Ben kendi paramı harcadım.

ZeynepWay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
12
5
1
38
Yorum yapmanız için size stand up’lara yaraşır bir konu. Bu yaz 6 gün boyunca ruhum duymadan İki tane Moldovalı kadınla geziliyor. Kulüplere gidiliyor. Beach’ler gezdiriliyor. Yemekler yediriliyor. Bana da asker arkadaşlarım geldi deniliyor. Ben yeni öğreniyorum. Bir de üstüne ben kendi paramı harcadım deniliyor. Biri rica ediyorum ben Nasıl bir sınavın içindeyim bana açıklayabilir mi ?

Nasıl yani ? İsrail ordusunda mı askerlik yapmış bu ki kızlar asker arkadaşı oluyormuş ??!?!

Biraz daha detay verseniz? Evli misiniz? Sevgiliyseniz ortak bir hesap mı var da benim param muhabbeti yapılıyor? Yani bu soruların cevabı bu erkek bireyin mallığını ve bu durumun yanlışlığını değiştirmez ama boşan ya da ayrıl derken nelere de dikkat et diye farklı tavsiyeler için faydalı olabilir

Götürdüğü yerler sürekli bizim gittiğimiz yerler. Garsonlar yenge nerde diye soruyor düşünün.

Profilinize göre: 36 yaşında, öğretmen, yetişkin bir kadınsınız. Eşiniz normal şartlarda ne işle meşgul ? Gece kulübü ve beachlere sürekli gidiyor ve mekan çalışanları sizi de soracak kadar eşinizi tanıyorsa; eşiniz, gece kulübü veya bir mekanda mı çalışıyor ?

Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Hangi ilişki türündeyseniz ( evlilik, sevgililik vs.) ayrılmanızı tavsiye ederim. Her türlü sizinle dalga geçilmiş

Açıklık getirmek adına. Evet evliyim. Böyle de bir durumun içindeyim. Harcadığı paranın fazlalılığından bahsedince “Ben kendi paramı harcadım “ dedi. Serbest meslek yapıyor kendisi. Aldatılma hikayem bu. Dalga da geçiliyor benle bu konuda da haklısınız.

Eşinizin sizden habersiz üst üste 3 gün iki tane kadınla eğlendiği yere 2 gün sonra sizi götürdüğünü. Deniz kenarı restorana iki tane kadını götürdüğünü, yine 2 gün sonra aynı yere sizin de gittiğinizi düşünün. Acıdılar mı bana ? Yazık mı dediler. Cesareti bir düşünün. Buna şahit olanların içinde kadın çalışanlar da var. Erkekleri geçtim. Hakkımda konuşulanları düşünün. Yeni taşındığınız küçük bir yerdesiniz üstelik. Delirmemek elde değil.

Peki sonu nasıl bitiyor?

Nasıl bir aksiyon almayı düşünüyorsunuz?

Yani kendi parasını harcayınca sorun olmuyormuymuş peki hadi bir tane de sen bul şöyle yunan heykeli gibi hatta tutadabilirsin kendi paranla 2 güb takıl bakalım ama kocacım kendi paramla yiyiştim de hadi bakalim
O yüzsüz beni aldattı diye kadına boşanma davası açar nafaka bile ister bence o kadar normalleştirmiş kendi yaptıklarını

Peki bosanma davasi acmama sebebiniz nedir?

Olaya dışardan bakmak istedim. Sizin gözünüzden… Her yorumu da dikkatle okuyorum teşekkür ederim. Benim karım ne yaptı da ben bunları yaptım diye düşünmüyorsun da deniliyor. Bildiğiniz genel aldatan insan konuşmaları. Çok kaldıramıyorum. İçinde olduğum bu sınavdan en kısa sürede çıkmayı diliyorum. Soranlara ayrılmak istemiyor. Zaman aşımı kabul ediyor olayı da. Fakat ben sindiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…