Ben Hangi Burçtanım ?

_cezayirmeneksesi_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
10
4
arkadaşlar çok saçma gelebilir ama tam olarak hangi burçtan olduğumu bilemiyorum..aslında 23 kasım doğumluymuşum buda yay burcu olarak gözüküyor fkat yayın temel özelliklerinden hiçbiri uymuyor.birkaç arkadaşım akrep olabilirsin dedi bende onun özelliklerine baktım daha çok uyuyor ama tabi uymaya bakmaz bu işler de acaba öyle oluyor mu bu konuda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirm artık bu çelişkiden kurtulmak istiyorum !

saat kaçta doğmuşsun canım?
bi de yükselen burcunun etkilerini de taşıyor olabilirsin.
mesela benim sözlüm ikizler burcu gözüküyor. ama yengeç özellikleri taşıyor. saatle ilgili bi durum var bence. 1 günlük farklarda böyle şeyler oluyor.

cnm o yıldız haritası denen şeye de baktırdım netten ordan da yay çıkıyorum yükselenim de kova oluyor ama onlada alakası yok gibi..yani şimdi burcun ne diye soruyorlar ben de ımm yay yani akrep te biraz gibi cevaplar verince insanlar bana saf muamelesi yapyorlar ne yapsam bilemedim :)

cnm o yıldız haritası denen şeye de baktırdım netten ordan da yay çıkıyorum yükselenim de kova oluyor ama onlada alakası yok gibi..yani şimdi burcun ne diye soruyorlar ben de ımm yay yani akrep te biraz gibi cevaplar verince insanlar bana saf muamelesi yapyorlar ne yapsam bilemedim :)

hangi yıl doğduğunu yazarsan cevap verebilirim....

arkadaşlar çok saçma gelebilir ama tam olarak hangi burçtan olduğumu bilemiyorum..aslında 23 kasım doğumluymuşum buda yay burcu olarak gözüküyor fkat yayın temel özelliklerinden hiçbiri uymuyor.birkaç arkadaşım akrep olabilirsin dedi bende onun özelliklerine baktım daha çok uyuyor ama tabi uymaya bakmaz bu işler de acaba öyle oluyor mu bu konuda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirm artık bu çelişkiden kurtulmak istiyorum !

aslında tam geçiş döneminde doğmuşsunuz
bu tarihte doğanlar bir önceki burcun özelliğini alabilme ihtimali yüksek

örnk;
Yengeç Burcu (Cancer)
22 Haziran - 22 Temmuz

23 ağustas da doğmuş olan biri asıl burcu aslan gözükür
ama geçiş döenmi olduğu için bir çok özelliğini yengeçten almış olabilir

aslında tam geçiş döneminde doğmuşsunuz
bu tarihte doğanlar bir önceki burcun özelliğini alabilme ihtimali yüksek

örnk;
Yengeç Burcu (Cancer)
22 Haziran - 22 Temmuz

23 ağustas da doğmuş olan biri asıl burcu aslan gözükür
ama geçiş döenmi olduğu için bir çok özelliğini yengeçten almış olabilir

hımm tamam o zaman canım anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için soranlara akrep burcuyum dicem bundan sonra zaten kimiliğimdede 22 kasım olduğu için sorun olmayacak,kafamdaki çelişki yok olduu sayılır sağolun..

89 doğumluyum ..[/QUOTE

güneş'in yay burcuna geçtiği gün doğmuşsunuz ...yay burcusunuz ,haritanızda hangi gezegen'in özelliği daha baskın ise o gezegenin burcunun özelliklerinide taşırsınız mesela yay burcusunuz 4 tane oğlak burcunda gezegeniniz var oğlak özelliğide ağır basabilir....

ay burcunuz:terazi
merkür:yay
venüs:eek:ğlak
mars:akrep
jüpiter:yengeç
satürn:eek:ğlak
uranüs:eek:ğlak
neptün:eek:ğlak
pluto:akrep
k.ay düğümü:kova
lilith:akrep
şiron:yengeç burcunda