- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- Konu Sahibi blankspace1
8. sınıftan x isimli bir arkadaşım okulumuzun öğretmenlerinden biri y hoca ile arası çok iyi geçen sene benimde y hoca ile aram iyiydi, ama üzerime atılan bir suç yüzünden şuan konuşmuyoruz. x isimli arkadaşımız sınıf birincisi. geçen sene okulların açıldığı ilk zamanlar x isimli arkadaşımızın sınıfındaydım. birden bi kız geldi y'ye, "x, y hoca seni çağırıyor." dedi x ise sevinç çığlıkları atarak y hocanın yanına gitti geldiğinde elinde çikolata vardı, y hoca vermiş. 15 tatilde y hoca fransaya gitmişti, x isimli kıza oradan hediyelik almış. Okulun ilk günü onların sınıfa giderken, x ile y hoca yanyanaydı. x, sürekli sanki y hocanın tek öğrencisiymiş gibi bencilce davranıyor. ama bizde o hocanın öğrencisiyiz neden bize üvey evlat muamelesi yapılıyor? y hocanın kızıile okulumuzdan mezun olan x'nin arkadaşı kavga başlattı, daha sonra da suç üstüme kalsın diye beni instagram ve facebook'tan engelledi. üzerime iftira atıldı. cuma günü bardağı taşıran son damlaydı. eve geldiğimde hıçkırarak ağladım.
simdi size soruyorum lütfen dürüst ve tarafsız olun.
simdi size soruyorum lütfen dürüst ve tarafsız olun.
Son düzenleme: