ben tek kız olarak büyüdüm.kızlarımla arkadaş gibiyiz.herşeyimizi paylaşırız.birazda bizi kıskanıo galiba kendi tek kalmış gibi.büyük kızım ana sinıfı öğrtm oldu bu sene ve çolışıo.diğeri lise 4 üniv hazırlanıo küçüğü 6. sınıfta.hepsi birbirinden güzel ve ahlaklı kızlar.öpüpte başına koysun.küçük bir toplumda yaşıyoruz.burda insanla dalga bile geçerler hade dört enişten olcak diye.yakın bi arkadaşının ikinci çocuğu olacak ilki oğlan ikincisi kız olutormuş eşinin anlattığına göre adam pek hoşnut olmamış erkek bekliyormuş.aralarındada konuşuyoorlardır heralde.eşimin aralarındaki halini düşünemiyorum.çok cahil insanlar var etrafımda bildiğiniz gibi değil.bu insanlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.bi eltim var ne diyo biliyormusunuz ben anneme çektim galiba oğlanları sıralıcam.kıza bilimsel yönünü anlatıyorum ama nafile cahillerle uğraşıyorum.benimde 2 erkek kardeşim var acaba ben niye anneme çekmemişim.of of karakter olarak sıfır olan bir kızı oğlan doğurdu diye el üstü tutan insanlarla yaşıyorum.silahlar atıldı oğlan gelince bakalım eşim hayırlısı ile kurtuldu diy atacakmı eşim.acayip bi şekilde benim moralimi bozan insanlartla yüz yüze yaşamak zorundayım.ömrümü yediler evlatlarım için sabır ne yapayım.canım kendini bukadar üzme
oğlu olsun diye uğraştım diyorsun peki niye? olmayinca noluyor olunca noluyor
nedir bu erkek evlat düşkünlüğü
bak ne güzel 3 tane kızınız varmış zaten allah şimdi 4üncüsünüde veriyormuş ne mutlu size (ben çok isterdim 3 tane kızım olsun)
illeride size kızlarınızın çok faydası olacak buna eminim erkek olsa daha farklı olurdu
allah'tan herzaman hayırlısını dileme taraftaryım emin böylesi sizin için daha hayırlı olcaktır inşallah
ayrıca eşine bebeğin cinsiyetini baba belirler bunda kadının yapacaği bişey yoktur de, boşu boşuna erkek sevdasına kapılmasın kendi çocukları varkende başkasınınkını daha çok sevmesin!
ben tek kız olarak büyüdüm.kızlarımla arkadaş gibiyiz.herşeyimizi paylaşırız.birazda bizi kıskanıo galiba kendi tek kalmış gibi.büyük kızım ana sinıfı öğrtm oldu bu sene ve çolışıo.diğeri lise 4 üniv hazırlanıo küçüğü 6. sınıfta.hepsi birbirinden güzel ve ahlaklı kızlar.öpüpte başına koysun.küçük bir toplumda yaşıyoruz.burda insanla dalga bile geçerler hade dört enişten olcak diye.yakın bi arkadaşının ikinci çocuğu olacak ilki oğlan ikincisi kız olutormuş eşinin anlattığına göre adam pek hoşnut olmamış erkek bekliyormuş.aralarındada konuşuyoorlardır heralde.eşimin aralarındaki halini düşünemiyorum.çok cahil insanlar var etrafımda bildiğiniz gibi değil.bu insanlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.bi eltim var ne diyo biliyormusunuz ben anneme çektim galiba oğlanları sıralıcam.kıza bilimsel yönünü anlatıyorum ama nafile cahillerle uğraşıyorum.benimde 2 erkek kardeşim var acaba ben niye anneme çekmemişim.of of karakter olarak sıfır olan bir kızı oğlan doğurdu diye el üstü tutan insanlarla yaşıyorum.silahlar atıldı oğlan gelince bakalım eşim hayırlısı ile kurtuldu diy atacakmı eşim.acayip bi şekilde benim moralimi bozan insanlartla yüz yüze yaşamak zorundayım.ömrümü yediler evlatlarım için sabır ne yapayım.
merhaba arkadaşlar.yaklaşık 10 gün sonra dördüncü kızımı dünyaya getireceğim.Allahın izniyle tabiiki.39 yaşındayım bu yaştan sonra zorun neydi diyebilirsiniz.eşimin hep bir beklentisi vardı.bende maddi manevi bişeylerin yoluna girmesini bekledim.35 yaşındayken karar verdim nasip şimdiyeymiş.fakat dün eşimin gerçek yüzüyle karşılaştım.kendiside 41 yaşında.bana dr kontrolüne giderken arabada söyledikleri aynen şöyle...bu yaştan sonra ne işimiz var çocukla çocuk diye tutturdun ömrüm onlara çalışmaklamı geçecek ne gereği vardı...buna benzer şeyler ve bağırır şekilde ruh halimi düşünün artık.ve bu bebeği onun için yaptım belki oğlu olur içide ukte kalmasın diye 3 sene dr yolunda gezdim.eğer oğlu olacak olsaydı herşey çok farklı olacaktı onun gözünde bu gereksiz bir bebek.kızlarım ve ben sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı ama eşimin bu tutumu beni kahrediyor.eltimi birbuçuk yaşındakı oğlunu yere göğe sığdıramıyor inanırmısınız kendi çocuklarını bile küçükken bu kadar sevmemiştir severken boğazları patlarmışçasına bağırarak seviyor.bana karşı çok ilgisiz inanırmısınız hamileliğim boyunca bir gık deyip naz bile yapamadım.kendi başıma geçirdiğim bir dönem.şu an bile hüngür hüngür ağlıyorum.bide ilgiye en çok ihtiyaç duyulan bi dönem.bu şekilde doğumdan sonrada sürerse ne yapacağımı bilemiyorum.atlatırım inşallah.hoşçakalın arkadaşlar...
ben tek kız olarak büyüdüm.kızlarımla arkadaş gibiyiz.herşeyimizi paylaşırız.birazda bizi kıskanıo galiba kendi tek kalmış gibi.büyük kızım ana sinıfı öğrtm oldu bu sene ve çolışıo.diğeri lise 4 üniv hazırlanıo küçüğü 6. sınıfta.hepsi birbirinden güzel ve ahlaklı kızlar.öpüpte başına koysun.küçük bir toplumda yaşıyoruz.burda insanla dalga bile geçerler hade dört enişten olcak diye.yakın bi arkadaşının ikinci çocuğu olacak ilki oğlan ikincisi kız olutormuş eşinin anlattığına göre adam pek hoşnut olmamış erkek bekliyormuş.aralarındada konuşuyoorlardır heralde.eşimin aralarındaki halini düşünemiyorum.çok cahil insanlar var etrafımda bildiğiniz gibi değil.bu insanlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.bi eltim var ne diyo biliyormusunuz ben anneme çektim galiba oğlanları sıralıcam.kıza bilimsel yönünü anlatıyorum ama nafile cahillerle uğraşıyorum.benimde 2 erkek kardeşim var acaba ben niye anneme çekmemişim.of of karakter olarak sıfır olan bir kızı oğlan doğurdu diye el üstü tutan insanlarla yaşıyorum.silahlar atıldı oğlan gelince bakalım eşim hayırlısı ile kurtuldu diy atacakmı eşim.acayip bi şekilde benim moralimi bozan insanlartla yüz yüze yaşamak zorundayım.ömrümü yediler evlatlarım için sabır ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?