• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben korkuyorum :(( 11 Ekim 2013

kaç doktorla görüştün, ameliyat edecek doktorun kim hangi hastane kaç lirra ücret kaç cc takılacak hangi yöntem kas altı kas üstü kas zarı ? iyi düşündün mü, bu ameliyatı niçin olmak istiyorsun? istediğin göğüs büyüklüğü nedir. Miden de ülser varsa anestezi sonrası sıkıntı yaşayabilirsin, zaten tahlil yapılacaktır anestezi doktoru sorular sorduğunda bunu söyle. Ayrıca göğüs ameliyatı burundan daha kolay derler, burun olduysan göğüsü kolay atlatırsın ama kas altı olursa 1 hafta baya zorlancaksın bunu bil o ilk hafta pişman olacaksın kendine kızacaksın nişanlın da kızacak ama zaman lazım sonra tadını çıkarırsın, ama ameliyattan önce göğüs fotoğrafını çeksene gerek var mı bilmiyorum ama bi görseydik ona göre tavsiyelerde bulunurduk.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, aylardır ara ara hep sayfalarınızı okudum.. Resimlere baktım. Hep olucam gözüyle baktım. 11ekim ameliyata gircem ama hiç bir hazırlığım yok ve vazgeçsem mi diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama buna çok ihtiyacım var bunu da biliyorum.
Kafam çok karışık burun ameliyatı olduğum halde göğüs ameliyatından çok korktum. İçime birşey konulacak ya kanam olursa ya iyileşemezsem.. Benim bünyem çok zayıf biri yanımda hapşursa hasta olurum. Ya ileride kötü olursam ve ben 10 gün dinlenicem ya yetmezse..
Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye :(( ne olur şu korkumu alın benden :(( Midemde ülser var onuda etkiler mi ?? :50:

Arkadasim oncelikle bilincli biri oldugun belli ki bu sayfalari aylardir okuyup ogrenmeye anlamaya calismissin. Seninki zaman yaklastikca artan bir heyecan sadece. Burun ameliyati da olduguna gore ameliyat tecruben var. Gogus ameliayti da ayni. Ustelik daha bile basit. Konacak protezi birebir hissetmiyorsun. Sadece mevcut memelerinde sislik hafif agri ve gerginlik oluyor. Tabii ilk 1-2 gun sikintilar var ama bunlar herhangi bir operasyonda olacak sikintilar. Bazi kadinlar siddetli regl donemleri gecirip acile gider..agri o kadar bile degil.. Ama bir sure proteze alismak icin gececek. Ve biliyorsun ki 1-2 ay icinde tum bunlar sona erecek. Hepsi unutulacak geriye keyifle kullanacagin bedenin kalacak. Korkma ama bilincli olarak yasayacaklarini sakin sekilde karsila.. İyi bir dr ve hastane yardimi ile hersey yolunda gidecektir.. Simdiden gecmis olsun.

arkadaşlar bende burun estetiği olduğum halde memelerimi çok küçük bulmama rağmen silikon taktırmaktan korkuyorum.şu anda araştırmaya çalışıyorum ameliyat olan kişilerle birebir görüşüyorum ama henüz karar veremedim çünkü her doktorun farklı tekniği var görüştüğüm bir kişi fazla ağrım olmadı dedi diğer görüştüğüm kişi ise çok ağrılı bir dönemden geçtiğini söyledi. dolayısıyla benim kafam inanılmaz karıştı yakın zamanda ameliyat olmayı istiyorum benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız.teşekkürler..

İnanın çok teşekkür ederim ben dr ile aylar önce görüştüm maddi sıkıntım olunca geri adım attım ama meme ucundan olucak. Benim göğüslerim avuç içi gibi yani teyzem fln bile ol diyor o derece.. Kas altı kas üstü gibi bilgilere sahip değilim bir daha dr ile görüşmeyince kaldım böyle.. Bu cteside endoskopi yapılck mideme çok ağrılarım oluyor midemde.. Ama bu tür eksiklik yaşadığınız durumları insan korksada oluyor dra sanırım bir daha amelyt günü gidicem sanırım burun yaptırdığm hastenede başka dr yani nejdet uçara olucam kendisi çok tatlı biri ama bnm korkularım bünyemin hassas oluşu ve kanama kapsül ikinci ameliyat fln.. Ya birşey daha sorayım dr acaba tel ile bilgi verir mi ki ??

