• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hapı yuttum galiba!!

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
mrb ark.dşlr bebikim 4.5 aylık hiç adet olmadım daha.bu kadar süre boyunca sadece 1 kez korunmadan ilişki yaşadık ve galiba hamile kaldımmmmmmm. 1 hafta filan sonra belli olacak.ne yaparım ben yaa.hiç yaşamak istemezdim böyle bir şeyi asla bir cana kıymak istemezdim ama çok çaresiz hissediyorum.siz olsanız ne yapardınız......:1shok:

cok zor bidurum bende böyle bir korku yaşamıştım
ama sen bilerek korunmasız birliktelik yaşamışsın
biraz düşünmeniz gerekirdi
inşllh degilsindir

insallah canım ya çok kö5tü bi durum olur arası cok yakın senın bedenın henuz tam dinlenmiş değil . benımde bebeğim 3ayını bitirdi bazen aklıma geliyor kafayı yerim diyorum .
insallah değilsindir bi test yaptır canım zamn kaybetme ona göre karar verirsin.

ben de beş aylıkken ilk reglimi oldum ondan sonra yedinci ayda oldum... umarım hamile değilsindir hakkında hayırlısı olsun

tedbiri siz alın takdiri allaha bırakın derler hep
hem bu kadar küçük bebeğiniz varken korunmasız nasıl cesaret ettinizki
umarım bebek yoktur nerden anladınız peki hamile olduğunuzu

Emziriyorsanız yumurtlama ya olmadığından ya da düzensiz olduğundan adet görmemiş olabilirsiniz Ama bu hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Siz yine de 1 hafta sonra bir test yaptırım öyle düşünün.

mrb ark.dşlr bebikim 4.5 aylık hiç adet olmadım daha.bu kadar süre boyunca sadece 1 kez korunmadan ilişki yaşadık ve galiba hamile kaldımmmmmmm. 1 hafta filan sonra belli olacak.ne yaparım ben yaa.hiç yaşamak istemezdim böyle bir şeyi asla bir cana kıymak istemezdim ama çok çaresiz hissediyorum.siz olsanız ne yapardınız......:1shok:

bebeğin çok küçük ve sanırım emziriyorsun
hamileysen zor olucaktır tabi umarım değilsindir
ama sonuç pozitifse iyi düşün canım
yardım eden insanlar varsa etrafında işin biraz daha kolaylaşır
yada maddi durumunuz iyiyse yardımcı tutabilirsin
seni ev işlerin kurtarmış olur:)
gerektiğinde de bebeğin konusunda yardımcı olur

aslında bende bu aydan şüpheleniyorum
bu ay ilk kez doğum kontrol hapına başladım ve ona güvenerek başka yöntemle korunmadık
2 günüm var benimde:(ama belirtiler korkutuyor inan uykularım kaçıyor
birşey yoksa hemen spiral düşünüyorum bende
benimde oğlum 15 aylık

eğer hamileysen aldırmayı düşünme bence ikiz bebeklerin varmış gibi düşün

yaa canım cok zor bir durum ama inş.hamile değildirsin.. dogumdan sonra adet düzensizliği oluyo ama madem korunmasız bir ilişkin oldu hemen ertesi gün 24 saat içinde içilen haplar var ondan kullansaydın bende senin gibi bir durum yaşadım fakat bilerek degil... bebeğim o zaman 2aylıktı bu haptan kullandım allaha şükür olmadı büyük bir korku atlattım ama olsaydıda aldırmazdım nasıl kıyardım bi cana hamileysen bence aldırma aldıran kişilerde cok vicdan azabı çekiyorlar sonradan iyi düşün kararını öyle ver bence...

cnm ikiz 3üz doguranlar nasıl başediyosa zorluklarla sende öyle başedersin allah yardımcın olur ama sensen ol daha bukadar yeni toparlanmışken rahim korunmasız ilişkide bulunma çünkü hemen kalma ihtimalin %80rahim tertemiz allah aşkına hangi akla mantıga böyle bişiyi deneyebildin concom kullanın gerekirse riske girmeyin inşallah degilsindir böyle zamanda cana kıymak musubet getirir başına söyliyim ramazan giriyoz artık

yaa canım cok zor bir durum ama inş.hamile değildirsin.. dogumdan sonra adet düzensizliği oluyo ama madem korunmasız bir ilişkin oldu hemen ertesi gün 24 saat içinde içilen haplar var ondan kullansaydın bende senin gibi bir durum yaşadım fakat bilerek degil... bebeğim o zaman 2aylıktı bu haptan kullandım allaha şükür olmadı büyük bir korku atlattım ama olsaydıda aldırmazdım nasıl kıyardım bi cana hamileysen bence aldırma aldıran kişilerde cok vicdan azabı çekiyorlar sonradan iyi düşün kararını öyle ver bence...

cnm emziriyomuş içemezki hap falan

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşk ederim..sadece 1 gün tutamadık o an bırakamadım hatta benim yüzümden oldu.ertesi gün dr.mu aradım hap içme konusunda(vallahi billahi) gerek yok dedi allah cezasını versin eğer hamileysem onun da suçu olacak bu..hamile olma konusunda şüphelenmemin sebebi kasıklarımdaki tutulma ve hafif sancılar ben 4 gebelik yaşadım 2si düşük oldu o yüzden kendimi iyi tanıdım bu nedenle korkuyorum.allahım kıymak istemiyorum ona eğer benimleyse...iş hayatım da biter, bende zor toparlanırım artık......

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşk ederim..sadece 1 gün tutamadık o an bırakamadım hatta benim yüzümden oldu.ertesi gün dr.mu aradım hap içme konusunda(vallahi billahi) gerek yok dedi allah cezasını versin eğer hamileysem onun da suçu olacak bu..hamile olma konusunda şüphelenmemin sebebi kasıklarımdaki tutulma ve hafif sancılar ben 4 gebelik yaşadım 2si düşük oldu o yüzden kendimi iyi tanıdım bu nedenle korkuyorum.allahım kıymak istemiyorum ona eğer benimleyse...iş hayatım da biter, bende zor toparlanırım artık......

umarım değilsind,r canım..ben de 5 ay oldu doğum yapalı..hiç korunmasız bir şey yaşamadık ama hala adet olmadım ve açıkçası psikoljim pek iyi değil..psikolojik gebelik yaşıyorum galiba:)test almaya bile cesaretim yok..mecbur kalmazsam 2.yi hiç düşünmüyorum..rabbim hayırlısını versin hepimize..yiyecek ekmeği kimin warsa o bi şekilde gelecek bu dünyaya...

Bu şartlar altında umarım hamile değilsindir
ama allahın işi belli olmaz
kimine vermez kiminede hep verir

kendinizi çaresiz hissedecek bi durum yok ortada... belki çok klasik olacak ama ikisi birden büyür gider işte... ikiz, üçüz annelerini bir düşünün... anne olduğunuz için, o bebeğin canına kıymayı aklınıza bile getirmeyeceğinizi biliyorum, en azından umuyorum ...

canım benimde 8 aylık bebeğim var ve bende 6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde çok moralim bozuldu ama ailem destek oldular ve allahın izniyle doğurcam kürtaj görüntülerini izledikten sonra asla kıyamam zaten sen nasıl doğum yaptın morelini bozma allah büyüktür yardımlarını esirgemez

Back