Ben hangi teste güveneyim? Yardımınıza ihtiyacım var

sed2

Cennet Kuşlarım 🕊️2023 🕊️2024
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
553
357
Birinin markası first test, biri innovita. First test daha mı hassas yoksa bozuk mu çıkıyor?

Ben de 3 test yapmıştım hamile çıkmama rağmen şu kağıt gibi olanda negatiftim. Bence sağlıklı değil o. Üstteki ve erken gebelik testinde koyu çizgi çıkmıştı üstelik

Ben de 3 test yapmıştım hamile çıkmama rağmen şu kağıt gibi olanda negatiftim. Bence sağlıklı değil o. Üstteki ve erken gebelik testinde koyu çizgi çıkmıştı üstelik
Sizinkinin de markası first müydü? Daha önce 2 gebelik geçirdim aynı belirtileri yaşıyorum aslında ama kaybettiğim için ümitlenmekten de korkuyorum Bata 2 gün var

Kaset testteki çizgi gayet net Ayrıca kaset testler daha güvenilir. Adet gününü bekleyip kan vermelisin bence

Kizlar benim testlerime de bakabilir misiniz ikiside 5 dakikada belirdi alttaki ilk yaptigim ustteki inanamayip tekrarladigim test (marka:first test) bata 10 gun var

Kizlar benim testlerime de bakabilir misiniz ikiside 5 dakikada belirdi alttaki ilk yaptigim ustteki inanamayip tekrarladigim test (marka:first test) bata 10 gun var
Eki Görüntüle 3498893
Canım benim de aynı marka bata iki gün var. Gördüğün gibi koyu çıktı ama kanda 1.8 negatif çıktı

Olsun bidaha deneriz bu son degil ya biz umitlerimizi karartmayalim eminim biz de o guzel mutlulugu yasayacagiz

Benim de öyleydi testte pozitf kanda negatiftimm umudunu kaybetme sonuçta hamile olmasan o pozitif çıkmaz ki Bi 10 gün falan daha bekle hap vs kullanma geç dölllenme de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…