- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi pamukprensler
-
lütfen okuyun..arkadaşlar bende zor durumdayım içim kafam kalbim bulanık bebeğim daha 6 aylık ve eşimin sorumsuzluğu yüzünden, tabi benim payımda büyük 6 haftalık hamileyim..burda kimsem yok eşim deseniz hafta sonu tatili bile yok zaten tek başıma herşeye yetişicem diye kafayı yedim oğlum da öyle uslu bir bebek değil..kayınvalidem bana yakın ama kızının çocuğuna bakıyor o çalışsın kendine evler arabalar alsın diye benim bebeğimede yürümeye başladıktan sonra bakabilirmiş yaramazmış benim oğlum diğer torunu gibi uslu değilmiş diye..ve hamile olduğumu öğrendiklerinde hepsi bir olup aldırmama kesin gözüyle yaklaştılar aksi durumu düşünmeyi bırak aldırdıktan sonra üzülme olasılığımı bile göz ardı ettiler..eşime gelince -bakabilirim diyosan doğur- diyor..yani kendini çoktan saf dışı etti bile zaten bi faydasını görmedim hamileliğimde de sonrasında da 4 ay salonda kaldım sırf beyefendi rahat etsin diye..şimdi de o kadar rahatki gün aldım 2gün sonra aldırmaya gidicem bebeğimi ve (midem bulanıyor dediğimde) onun tepkisi-hayırlısıyla şu işi halletsekte rahatlasak-diyor annemler burda olsa kesinlikle doğururdum ama maddi olarak oğlumun masraflarına anca yetişiyoruz doğurursam ikisinede haksızlık edicekmişim gibi geliyor..ne ondan vazgeçmek istediğimden eminim nede doğurmak istediğimden..???????????????????????????????????????????????????daha binlerce soru var kafamda..
arkadaşlar daha beklemedeyim sonuç yarın öbür gün belli olacak haberdar ederim sizi:))
cbmelike ben aldırılmasından yana degilim bir cana kıymak bana mantıklı gelmiyor ve bunda nasıl bir mantık arayabilir insan,kaygılarınız sırf maddi bence hata yapmayın,her bebek rızkıyla dogar,ve bir cana kıymak ömrünüzce vidan azabı çekmenize neden olur..bir can'a kıymak tüm insanlığı öldürmüş gibidir sözünü unutmayın..maddi sıkıntılar birgün biter ama manevi huzursuzluğunuz bitmez..
gözünaydın pamukprens. Allah isteyen herkese çocuk:ecrin_bebek:, doğan çocuklarımıza da sağlıklı uzun ömürler verir inşallah.
Çok dikkat etmek lazım:kedi:
merhaba arkadaşlar .test sonuçlarım negatif yani hamile değilmişim!!!!!!!kaydirigubbakcemile2ama böyle bir sıkıntı yaşamak ne zormuş anlatamam.ikilemde kalmak vicdan azabı çekmek....melike sana da allah yardım etsin canım çok iyi anlıyorum seni...ama işin aslını istersen ben hamile olsaydım büyük olasılıkla doğuracaktım gerçekten cana kıymak çok kötü hissttirecekti ömür boyu unutamayacaktım.bu bana ders oldu bundan sonra çok dikkatli olacağm.sana da kalbini dinle derim mantık herzaman doyurucu sonuçlar doğurmuyor, gerçektende kısmetinde ekmeğini yiyecek olan varsa o yiyecek....herkese desteği için çok teşekkürleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?