduğumu ögrenmek ıstedım o an benımle bırlıkteyken ne kadar keyıf alabıldıgını ogrenmek ıstedım bi ayrıcalıgım varmı onun gozunde onu ogrenmek ıstedım
Demekki görmüşüm bişey ki sormuşum durup dururken neden sorayım böyle bi soruyu,eşim benım yanımda cok kez kadınlara baktı bii eksıklıgım mı var acaba dıye dusundum hep ve o gunde dayanamayıp sordumözel hissetmiyorsan niye evlendin?ne kadar keyif aldığını adamdan anlarsın zaten garip sorular sormana gerek yok
Anlıyorum sizi, ama biz de diyoruz ki sorulmaz, hele ki yatak odasında hiç sorulmaz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar ergence sorular gibi geliyor bana, 15 yasindayken lise aşkınıza "eski sevgilini mi daha çok seviyordun beni mi seviyorsun" demek gibi birşey maalesef ki.Yargılamak veya sorgulamak degıldı amacım, gecmısı benı asla alakadar etmez verdıgı cevap bana onun gozunde alalade bı ınsanmısım gıbı geldı,nefes alsın yeter derler ya oyle bı ızlenım bıraktı bende
Ve hâlâ eşiniz?eşim benım yanımda cok kez kadınlara baktı
Böyle saçma sorular sormayın siz de. Eşiniz niye sizin cinselliğinizi başkalarıyla karşılaştırsın. Ooouuuuv okşanınki şöyleydi, alevsu’nun ki de böyledi diye duysanız elinize ne geçecek
EvetVe hâlâ eşiniz?
Ama neden ? Zaten eşiniz içim farklı olmuşsunuz ki sizinle evlenmiş. Bunu öğrenmek için daha farklı zaman ve sorular sordaydınız daha güzel olmaz mıydı? Açıkçası adamın ne diyeceğini şaşırmasına da ben şaşırmadımKıyaslamasını ıstemedım onun ıcın ne kadar özel olduğumu ögrenmek ıstedım o an benımle bırlıkteyken ne kadar keyıf alabıldıgını ogrenmek ıstedım bi ayrıcalıgım varmı onun gozunde onu ogrenmek ıstedım
Özel olmazsa birşey sorabilir miyim size? Yanıtlamak istemezseniz yanitlamayin lütfen;Demekki görmüşüm bişey ki sormuşum durup dururken neden sorayım böyle bi soruyu,eşim benım yanımda cok kez kadınlara baktı bii eksıklıgım mı var acaba dıye dusundum hep ve o gunde dayanamayıp sordum
Sorulmayacagını bende bılıyorum fakat sormus bulundum ve sonradan sorduguma pısman oldum ben burda sordugum sorunun elestırılmesınden zıyade verdıgı cevap ne kadar dogru onu merak edıyorum hepsı bu, zaten fazlasıyla sınırlıyım bu konuya,sıradan bı kadınmısım gıbı cumle kurdu yaAnlıyorum sizi, ama biz de diyoruz ki sorulmaz, hele ki yatak odasında hiç sorulmaz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar ergence sorular gibi geliyor bana, 15 yasindayken lise aşkınıza "eski sevgilini mi daha çok seviyordun beni mi seviyorsun" demek gibi birşey maalesef ki.
Esımle lıseden arkadastık o donemler de capkınlıgı vardı araya 12 sene gırdı hıc gorusmedık 12 sene sonra bı sekılde bı araya geldık evlılıgımız anlık oldu gecen sene zarfında onu tam anlamıyla tanıma sansım olmadı ve evlendıkten sonra yanımda kadınlara baktıgına cok defa sahıt oldum bu da benı pskoljıkmen cok rahatsız ettiÖzel olmazsa birşey sorabilir miyim size? Yanıtlamak istemezseniz yanitlamayin lütfen;
Eşiniz evlenince mi baska kadinlara bakti? Yani bu tarz erkekler sevgiliyken melek de evlenince mi sapıtıyorlar? Yoksa sizler "kızlaaar sizinle eğlendi benimle evlendi tarzında", bu tarz capkin adamlarla evlenince başarı mi sayıyorsunuz?
Lutfen şahsınıza algilamayin, bugun eski bir arkadasim hakkinda annemle konuşuyordum da, tam olarak bu muhabbet geçti, aldatilmadigi kadin kalmamisti arkadasimin ama evlendi suan esine nasip güveniyor bilemiyorum. O yuzden sormak istedim, dedigim gibi yanitlamak istemezseniz anlarim.