Canım kabarık şatafatlı bir gelinlik istiyorum netten her gun bakıyorum omuzları çağla şikelin gelinliği gibi olsun istiyorum eteği kabarık felan. Ama arkadaşlarım gonderıyor model ben bakıyorum ama şu gelinlıkde güzel diyebileceğim olmuyor
bir terziye gidip fikirlerini al derim. hele becerikli bir terzi bulursan, sana çok yardımcı olur. fizik yapına göre nereleri kapatman nereleri açman gerektiğini, eteğin ne kadar kabarık olursa üzrinde nasıl durabileceğini artık nelerin tercih edilip edilmediğini anlatabilir sana. modeller de gösterir. hatta farklı bir kaç terzi dolaşırsın. fikir edindikten sonra biraz düşünmek için izin istersin ve edindiğin fikirller ışığında model araştırması yaparsın. bu en fazla bir gününü alır bence. o özel gün için de değer tabii ki. ama direkt internetten dergiden bir gelinlik beğenir alırsan emanet durabilir, fiziğine gitmeyebilir, rengi açmayabilir. o gün çok daha güzel ve şık olabilecekken içine sinmeyen bir şey taşımak zorunda kalırsın üstünde. ve zaten bir gelinlik resmini alıp gelinlikçiye gittiğinde alıp şap diye önüne o gelinliği koyacağını sanmam. ben gelinlik giymedim daha nişanlıyım düğün tarihi de belli değil. ama ben de yaşayacağım bu heyecanları. pek düşünmemiştim ama yazını okuyunca bunlar geldi aklıma ben de şimdi öğrenmiş oldum nasıl bir taktik uygulayacağımı
Sağolasın canım cumartesı kayınvalıdemle bakıcaz dolaşıcaz o gun çok güzel bir gelinolmak ıstıyorum muhtemelen sende oyle istiyorsundur hayırlısı olsun ikimiz içinde teşekkürler önerilerin için
canım benim beğenip beğenmemek de çok haklısın..çünkü çok ince bir iş gelinlik seçimi....o kadar çok model var ki...insna hangisini beğeneceğini yada eleyeceğini bilemiyor.....
kolları taşlı istiyorum demişsin Çağla Şikel modeli...Benim açtığım bi rkonu var canım,orada kolları taşlı gelinlik modelleri var istersen bir bak derim...bakmadıysan eğer....Bende çok seviyorum kolları taşlı bir model....
Diktirmek istersende bir modelde beğendiğin eteğiyle,bir modelde beğendiğin üstü birleştirip diktirebilirsin...Kollarınıda istediğin gibi taşlı yaptırabilirisin canım...
İnşallah istediğin gibi en güzel gelinliği giyersin...şimdiden mutluluklar diliyorum...
biraz önce yeni modeller ekleidm onları görmedin sanırım 12.sayfada son eklediklerimin içinde kolları taşlı modelde var,anım aklında bulunsun . benim numaralandığım sayıya göre 420....