Ben hangi teste güveneyim? Yardımınıza ihtiyacım var

sed2

Cennet Kuşlarım 🕊️2023 🕊️2024
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
553
357
Birinin markası first test, biri innovita. First test daha mı hassas yoksa bozuk mu çıkıyor?
1000074739.jpg

Ben de 3 test yapmıştım hamile çıkmama rağmen şu kağıt gibi olanda negatiftim. Bence sağlıklı değil o. Üstteki ve erken gebelik testinde koyu çizgi çıkmıştı üstelik

Ben de 3 test yapmıştım hamile çıkmama rağmen şu kağıt gibi olanda negatiftim. Bence sağlıklı değil o. Üstteki ve erken gebelik testinde koyu çizgi çıkmıştı üstelik
Sizinkinin de markası first müydü? Daha önce 2 gebelik geçirdim aynı belirtileri yaşıyorum aslında ama kaybettiğim için ümitlenmekten de korkuyorum Bata 2 gün var

Kaset testteki çizgi gayet net ☺️Ayrıca kaset testler daha güvenilir. Adet gününü bekleyip kan vermelisin bence ☺️

Kizlar benim testlerime de bakabilir misiniz 🫠💕ikiside 5 dakikada belirdi alttaki ilk yaptigim ustteki inanamayip tekrarladigim test (marka:first test) bata 10 gun var
IMG_4362.jpeg

Olsun bidaha deneriz bu son degil ya biz umitlerimizi karartmayalim eminim biz de o guzel mutlulugu yasayacagiz🥰🤲🏻

Benim de öyleydi testte pozitf kanda negatiftimm umudunu kaybetme sonuçta hamile olmasan o pozitif çıkmaz ki 🤩 Bi 10 gün falan daha bekle hap vs kullanma geç dölllenme de olabilir

X