• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kym zledim

Cnm ya sÜperdİ İÇİm hopladı wala ne gÜzel konu aÇmıŞsın yÜrekten tŞk

http://img233.imageshack.us/img233/1...6609918475.jpg

bizim köydede tarlaya giderken bu kara lastikten giyerler.memlekete yaşarken bunun bakşa bir versiyonu benimde vardı.köye ,tarlaya giderken giyiyordum

Paylaşımın için çok saol..

bayıldım resmen..çok güzeller..:)

a.s.Teşekkür ederim arkadaşlar konuyla ilgilenmenize çok sevindimopuyorumnanaktan

çok güzel bir köyün var orada yaşayanlar çok şanslı şimdiki köylerde hayvancılık tarım fazla yapılmıyor yeni nesil sevmiyor köy işlerini ama birileri yapmalı köyündekilere bizdende selam götür bizim yerimize tertemiz havasından derin bir nefes çek köyümüzde çocukluğumuz kaldı geçmişimiz kaldı ben köyümü çok seviyorum orda annem var çocukluğum var

çok güzel bir köyün var orada yaşayanlar çok şanslı şimdiki köylerde hayvancılık tarım fazla yapılmıyor yeni nesil sevmiyor köy işlerini ama birileri yapmalı köyündekilere bizdende selam götür bizim yerimize tertemiz havasından derin bir nefes çek köyümüzde çocukluğumuz kaldı geçmişimiz kaldı ben köyümü çok seviyorum orda annem var çocukluğum var

a.s.Canım yanlış anladınız bu köy resimlerinin hiçbirinin benle ilgisi yok :roflol:yani benim köyüm felan değil :1no2:ben bu fotoların hepsini nette buldum ayrı ayrı sitelerde :smiley-cool:hicbirini ben çekmedim yani ben sadece köyünü özleyenler için kendi köylerini hatırlatma amaçlı böyle bir konu açtım:1rolleyes:bunu ilk mesajımda belirttim ama sen okumamışsın anlaşılan kaydirigubbakcemile3neyse önemli değil zaten önemli olan sana köyünü hatırlatmama.syorum için sağol canım

Back