Kızlar ameliyat oldumm boğaziçi necdet beye mentor yuvarlak 275 takılmış şu anki hali ile kalsa memnun olurum ama çok küçük olacak diye korkuyormm :((((

Kızlar ameliyat oldumm boğaziçi necdet beye mentor yuvarlak 275 takılmış şu anki hali ile kalsa memnun olurum ama çok küçük olacak diye korkuyormm :((((

Çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşmen dileğiyle.. Ben de 22 sinde olucam ve senin gibi korkularım var. Ama sonuca odaklan bence :) Çok güzel cicişlere sahip olucaazz :)

Canlarım benimm sağolunn şu an daha iyiyim dünden beri full uyudum :)) içi böle acaip sızlıyo göğüs ucundan yaptı ve taburcu olurken bir kez daha sordum bna dolu dolu 85 oldu dedi ve çok iyi geçmiş amlytım baya şişlik var bakalım sonra ne olacak :)) boğaziçinden memnunum ben burnumu da orda yaptırdm necdet beyin çok hastası var kendinede güveniyor drum :)) bn gün gün yazarım

Ayrıca benim alt kısmı kas üstü göğsün üst kısmını kas altı yaptı damla gibi duruyo çünkü alt taraftydı bnm göğsüm inş sonucnda güzel olur :))

boğaziçi tıp merkezi mi orası? birde ne kadara oldun ya bu gidişle bende oraya yaptırcam en azında alnında tescillenmiş doktorlar burda dandik devlet hastanesi korku filmi gibi yerde neredeyse adam 4 bin dio bana adı duyulmamıs etmemiş..!

Evet canım boğaziçi necdet beye oldum çok tatlı biri peşin 3500 oldm ama 3600 yapıyorlar bn eski hastayım dye kabul ettiler iyi düşün canım şimdiden geçmiş olsun

Sana da gecmis olsunn. Burda bu konuda yazan ama kararsız arkadaşların birer birer ameliyat haberini okumak cok güzel. Cesaretinizi tebrik ederim. Bu sayfaların inanılmaz bir motivasyonu ve faydası var. Yıllarca karar veremedim ama kk yi okuduktan sonra yaptırdım. Cok mutluyum. Büyüklüğe gelince cok iri meme kadinda kilolu algısı yaratıyor. Bedeniniz inceyse iri memeler sizi dolgun kadın gibi gösterir. Oysa bedene gore normal boyutlarda memeler en ideal goruntu olur bence. Dr da size ona gore ölçü seçmiştir. Hic de küçük degil bence 275 cc. Ne kadar inerse insin sonucta 275 cc nin altina inmesi imkansiz. Güle güle kullanın..

Evet canım haklısın bedenim ince benim zaten çok büyük istememiştim hayırlısı ile atlatalımda bu süreç çok kötü ya pişman olursam sonra eski halin aklına geliyor insanın sürekli gel git yaşanıyor allah herkese hayırlısını nasip etsin ancak yaşayan bilir

Kızlar dün ameliyat oldum necdet uçar boğaziçi
Mentor yuvarlak 275 cc takıldı sanki küçük gibi şu an ki şiş hali güzel ama ya küçülürse ??? Ayrıca göğüs dokum az vardı avuç kadar...

Arkadaşlar merhaba, aylardır ara ara hep sayfalarınızı okudum.. Resimlere baktım. Hep olucam gözüyle baktım. 11ekim ameliyata gircem ama hiç bir hazırlığım yok ve vazgeçsem mi diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama buna çok ihtiyacım var bunu da biliyorum.
Kafam çok karışık burun ameliyatı olduğum halde göğüs ameliyatından çok korktum. İçime birşey konulacak ya kanam olursa ya iyileşemezsem.. Benim bünyem çok zayıf biri yanımda hapşursa hasta olurum. Ya ileride kötü olursam ve ben 10 gün dinlenicem ya yetmezse..
Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye :(( ne olur şu korkumu alın benden :(( Midemde ülser var onuda etkiler mi ?? :50

canım merak etme bir şey olmaz üç dört günde işine bile dönersim

Kızlar dün ameliyat oldum necdet uçar boğaziçi
Mentor yuvarlak 275 cc takıldı sanki küçük gibi şu an ki şiş hali güzel ama ya küçülürse ??? Ayrıca göğüs dokum az vardı avuç kadar...

Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye :(( ne olur şu korkumu alın benden :(( Midemde ülser var onuda etkiler mi ?? :50

canım merak etme bir şey olmaz üç dört günde işine bile dönersim

kas altı ameliyatında 3-4 gün içinde işe dönmek çok zor ben 2 hafta sonra başlayabildim. Miden de ülser varsa anestezi ve ağrı kesiciler tetikleyebilir bence yaptırmayın ben yaptırdım evet ama senin boyun kilon çok iyi fiziğin de güzeldir diye düşünüyorum biraz dik yürümeye çalış o zaman daha büyük duruyor. bu ameliyat zor gerçekten 1 sene oldu ama hala batmalar ağrılar yaşıyorum izlerim de hala pembe krem sürmedim belki de ondan ama ben tavsiye etmiyorum yine de sen bilirsin.

