Babanizi haklı buldum. Belki o esnada diş hekiminin babanıza borcu vardı ablanizdan para almadı. Şimdi siz tekrar parasız yaptırmak istiyorsunuz gbi algılamış babanız. Zaten bu düşünce yanlış. Adamın babanıza borcu olsa bile babanizin sizi o dişçiye göndermesi adama emrivaki gbi olur al borcunu öde gbi...çok çirkin benceNasıl baslicam bilmiyorum lodoslama konuya giriyorum.
Kiz kardeşimin yanına geldim. Konu dişten açıldı. Dolgu implant falan. Ben de dedim kibir yıldır ben de gidicem malum maddi sorunlar yüzünden gidemedim dedim.
Eşimin tatili bir pazar günü o gun de kapalı zaten hem paralel zaman konusunda sorun var.
Kiz kardeşim de ben de evliyiz benim 2 onunda 1 çocuğu var.
Sen burda dişçiye git ben çocuklarına bakarım hem babamın arkadaşı var bize de o yaptı. Para bile almadı adam babamin yakın arkadaşı diye dedi.
Babam o adama iş de yapıyor hesaplasiyorlar.
Ben de heveslendim mutlu oldum.
Kardesim babama söylemiş Havalihavasiz da gitsin demis
Babam da o adam herkese yapmıyor size belki para almadı diye ona da mı parasız yapacak sandın demiş. Kardesim de bu lafı olduğu gibi
Geldi söyledi. Çok zoruma gitti kendimi çok kötü hissettim.
Sorun olacaksa gitmem zaten baba dedim bosver kalsın su an yanımda param da yok zaten dedim.
Dalga geçer gibi güldü .
Hic bir şey demedi ben de içeriye geçtim.
Kendimi aptal gibi hissettim.
Şunu da eklemek istiyorum.
Ben babamdan durduk yere maddi beklenti içine hiç girmedim eşim kirayi öderken bile borç aldi arkadaşlarından aileme Yansitmadim.
Evlendim diye gözünde el kızı mi oldum acaba diyorum ama kardeşim de evli. Şu da var kiz kardeşim maddi olarak bizden daha zor durumda belki de ondan diyorum kendime telkin vermek istiyorum. Cok mu alınganlık ediyorum diyorum? siz olsaydınız yerimde ne hisseserdiniz ?
Lodoslama değil bodoslamadır o, lodoslama olsa duramazsınız. Uçurur lodosNasıl baslicam bilmiyorum lodoslama konuya giriyorum.
Kiz kardeşimin yanına geldim. Konu dişten açıldı. Dolgu implant falan. Ben de dedim bir yıldır ben de gidicem malum maddi sorunlar yüzünden gidemedim dedim.
Eşimin tatili bir pazar günü o gun de kapalı zaten hastaneler. hem zaman konusunda sorun var.
Kiz kardeşim de ben de evliyiz benim 2 onunda 1 çocuğu var.
Sen burda dişçiye git ben çocuklarına bakarım hem babamın arkadaşı var bize de o yaptı. Para bile almadı adam babamin yakın arkadaşı diye dedi.
Babam o adama iş de yapıyor hesaplasiyorlar.
Ben de heveslendim mutlu oldum.
Kardesim babama söylemiş Havalihavasiz da gitsin demis
Babam da o adam herkese yapmıyor size belki para almadı diye ona da mı parasız yapacak sandın demiş. Kardesim de bu lafı olduğu gibi
Geldi söyledi. Çok zoruma gitti kendimi çok kötü hissettim.
Sorun olacaksa gitmem zaten baba dedim bosver kalsın su an yanımda param da yok zaten dedim.
Dalga geçer gibi güldü .
Hic bir şey demedi ben de içeriye geçtim.
Kendimi aptal gibi hissettim.
Şunu da eklemek istiyorum.
Ben babamdan durduk yere maddi beklenti içine hiç girmedim eşim kirayi öderken bile borç aldi arkadaşlarından aileme Yansitmadim.
Evlendim diye gözünde el kızı mi oldum acaba diyorum ama kardeşim de evli. Şu da var kiz kardeşim maddi olarak bizden daha zor durumda belki de ondan diyorum kendime telkin vermek istiyorum. Cok mu alınganlık ediyorum diyorum? siz olsaydınız yerimde ne hisseserdiniz ?
Yeni farkettim düzeltiyorum bodoslamaLodoslama değil bodoslamadır o, lodoslama olsa duramazsınız. Uçurur lodos
İnsan birinden bir kez bir şey isteyebilir. İki kez istemek insan kullanmaya girer. Hele ki diş tedavisi gibi masraflı bir şey ise söz konusu olan. Babanız haklı.
Devlet hastaneleri var bolca, bedava diş tedavisi yapıyorlar. Ağzınızda çürük dişle gezmektense oraları tercih etseniz nasıl olur?
Teklifi ben değil kardeşim etti bana.Yapım gereği kimseden bedavaya bir şey isteyemem. Tanıdıksa makul bir indirim yapıyorsa bile, herkese verdiği fiyatı talep ederim.
Babanızda bu yapıda biri olabilir, minnet etmek karşı tarafın gözünde bedavacı gibi algı yaratmak istememiştir belki. Sizin teklif etmenizde hoş olmamış sanki. Para konusunda sıkışık olabilirsiniz sizi incitmek istemem, devlet hastanesini deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?