ben hapı yuttum galiba!!

emzirdigim icin 1 sene olmadim bende o yüzden telas etmeyin hemen, egerki emziriyorsaniz böyle olmasi veya düzensiz olmasi normal .. zaten bunu doktorunuz söylemistir.. ha tabiki adet olmuyorum diye hap kullanmamazlik etmedim emzirenler icin degisik bir hap vardi onu kullandim mini dkontrol hapi

lütfen okuyun..arkadaşlar bende zor durumdayım içim kafam kalbim bulanık bebeğim daha 6 aylık ve eşimin sorumsuzluğu yüzünden, tabi benim payımda büyük 6 haftalık hamileyim..burda kimsem yok eşim deseniz hafta sonu tatili bile yok zaten tek başıma herşeye yetişicem diye kafayı yedim oğlum da öyle uslu bir bebek değil..kayınvalidem bana yakın ama kızının çocuğuna bakıyor o çalışsın kendine evler arabalar alsın diye benim bebeğimede yürümeye başladıktan sonra bakabilirmiş yaramazmış benim oğlum diğer torunu gibi uslu değilmiş diye..ve hamile olduğumu öğrendiklerinde hepsi bir olup aldırmama kesin gözüyle yaklaştılar aksi durumu düşünmeyi bırak aldırdıktan sonra üzülme olasılığımı bile göz ardı ettiler..eşime gelince -bakabilirim diyosan doğur- diyor..yani kendini çoktan saf dışı etti bile zaten bi faydasını görmedim hamileliğimde de sonrasında da 4 ay salonda kaldım sırf beyefendi rahat etsin diye..şimdi de o kadar rahatki gün aldım 2gün sonra aldırmaya gidicem bebeğimi ve (midem bulanıyor dediğimde) onun tepkisi-hayırlısıyla şu işi halletsekte rahatlasak-diyor annemler burda olsa kesinlikle doğururdum ama maddi olarak oğlumun masraflarına anca yetişiyoruz doğurursam ikisinede haksızlık edicekmişim gibi geliyor..ne ondan vazgeçmek istediğimden eminim nede doğurmak istediğimden..???????????????????????????????????????????????????daha binlerce soru var kafamda..

Yalnızlık çok zor canım. Özelliklede kalabalıklar içinde yalnızsan. Bence yüreğinle değil mantığınla hareket etmek zorundasın maalesef. Çocuklarının ikisine de güzel ve eşit bir gelecek vereceğinden eminsen kendine güveniyorsan doğur. Acı ama gerçek. Kimseden fayda bekleme. Sadece kendine güveniyorsan doğur.:teselli:

haklısın irmako77 yalnızlık gerçekten çok zor..kendime şu yönde güveniyorum bebeklerime sağlıklı bakabilirim diyorum yani gece uykusuzluğu ikisiyle uğraşmak yorulmak beni çok zorlamaz katlanırım bunlar hiç sorun değil onlara iyi eğitim verebilirim iyi insanlar olmalarını sağlayabirim vs..ama işin maddi kısmı var yani bu kışı geçirmeden işe başlamayı düşünüyordum..eşim tek başına 2 bebeğin masraflarına yetişemez bu gerçek ve ihtiyaçları kıt kanaat giderilmiş çoğu imkandan yoksun çocuklar yetiştirmek istemem bu işin mantıklı tarafı ..ama birde o bebeğin yaşam hakkını elinden almak var ki orda boğazım düğümleniyor..Allahım beni affetsin ve tabi bebeğimde..sanırım bu kez mantık devreye girecek bunu atlatmam çok zor olacak en karşı olduğum şeyi yapmam lazım ve çokk üzgünüm

cbmelike ben aldırılmasından yana degilim bir cana kıymak bana mantıklı gelmiyor ve bunda nasıl bir mantık arayabilir insan,kaygılarınız sırf maddi bence hata yapmayın,her bebek rızkıyla dogar,ve bir cana kıymak ömrünüzce vidan azabı çekmenize neden olur..bir can'a kıymak tüm insanlığı öldürmüş gibidir sözünü unutmayın..maddi sıkıntılar birgün biter ama manevi huzursuzluğunuz bitmez..

Melike içim acıdı yazını okurken.. birde şöyle düşün.. İkiz bebeklerin var ve onlara bakmak zorundasın.. Sırf maddi imkanın kısıtlı diye hangisinden vazgeçerdin... İkisinden de değil tabiki.. ÇOOOOKKK iyi düşünmen gerek..Bu günahı almaya değer mi???

