ben kötü bir anneyim:((

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
kızlar bebeğimi koltukta sallayarak uyuttum hiç uyumuyo biraz uyur belki diye uyuduğu zaman öylece bıraktım koltukta mutfakta yemek yiyodum yemez olaydım bebeğimin sesi geldi bi baktım yere düşmüş hiç dönmüyodu nasıl oldu anlamadım hala şoktayım yaa şu anda yine bana gülücükler saçıyo ama kendimi çooook kötü bir anne hissediyorum off yaamafoldumben

canım benim hiç yakışıyormu senin gibi güzel bir anneye bu cümleler, çocuktur bu bebek elbet düşüp kalkarak büyüyecek senin yaşadığın çok zor bir dönem bebk doğumundan 1. yaşına gelene kadar en zorlu yollar keşke bu dönemlerde sana yardım edecek bir yakın, eş dost , akbaran olsa yanında üzülme olurmu allah korumuş yavrunu....

Allah korusun, kendinize haksızlık etmeyin bence..
bazen her şeyi düşündüğümüzü zannederiz ama gözden kaçırdığımız bir şeyler olur insanız sonuçta. Bol bol duanızı edin .
Siz bunu bilerek isteyerek yapsaydınız kötü anne olurdunuz ancak...
Güle güle büyütün tatlı oğlunuzu..Allah bağışlasın inşallahh..opuyorumnanaktan

çocukların ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyo o yüzden biraz dikkatli olmak gerekiyo a.s

ama bu kötü anne demek değil ki cnm büyük bişey olmamış allaha şkr kendini daha azla hırpalama sadece bundan snra biraz daha dikkat ol yerimseniben

kendini suçlama boş yere, nerden bilebilirdin ki ? ben kendi yatağımda ayaklarımda sallarken uyuyup kaldığım için düşürmüştüm oğlumu.sadece senin başına gelmiyor ve senin ihmalkarlığından kaynaklanmıyor bu durum.:1hug:kötü bir anne olsan şuan buna üzülmeni burada paylaşmazdın.her kötü olay bir tecrübe oluyor çocuk büyütürken.bir daha dönsede düşmeyeceği bir yere yatırırsın bebeğini.

canım bilerek düşürseydin alıp çocuğu yere atsaydın kötü anne olurdun istemeden düşmüş yavrun böyle düşündüğün için sen çok iyi annesin
hem o daha çooook düşecek her seferinde kendini böyle suçlayıp üzülecekmisin çocuklar öyle büyür düşmeyen çocuk varmı rabbim onları korur

kıyamma sana cnm sen ıyı bır annesın kendını bÖyle suÇlama bebekler dÜŞe kalka bÜyÜcek alıŞ cnm buna baktın artık dÖnÜyosa yanlarını yastıkla destekle annes,ı dÖnemez ozaman melegın

kızlar saolun bana moral veriyorsunuz gerçekten o kadar kötü hissettim ve suçladımki kendimi neden bıraktım diye ama bundan sonra asla koltukta tek başına bırakmam içim parçalandı resmen yerde görüncemafoldumben

canım benimki daha 2 aylık falanı hiç dönemiyodu kımıldayamıyodu bile koltukta uyuyunca bende uyuya kaldım sabaha kadar uyuya kaldım gece sesle uyandım düşmüş garibim seside cıkmıyo hastaneye falan götürdük ama bişe olmadı olur böle şeyler dikkat lazım işte sıkma canını

elbette kötü bir anne değilsiniz ama çocuklar hele hele bebekler günden güne değişiyor. ben büyük battaniyelerle yerde sallayıp yere bırakıp gidiyordum ilk oğlumu. döner de düşer diye korkuyordum. size tavsiyem yere kalın yorgan-battaniye veya minder koyun. onun üstünde uyusun minik. size de çok çok geçmiş olsun a.s.

yerim ben o parmak sosisi
canım geçmiş olsun..
walla bende hep öyle yapıyorum bırakıp mutfağa gidiyorum
artık gitmem

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Kendini suçlama hepimizin başına gelebiliyor.Ben de oğlumu uyuttum beşiğine yatırdım,o gün hiç uyumamıştı kalkmaz dedim duş almaya gittim.Sesini hiç duymadım sadece içime bir korku düştü içeri geldim yavrucuğum yerde nasıl ağlıyor.Beşiğin en yüksekyerinden düşmüş,hem de halıya değil yere.O anki acımı anlatamam.Yalnızım,gece saat 12,doktor tlf'nu açmıyor.Allah'ıma şükür bir şey olmadı.Şimdi okula gidiyor.Ben şunu anladım ki daha dikkatli ve soğuk kanlı olmalıyız.Rabbim hepimizin minik yüreklerini korusun.

kendinizi üzmeyin cocuklar düşüyor işte büyürken bişekilde dikkatinzin kayboldugu anda oluyor olan yapacak bişey yok olan olduktan sonra kendinizi yıpratmayın mutlaka iyi bir annesinizdir
yalnız size tavsiyem dönmemesine guvenerek desteksız bırakmayın aynı sekılde benı bıraktıgında annem düşmüşüm göz kaymasına yol açmış bu da küçük çocuklarda düşmeler göze de vurabiliyormuş bazen daha temkinli olursanız bundan sonra Allahım da korur o mınık melegı

Kötü anneyimde ne demek canım

olabilir cocukbu düşer kalkar sadece biraz daha dikkat edicez benim oğlumda 1 kasımda 2 ayını doldurucak henüz dönmeyi bilmediği için bende banze çekyata bırakıyorum ama ileride bunu yapamam o yüzden office nin dediği gibi yere büyük biyik bir minder yaptır kayınvalşdem yaptı bana ince yorgan tarzında onun üstünede battaniyesini serersin orda yatır uyut tabi evde başka kardeşi yoksa bebeğin

canım benim aynı gün düşmüş bebeklerimiz. eşimle mutfakta yemek sonrası sohbet ediyoduk bebek oturma odasında koltukta uyuyodu ağladı sesini duyunca koştum bi baktım kızım yerde yüzüstü düşmüş ağlıyo.
elim ayağım boşaldı akannehirhemen hastaneye gittik rontgen çektiler bi sorun yokmuş çok şükür.:ecrin_bebek:
ama bu olayda ben suçluyum gerçekten. kızım çok hareketli 2,5 aylık ama kıpır kıpır. düşeceğini hesap etmem lazımdılmaz:

canim,cocuk iste elbette dusecek.moralini bozma.biz de cocuk olmadik mi?az mi dusduk?az mi yaralandik?annelerimiz kotu mu anne simdi?oyle dusunme hayatim.Allah korumus bebegini,bisey olmamis.

geçenlerde de benimoğlum yataktan düştü canım. neyse ki melekler koruyor onları. ben de çok korktum yavrum nasıl ağlıyordu...

Bende cok iyi anliyabiliyorum canim seni, ama kendini suclamana gerek yok, benim oglumda 9 aylikken benim yatagimdan düstü, gece yarisiydi emzirmek icin yanima almistim emzirirken uyuyakalmisim ve bagirtisiyla gözlerimi actim cok korktum bende hemen hastaneyi aradim ambulans cagirdim yalnizdim evde , sabaha kadar hastanede gözetimde tuttular ne olur ne olmaz diye , Allahtan hicbirsey yoktu , gülücügüne kurban :) yavrum gülücük saciyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…