Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinkinin de markası first müydü? Daha önce 2 gebelik geçirdim aynı belirtileri yaşıyorum aslında ama kaybettiğim için ümitlenmekten de korkuyorum Bata 2 gün varBen de 3 test yapmıştım hamile çıkmama rağmen şu kağıt gibi olanda negatiftim. Bence sağlıklı değil o. Üstteki ve erken gebelik testinde koyu çizgi çıkmıştı üstelik
Bana umut oldunuz gidip birazdan acilden kan vereyim. Kan pıhtılaşmam var ona göre ilaca başlamalıyımKaset testteki çizgi gayet net Ayrıca kaset testler daha güvenilir. Adet gününü bekleyip kan vermelisin bence
Hadi bakalım güzel haberlerle gelBana umut oldunuz gidip birazdan acilden kan vereyim. Kan pıhtılaşmam var ona göre ilaca başlamalıyım
Cok tesekkur ederim kendimi kandirmak istemedim insallah vardir eger pozitifse mutlulugumu sizinle paylasirim insallahGebelik var duruyor
Verdin mi canım kan inşallah pozitifdir:)Bana umut oldunuz gidip birazdan acilden kan vereyim. Kan pıhtılaşmam var ona göre ilaca başlamalıyım
1.8 çıktıHadi bakalım güzel haberlerle gel
Verdim canım ne yazık ki 1.8 çıktı negatif demeli ki bu test yanlış çıkarıyorVerdin mi canım kan inşallah pozitifdir:)
Canım benim de aynı marka bata iki gün var. Gördüğün gibi koyu çıktı ama kanda 1.8 negatif çıktıKizlar benim testlerime de bakabilir misiniz ikiside 5 dakikada belirdi alttaki ilk yaptigim ustteki inanamayip tekrarladigim test (marka:first test) bata 10 gun var
Eki Görüntüle 3498893