Melikenin şu durumda bu bebeği aldırması da yazık olur, aldırmaması da Peki bu zihniyetle devam edilir ise farzedin ki 7. çocuğa hamile."Her çocuk rızkıyla doğar cana kıymayalım" mı diyeceksiniz?

arkadaşlar doğurmam gerektiğini söyleyende haklı..aldırmalı diyende haklı bu ciddi bir ikilem gerçekten beni aldırmam konusunda tek rahatlatan nokta drların kalp atışı görmemiş olması çünkü bu doğumdan önce bir düşük yaşamıştım kalp atışı olmadığından dolayı yine aynı şey olabilir dedi bir dr aldırırsam en azından boş bir kese aldırmış olucam diye düşünüyorum kendimi öyle kandırıyorum..ama aldırmazsam ve geç kalırsam üstesinden gelemezsem kahrolurum çocukların sevgisini,imkanlarını daha çok küçükken bölmek ikisinede haksızlık olur diyorum kirli bir dünyada yaşıyoruz önce bir çocuğu iyi yetiştirmek iyi eğitmek iyi gözlemlemek gerekiyor ikincisi de olunca yetersiz kalırım diyorum yani aslına bakarsanız maddi imkanlar ecrin in dediği gibi gün gelir 2 sene sonra başlarım çalışmaya yaşımız genç para kazanmak çalışkan insan için kolay ama işin eğitim ilgi sevgi zaman sabır kısmı..??? ben doğuluyum ve sayısız çocuklu evler biliyorum doğurmak kolay ama sonra herşeyden mahrum sevgiden saygıdan ilgiden yoksun öfkeli potansiyel suçlu eğitimsizler ordusu çığ gibi büyüyor..şu 3-5 seneden değil 20-25 sene sonra çocukarım ne olacak diye düşünüyorum çok mu mükemmelliyetçiyim bilemiyorum

her konuda çok dolu olduğumdan uzatıkça uzatmışım:) özetle evet hayatta en karşı olduğum şey kürtaj dr lar beni geri çevirdiklerinde içten içe hak vermiştim ben dr olsam yapmazdım kimsenin günahına ortak olmazdım..ama bu çocuğu doğurup ona her açıdan hakkıyla bakamazsam aynı şekilde günaha girerim diye düşünüyorum galiba ..sanıyorum yüreğimde mantığımla aynı şeyleri söylemeye başladı ..bu olaydan sonra kesin psikoloğa gitmem şart evliliğimde gidecek yoksa .... fikirlerim her dakika değişiyor üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok aptalımmm

arkadaşlar kürtajla, bir insanı öldürmek arasında ne fark var Allah aşkına..o can, rahminize düşmeden önce önleminizi alın lütfen.. bu kadar kolay değil, kürtaj oldum bitti gitti demek...karnımızda taşıdığımız günden, ölene dek Allahın bi emaneti bize onlar... ona hakkıyla bakamazsam deyip, en doğal hakkı olan, yaşama hakkını elinden almaya hakkımız yok... ben ne yiyorsam, o da onu yer.. ben nasıl hayattaysam, o da benimle beraber tutunur hayata... hakkıyla bakamazsanız, hakkını vererek bakmaya çalışırsınız ki, önemli ve değerli olan da budur zaten

merhaba arkadaşlar .test sonuçlarım negatif yani hamile değilmişim!!!!!!!kaydirigubbakcemile2ama böyle bir sıkıntı yaşamak ne zormuş anlatamam.ikilemde kalmak vicdan azabı çekmek....melike sana da allah yardım etsin canım çok iyi anlıyorum seni...ama işin aslını istersen ben hamile olsaydım büyük olasılıkla doğuracaktım gerçekten cana kıymak çok kötü hissttirecekti ömür boyu unutamayacaktım.bu bana ders oldu bundan sonra çok dikkatli olacağm.sana da kalbini dinle derim mantık herzaman doyurucu sonuçlar doğurmuyor, gerçektende kısmetinde ekmeğini yiyecek olan varsa o yiyecek....herkese desteği için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

gözünaydın pamukprens. Allah isteyen herkese çocuk:ecrin_bebek:, doğan çocuklarımıza da sağlıklı uzun ömürler verir inşallah.
Çok dikkat etmek lazım:kedi:

gozun aydin canim gercekten buyuk bir sinavdan gectin
ama cok dikat et ne kadar bebisini emzirsende dogumdan sonra 6. haftada yumurtlama basliyormus yani adet olmasanda yeni dogum yapan annenin hamile kalma riski cok cok yuksekmis ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…