Yorum yapmanız için size stand up’lara yaraşır bir konu. Bu yaz 6 gün boyunca ruhum duymadan İki tane Moldovalı kadınla geziliyor. Kulüplere gidiliyor. Beach’ler gezdiriliyor. Yemekler yediriliyor. Bana da asker arkadaşlarım geldi deniliyor. Ben yeni öğreniyorum. Bir de üstüne ben kendi paramı harcadım deniliyor. Biri rica ediyorum ben Nasıl bir sınavın içindeyim bana açıklayabilir mi ?
Yorum yapmanız için size stand up’lara yaraşır bir konu. Bu yaz 6 gün boyunca ruhum duymadan İki tane Moldovalı kadınla geziliyor. Kulüplere gidiliyor. Beach’ler gezdiriliyor. Yemekler yediriliyor. Bana da asker arkadaşlarım geldi deniliyor. Ben yeni öğreniyorum. Bir de üstüne ben kendi paramı harcadım deniliyor. Biri rica ediyorum ben Nasıl bir sınavın içindeyim bana açıklayabilir mi ?
Götürdüğü yerler sürekli bizim gittiğimiz yerler. Garsonlar yenge nerde diye soruyor düşünün.
Peki sonu nasıl bitiyor?Açıklık getirmek adına. Evet evliyim. Böyle de bir durumun içindeyim. Harcadığı paranın fazlalılığından bahsedince “Ben kendi paramı harcadım “ dedi. Serbest meslek yapıyor kendisi. Aldatılma hikayem bu. Dalga da geçiliyor benle bu konuda da haklısınız.
Nasıl bir aksiyon almayı düşünüyorsunuz?Eşinizin sizden habersiz üst üste 3 gün iki tane kadınla eğlendiği yere 2 gün sonra sizi götürdüğünü. Deniz kenarı restorana iki tane kadını götürdüğünü, yine 2 gün sonra aynı yere sizin de gittiğinizi düşünün. Acıdılar mı bana ? Yazık mı dediler. Cesareti bir düşünün. Buna şahit olanların içinde kadın çalışanlar da var. Erkekleri geçtim. Hakkımda konuşulanları düşünün. Yeni taşındığınız küçük bir yerdesiniz üstelik. Delirmemek elde değil.
O yüzsüz beni aldattı diye kadına boşanma davası açar nafaka bile ister bence o kadar normalleştirmiş kendi yaptıklarınıYani kendi parasını harcayınca sorun olmuyormuymuş peki hadi bir tane de sen bul şöyle yunan heykeli gibi hatta tutadabilirsin kendi paranla 2 güb takıl bakalım ama kocacım kendi paramla yiyiştim de hadi bakalim
Valla doğru bu kadar yüzsüzünü de pek görmedimO yüzsüz beni aldattı diye kadına boşanma davası açar nafaka bile ister bence o kadar normalleştirmiş kendi yaptıklarını
Peki bosanma davasi acmama sebebiniz nedir?
Haklısın.Hala daha açıklama dinliyorsaniz camsille temizleyin,daha bir parlasın boynuzlariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?