- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, aylardır ara ara hep sayfalarınızı okudum.. Resimlere baktım. Hep olucam gözüyle baktım. 11ekim ameliyata gircem ama hiç bir hazırlığım yok ve vazgeçsem mi diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama buna çok ihtiyacım var bunu da biliyorum.
Kafam çok karışık burun ameliyatı olduğum halde göğüs ameliyatından çok korktum. İçime birşey konulacak ya kanam olursa ya iyileşemezsem.. Benim bünyem çok zayıf biri yanımda hapşursa hasta olurum. Ya ileride kötü olursam ve ben 10 gün dinlenicem ya yetmezse..
Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye ( ne olur şu korkumu alın benden ( Midemde ülser var onuda etkiler mi ??
Kızlar ameliyat oldumm boğaziçi necdet beye mentor yuvarlak 275 takılmış şu anki hali ile kalsa memnun olurum ama çok küçük olacak diye korkuyormm (((
Kızlar ameliyat oldumm boğaziçi necdet beye mentor yuvarlak 275 takılmış şu anki hali ile kalsa memnun olurum ama çok küçük olacak diye korkuyormm (((
Kızlar dün ameliyat oldum necdet uçar boğaziçi
Mentor yuvarlak 275 cc takıldı sanki küçük gibi şu an ki şiş hali güzel ama ya küçülürse ??? Ayrıca göğüs dokum az vardı avuç kadar...
Arkadaşlar merhaba, aylardır ara ara hep sayfalarınızı okudum.. Resimlere baktım. Hep olucam gözüyle baktım. 11ekim ameliyata gircem ama hiç bir hazırlığım yok ve vazgeçsem mi diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama buna çok ihtiyacım var bunu da biliyorum.
Kafam çok karışık burun ameliyatı olduğum halde göğüs ameliyatından çok korktum. İçime birşey konulacak ya kanam olursa ya iyileşemezsem.. Benim bünyem çok zayıf biri yanımda hapşursa hasta olurum. Ya ileride kötü olursam ve ben 10 gün dinlenicem ya yetmezse..
Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye ( ne olur şu korkumu alın benden ( Midemde ülser var onuda etkiler mi ?? :50
canım merak etme bir şey olmaz üç dört günde işine bile dönersim
Kızlar dün ameliyat oldum necdet uçar boğaziçi
Mentor yuvarlak 275 cc takıldı sanki küçük gibi şu an ki şiş hali güzel ama ya küçülürse ??? Ayrıca göğüs dokum az vardı avuç kadar...
Kızlar anlıyacağınız kafam çok karışık.. Yaşım 23 boy 168 kilo 59 göğüs bedenim normalde 85 ama doldurmuyor tabi.. Ayrıca nişanlım olmamı istemiyor korkuyor birşey olur bana diye ( ne olur şu korkumu alın benden ( Midemde ülser var onuda etkiler mi ?? :50
canım merak etme bir şey olmaz üç dört günde işine bile dönersim
kas altı ameliyatında 3-4 gün içinde işe dönmek çok zor ben 2 hafta sonra başlayabildim. Miden de ülser varsa anestezi ve ağrı kesiciler tetikleyebilir bence yaptırmayın ben yaptırdım evet ama senin boyun kilon çok iyi fiziğin de güzeldir diye düşünüyorum biraz dik yürümeye çalış o zaman daha büyük duruyor. bu ameliyat zor gerçekten 1 sene oldu ama hala batmalar ağrılar yaşıyorum izlerim de hala pembe krem sürmedim belki de ondan ama ben tavsiye etmiyorum yine de sen bilirsin.
tşk ederim arkadaşlar. Gerçekten zor bir ameliyat gün geçtikçe çok iyi anlıyorum hala şiş ve morluklar var üstüne ağrılarımda devam ediyor az az.. Ayrıca vücudum kabul etmekte zorlanıyor göğüslerimde bi ton sivilce var kaşınıyor kaşındıkça patlayıp koca delik ve kan akıyor o derece.. Yarın dr tekrar sorucam.. Güzel mi evet güzel ama bünyeniz hassas ise zor.. Bakalım daha yeni neler olacak..