Ben mi abartıyorum arkadaşlar???Sorun ben de mi?

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
hepinize yeniden merhaba....
inanın buraya konu açmaktan bıktım.ama iyiki varsınız yazmak bile beni rahatlatıyor.
ya bakıyorum çevreme hiç ben gibi gebelik yaşayan yok.kendimi artık gerçekten suçlu,sorunlu,anormal hissetmeye başladım.artık her sey benim beynimden mi kaynaklanıyor ben mi abartıyorum diye düşünmeden edemiyorum.
33+2 günlük gebeyim.6,5 ay aralıksız serumla beslendim yemedim içmedim bulantı kusmadan.yataktan hiç kalkamadım.kabus gibi günler yaşadım.10 kilo verdim.şimdi yeni hamile kaldığım kiloya ulaştım.kullanmadığım bulantı ilacı kalmadı.bu haftaya geldim hala sabahları kusuyorum,bulantılarım devam ediyor.zofran ilacıyla birseyler yiyebiliyorum.bulantıdan bıktım artık bıktım.
kusa kusa mide kanaması geçirdim defalarca.ülser oldum
endoskopi bile yapıldı mide ağrısı için ayrı ilaç kullanıyorum.
bir haftadan beri aşırı mide yanması yaşıyorum ne yersem ağzımda boğazım yemek borum midem aşırı şekilde biber gibi yanıyor.bunun için başka bir ilaca başladım.
MİDE PROBLEMLERİ CANIMDAN BEZDİRDİ.
bu sıkıntıların içinde panikatak oldum defalarca bunun için acillik oldum.hamileliik depresyonuna yakalandım.önceden o.k.b hastasıydım zaten.evimden eşimden ayrı kaldım hastalandığım için eşimin ailesinden duymadığım laf kalmadı.eşimle aram bozuldu.
3 kere taş düşürdüm.durmadan wc.ye gidiyorum.böbreğimde genişleme oluşmuş.tuvalete gitmekten bıktım.
uyku nedir bilmiyorum.
tansiyonum çok düşük,kansızlık var...
burnum kanıyor.
aşırı derecede sol yan ağrısı çekiyorum dr.sinirsel dedi.ağrıdan ağlıyorum o derecede sol tarafım ağrıyor baştan ayağa kadar.
ellerim ayaklarım şişti.
ayaklarıma kramp giriyor.
ben derdimle uğraşmaktan bebeğimle ilgilenemiyorum onca ilaç kullanıyorum vicdanım sızlıyor.zaman benim için geçmiyor.
saatleri dakikaları sayıyorum.bebeğim dünyaya gelse de kurtulsam.bana ne olur dua edin.
ben niye böyle oldum ya?

canım ben de seni merak ediyordum.kendimi suçlama tamam psikolojik olarak bişeyler yaşamış olabilirsin ama bu kadar rahatsızlığı da beyninin yarattığını düşünmüyorum ben.kim olsa snin yerinde çok zorlanırdı.Allah yardımcın olsun kolay değil.kim ister ki bunları yaşamak ama tabiki o.k. bozukluğunun da etkisi vardır..az kalmış sanırım 3 haftan var.o da geçer merak etme bu kadar zaman nasıl geçti..önemli olan şimdi bebeğin nasıl o kilo aldı mı sen kilo vermişsin.onun sağılığı iyi olsun da azıcık daha sabredebilirsin biliyorum.

guzelim ya msjini tesadufen okudum seni tanimiyorum ama gercekten uzuldum durumuna ve msj yazmaktan kendimi alamadim..benim 8 aylik kziim var,hamileligim rahat gecmisti ama 8.ayimda preekemlesi olup bebegimi almak zorunda kaldilar,suan ikimizde iyiyiz cok sukur

hamilelik sureci basli basina bir yuk zaten,bir de onca rahatsizlikla ugrasmissin,kendi ailen yakininda mi cnm onlarin destegini de almalisin bu donemde,birde kendini mutlu edecek rahatlatacak seyler yapmaya calis,kendini de suclu hissetme hic,sen iyi olmak icin kullaniyorsun ilaclarini,sen ne kadar iyi olursan bebeginde o kadar iyi olur..

inan yalnız değilsin. bende hamileyken çok problemler yaşadım. ama inan doğumdan sonra hepsi geçiyor.

yalnız şu anda sadece bebeğini düşün karnını sev. hamilelik zor oluyor fakat bebeğin büyüdüğünde diyorsunki bizamanlar karnımda kıpırdanan şey senmiydin?

