adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.herkes sormuş, ben de sorayım. misafir ile sucu neden tanıştırılıyor?
bunda geri kafalılık yok ama herkesten sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermesini bekleyemezsiniz. dikkat etmemiş olabilir anneniz.
yurtdışında doğmasının misafirin alman olmasının vs alakasını çözemedim.
ayrıca sucu sapık ise suyu başka yerden alın.
Kimsenin anlayamadığı da o konu zaten?adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.
adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.
Ben de okulda erkek meslektaşlarla çalışıyorum ama misafirlerimle tanışmışlıkları yok :))adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.
Anneme soruyorum sorunca da tartisiyor cok konusuyorsun yeter diye.Zaten herkese guvenme sorunu var dusunemiyor kac kere uyardim ama.bunu annenize sorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?