Tşk ederim arkadaşlar. Gerçekten zor bir ameliyat gün geçtikçe çok iyi anlıyorum hala şiş ve morluklar var üstüne ağrılarımda devam ediyor az az.. Ayrıca vücudum kabul etmekte zorlanıyor göğüslerimde bi ton sivilce var kaşınıyor kaşındıkça patlayıp koca delik ve kan akıyor o derece.. Yarın dr tekrar sorucam.. Güzel mi evet güzel ama bünyeniz hassas ise zor.. Bakalım daha yeni neler olacak..

tşk ederim arkadaşlar. Gerçekten zor bir ameliyat gün geçtikçe çok iyi anlıyorum hala şiş ve morluklar var üstüne ağrılarımda devam ediyor az az.. Ayrıca vücudum kabul etmekte zorlanıyor göğüslerimde bi ton sivilce var kaşınıyor kaşındıkça patlayıp koca delik ve kan akıyor o derece.. Yarın dr tekrar sorucam.. Güzel mi evet güzel ama bünyeniz hassas ise zor.. Bakalım daha yeni neler olacak..

biraz zaman geçtikçe toparlarsın inaşallah. Bende 2 doğum yaptıp sezeryanla onlarda çok sıkıntı çektim. Ama onda mazeret geçerli görülebiliyo ama bunda kimseye ağlayamazsın bile kardeşim yaptırmasaydın derler. Off of.

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce meme ameliyatı ile ilgili korkularımı sizinle paylaşmıştım karar verme sürecime kadar bir kaç doktorla görüşmüştüm.ben DR. İlker Manavbaşına ameliyatımı oldum.çünkü ona gerek basında çıkan haberlerinden gerekse sosyal medyadan takibe aldım.hastalarıyla yazışma imkanım oldu.samimiyet kurduğum bir kaç hasta öncesi ve sonrası resimlerinide gösterdi.gördüğüm sonuçlar gerçekten mükemmeldi.en çok yapay durmasından korkuyordum.ama gördüğüm resimlerde çok doğal bir görüntü olduğunu farkettim.birde dikiş izlerinin yok denecek kadar belirsiz olduğunu gördüm.gördüğüm resimlerden birinde göğüs ucundan silikon yerleştirilmişti.bir diğeriyse meme altından yerleştirilmişti.her ikisinded sonuç tatmin edici görünüyordu.bu seferde hangisini yaptırmam gerektiğine karar veremedim.zaten muayenehaneye aradığımda bunun ancak muayene esnasında doktor tarafından karar verilebileceği söylendi.bende randevu alıp görüşmeye gittim.muayeneden sonra Dr. İlker bey göğüs uçlarım küçük olduğu için göğüs ucu kesiyi değilde meme altından çok küçük bir kesi yaparak silikonu kas altına yerleştirebileceğini söyledi.hasta doktor ilişkisi sonuçta çok önemli.Dr. İlker beyle konuştuktan sonra bilgisi ve tecrübesiyle kendisine güven duymamı sağladı.sonuç olarak bir an önce yaptırmak istediğim için öncesindede kendisi hakkında baya bilgi edindiğim için hemen ameliyat tarihini kararlaştırdık.yaklaşık 10 gün önce ameliyatımı oldum.İlker beyin ekibi kararlaştırılan tarihten öncesindede sonrasındada benimle her aşamada çok yakından ilgilendiler.stresimi ve korkumu yenmemde bana yardımcı oldular.İlker bey gerçekten çok sempatik bilgili ve tecrübeli bir doktor göğüslerim benim hayal ettiğimden çok daha güzel ve doğal oldu.hafif ağrılarım tabiki oldu ama dayanamıyacağım kadar şiddetli bir ağrım hiç olmadı.İlker beyin verdiği talimatların hepsine harfiyen uyuyorum.şu an iyileşme aşamasındayım.ama ona rağmen bile daha şimdiden kendime özgüvenim geldi.benim gibi korkan ve bu ameliyatı yaptırmak istiyen herkese tavsiye ediyorum.korkulcak birşey yokmuş :) burdan benimle iletişime geçmek istiyen olursa her konuda yardımcı olmak isterim çünkü burdan banada yardımcı olan arkadaşlar oldu onlarada çok teşekkür ediyorum.sevgiler...

Back