şişlikler ayak ağrıları normal. sendert etme sadece bebeğini ve kendini düşün. çünki hamileyken insanın psikolojisi çok acaip oluyor.

inşallah hayırlı bi şekilde bebeğine kavuşursun. a.e.o.

canım Allah yardımcın olsun inşaallah,seni anlayabiliyorum en karanlık gecelerin bile ardından gündüz gelir, sabırla ve dua ile bebeğini kucaklayacağın günleri hayal et ve mutlu olmaya çalış, çok zor biliyorum ama bunu yapmak zorundasın.AEO

33 hafta geçti, az kaldı inş.
Bugünlerde geçecek.
Rabbim kalan zamanı rahatlıkla atlatman için yardım etsin.
Kendini anormal hissedecek bir durum yok, sen istermiydin ki böyle olsun.
İnsan ne hayallerle hamile kalıyor, herşey Rabbimden, geçecek inş.
Sen doğurana kadar aklım hep sen de valla, Allahım yardım etsin.

hepinize çok teşekkür ederim,dualarınız ve desteğiniz için.....
triyandafila senin gebeliğinde çok sorunlu geçmişti,bebeğinde hiçbir sıkıntı yok İnşaallah değil mi???

Bir sıkıntı yok şükür canım, seninkin de de olmayacaktır inş. Rabbime emanetler, bol bol dua et.
Az kalmış, kolay geçmese de geçecek inş.
Ben de senin gibi şu 37. hafta gelse de biran önce sezeryan olsam diye düşünüyordum,
39. haftaya kadar bekledim normal doğumu, Allah sabrını veriyor.
Herşey güzel olacak inş.

Maaşallah profil resmin bebeğin sanırım,çoooookk tatlı.Allah bahtını da güzel etsin ,birbirinize bağışlasın İnşaallah.
ben sezeryan istiyorum.doktor 36 haftayı dolduracaksın.sonra gerektiğinde müdahale ederiz dedi.ben de bekleyebildiğim kadar durmak istiyorum.
canım çok sıkılıyor triyandafila,kayınvalidemler bu dönemi burnumdan getirdi,eşim de gerektiği gibi koruyup kollamıyor beni.
her derdim bitmiş gibi bebek doğunca kayınvalidemin bebeğime dokunmasını bile istemiyorum,hiçbir sey yokmuş gibi ,aslında hiç de sevmediği halde eşime gösteriş olsun diye severmiş gibi yapacağını düşünmek beni delirtiyor.
ne olur dua et bana bu konuda kayınvalideme muhtaç kalmayayım hiçbir zaman...

Bu kayınvalide olaylarını hiç sorma.
Ben mide rahatsızğı yaşadığım o geceden önce, kayınvalidemle ilgili büyük bir patlama olmuştu eşimle bayağı tartışmıştık.
O yüzden hamileliğimde yaşadığım o sıkıntıların onlardan kaynaklandığını düşünüyorum ve bir türlü kabul edemiyorum kayınvalidemin yaptıklarını.
Hamileliğimi rezil ettiler.
Şimdi de konuşmuyoruz, lohusalığımı da rezil etti gitti. Ve ben yine rahatsızlandım, ateşim fırladı, sütüm de azaldı sayelerinde.
Kolay değil ama sen benim gibi yapma, bebeğine odaklan, kendi sağlığını düşün, boşver başkalarını.
Eşini bile takma yeri geldiğinde, mümkünse kayınvalidenle de görüşme bu dönemde.
Allah kimseye muhtaç etmesin.
Bu dönem de yaşanan bir çok sıkıntının morelle kesinlikle alakası var.
Ben hamileliğimin son 3 ayını biraz daha iyi geçirdim, o dönem de kayınvalidemle görüşmüyordum, düşün yani onlarla görüşmediğim zaman da toparladım.
O yüzden morelini bozacak kimseyle görüşme ve takma.

Acil şifa dilerim 2. Çocuğu doğurma bunca acı ve üzüntüden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…