ben hala hissedemiyorum :(

nobility

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
184
4
36
kızlar ben 22+2 oldum ama hala bebeğimi hissetmedim. ilk gebelikte acemilikten hemen hissedilemez, 22.haftada filan ancak hissedilir diye yazıyordu benim 22.hafta da bitti artık ama hala hissetmiyorum.. aynı durumu yaşayan oldu mu? gittikçe endişelenmeye başladım :sinifsinif:

bn 21.hafta başında hissetmeye başladım cnm ve hala cok az hissediyorum her bebek bir olmuyomuş o yüzden telaşlanma doktora gittiğinde sor o daha iyi bir bilgi vericektir sana ben sırt üstü yattığım zmn hissediyorum hareketlerini bu ara oturuncada hissetmeye başladım zamanla dahada hissedicem sanırım sende hissedersin cnm sadece biraz sabır

şimdi tatlım endişelenme bence de...
ben 21+5 im ve bende hissedemedim dedim doktoruma... şöyle dedi... (bu arada ultrasonda hareketleri gayet güzel gözlemleniyor minikimin)
sakin bir akşam, yemekten sonra sol tarafına yat... henüz yapmadım çünkü bu aralar bi kaosta gibiyim... :) sen dene bakalım...

kızlar ben 22+2 oldum ama hala bebeğimi hissetmedim. ilk gebelikte acemilikten hemen hissedilemez, 22.haftada filan ancak hissedilir diye yazıyordu benim 22.hafta da bitti artık ama hala hissetmiyorum.. aynı durumu yaşayan oldu mu? gittikçe endişelenmeye başladım :sinifsinif:

canım endıselenme normal bende 22.cı haftam bıtınce hıssetmeye basladım ve 25cı haftamızdayız sureklı hareket halındeler korkma bende gec hıssetmıstım bebıslerımı ama korkuyorsan ultrasonda izle dra gıdınce rahatlarsın

bende 19. hafta içinde hisettim cnm kığırdağım maşallah şimdi hiç durmuyor hiç acele etme birgün bir bakmışsın pıt pıt geziniyor 24 haftalık olduk gece uyutmuyor kıpırtıdan

ben ilk vurusunu 15.haftada hissettim bir hafta sonra birkez daha oldu ve 16.haftanin sonlarinda yavas hareketlerle vücutum dinlenik olursa hissediyodum..simdi 25 haftalik olduk hic durmadan tepiniyo..geceleri bile uyandirdigi oluyo..
her bebek bir olmaz belki biraz daha yavas hareket ediyodur sen hissetmezsin....
yemek yeyip bir koltuga otur dene...
ben yemek yeyince deliye dönüyodu ilk baslarda simdi seri bir sekilde ne yesem tepki veriyo hatta yemesen bile

canım hemen telaşlanma.her bebk bir olmaz doğru.senin pıtırcık biraz nazlı anlaşılan.elbette tekmeleri gösterir annesi.

nobility hiç endişelenme ben 26. haftada hissettim bebişin hareketlerini doktora 22.haftadan sonra nerdeyse her hafta gittim acaba bi sorunmu var nıye hareket etmıyorum diye doktorum her gıttiğimde guluyordu artık ama ilk acemilik olunca korkuyorsun şimdi ege bey hiç durmuyor gece uyurken bile uyandırıyor içini serin tut doktorun normal diyorsa hiç endişelenme birde etraftaki buyuklere pek kulak asma beni en çok strese onlar sokmuştu nıye hareket etmıyo kesin bişey var diye sen sadce hamileliğin tadını çıkar allah hepimizin bebeğini korusun inşallah sabır et ıyı gunler

ben de 21. haftada içimden birşeyler kayıyormuş gibi hissediyordum
22. haftada başladı hareketler ama zaten 23. haftada öğrendim ki 9 gün
önden gidiyor mucizem biran önce büyümek istiyor sanırım.
şu an arkadaşlarında dediği gibi gece bile hareket halinde fakat çok zevkli
umarım biran önce tadarsın bu olayı

Tatlı birşeyler ye ve sırtüstü yat bakalım. Şeker ane ve bebeğin hücre yapısını hızlandırıyor. Buna cevapsız kalması imkansız :nazar:

cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız..dün sanki sağ tarafımda pıt pıt bi şeyler oldu gibi hafiften..ama acemilikten karar veremiyorum bebek mi kıpırdıyor diye :)

kızlar müthiş bir şey oldu...kızım hareket ediyor :)) şimdi sol tarafımdan pıt pıt vurmaya başladı çok sevinçliyim :)

X