- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
insallah canım kocaman harflerle yazcam ozaman.. ben de dusuk yaptım yanı doktora gıtmedım ama annemler bana dusuk yapmıssın sen dedıler.. ben adet olmadan on gun once koyu kahverengı akıntı gelıodu leke leke arastrdım falan yerlesme kanaması dıe bısey buldum hatta burdada konu acmıstım bunla ılgılı. ıyıce ıcım ıcımı yemeye baslamısdı adet gunumu beklemeden doktora gıttım tabıı doktorda baktı ama goremedı tabı hıc bısey cok erken ggelmıssın dedı bana ahh keske kan testı yaptırsaydım kan testı bıle yapmadı BANA o ara ev tasıyodum kolı falan salladım bı sabah adet gunumden ıkı gun once ruyamda ssancım var sanıorum megersem gercekten sancım varmıs uykumdan uyandım sabah 7 de mı ne 12 oldu 1 oldu aksama kadar nerdeyse bı damla kan geldı ama muthıs bı sancı yasadım anlaatamam bole bı adet agrısı olmaaz yanı on katı bı sancı yuzum gozum bembeyaz olmustuu o kadar saat sancı cektım buyuk buyuk parcalar dustu benden baya bı buyuktu ama hanı adetlıyken pıhtı gelır ama bu et parcası gıbı dustu ondan sonrada sancı falan kalmadı bıttı annemlerde dusuk yapmıssın sen dedıler ama ıstesende bole olduysan eger sende dusuk yapmıs olabılırsın :26:
![]()
Ayyy canimmm benim yasadiklarimin aynisiniii yazmissinn inankiii
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sirt , bel agrisindan duramadimm ben ... Yerlerde süründüm resmennn kendimi sedyeye zor attimm amaa ömmrümde böle sanci görmedimm bennve hic yasamadimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi