Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.yaklaşık 10 gün sonra dördüncü kızımı dünyaya getireceğim.Allahın izniyle tabiiki.39 yaşındayım bu yaştan sonra zorun neydi diyebilirsiniz.eşimin hep bir beklentisi vardı.bende maddi manevi bişeylerin yoluna girmesini bekledim.35 yaşındayken karar verdim nasip şimdiyeymiş.fakat dün eşimin gerçek yüzüyle karşılaştım.kendiside 41 yaşında.bana dr kontrolüne giderken arabada söyledikleri aynen şöyle...bu yaştan sonra ne işimiz var çocukla çocuk diye tutturdun ömrüm onlara çalışmaklamı geçecek ne gereği vardı...buna benzer şeyler ve bağırır şekilde ruh halimi düşünün artık.ve bu bebeği onun için yaptım belki oğlu olur içide ukte kalmasın diye 3 sene dr yolunda gezdim.eğer oğlu olacak olsaydı herşey çok farklı olacaktı onun gözünde bu gereksiz bir bebek.kızlarım ve ben sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı ama eşimin bu tutumu beni kahrediyor.eltimi birbuçuk yaşındakı oğlunu yere göğe sığdıramıyor inanırmısınız kendi çocuklarını bile küçükken bu kadar sevmemiştir severken boğazları patlarmışçasına bağırarak seviyor.bana karşı çok ilgisiz inanırmısınız hamileliğim boyunca bir gık deyip naz bile yapamadım.kendi başıma geçirdiğim bir dönem.şu an bile hüngür hüngür ağlıyorum.bide ilgiye en çok ihtiyaç duyulan bi dönem.bu şekilde doğumdan sonrada sürerse ne yapacağımı bilemiyorum.atlatırım inşallah.hoşçakalın arkadaşlar...
arkadaşım yanlış anlamışsın.ben bunu onaylamıyorum tabiiki.bana görede sadece saçmalık.burası şahir değil kasaba tehlike yaratacak bi durum yok ama saçma tabiiki.bu şekilde heralde soylarının yürüyeceğini herkese ilan ediyorlar.eltiminde koltuklarını kabartıyorlar.bide tembihlemiştim öncesinde şımarıklar gibi sakın atma diye ama o beni takmadı bile olay bundan ibaret.Ezgi gerçekten anlamadığım şeyler söylüyorsun. Önce etrafındaki insanların cehaletinden bilgisizliğinden bahsedip şikayet ediyorsun sonra keşke benim kocam da doğum yapınca silah atsa diyorsun. Silah atmak ne demek yaaa. Hergün tvde seyretmiyor musunuz bu silah atmayı marifet sananlar yüzünden sakatlanıp ölenleri. Başka insanların cehaletini şikayet etmeden önce kendi düşünce yapını sorgula bence.
teşekkürler canım ne güzel moral veriyosunuz şimdi daha iyiyim.eminim yavrun dünyaya geldiğinde eşin onu çok sevecektir...:CüvCüv:
ne olursa olsun evlat yaaa....
41 değil 51 olsa ne yazar adamların kafaları arada takılıyor işte,bilgisayar olsa resetlersin bunu bırakıyosun kendi haline düzelsin diye...
bu saatten sonra cinsini değiştiremiyeceğine göre çocuğun
sen boşver onu,hormonlarının son azgınlık devresi hassaslıkta, yenik düşürme kendini...
ne mutlu üç tane sağlıklı evlatlarınız var,tekne kazıntısı da yolda...allah hepinize sıhhat versin,sağlıkla kucağına almayıda...a.s
benim bir ağbeyim var.o kadar hayırsız çıktıki.yaptıkları...babamı kaybettik ardından nerdeyse 1 trilyonluk malı mülkü yedi bitirdi canadaya kaçar gibi gitti 10 senede bir kere 20 günlüğüne geldi ve onu hala bekleyen bireşi ve 12 yaşında bir kızı var.onları arayıp sormuyo bile.ne kadar acı bir durum kahretti bizi başta annemi.birde 32 yaşında erkek kardeşim var bekar annemle beraber.annem hep derki hepsi kız olsaymış.en büyük örneği ben ailemde yaşadım.bu nedenle önemli olan evladın hayırlısı.ama gelde anlat..erkek takıntısı ne olacak soyum derdi seni anlıyorum çocuğum yok ama çevremde çok oldu babaannem amcamın oğlu oldu yere göğe sığdıramadı sonra amcamın kızı oldu yüzüne bakmadı sonra bir oğlan daha yine yere göğe sığdıramadı malasef oluyor öyle şeyler