Ben Geldim....

sen benim tanıdığım gurbaaya çok benziyorsun.. hatta eminimki o sun... özele mesaj atma hakkım olmadığı için yazamıyorum sana.. inşallah burdan görürsün...

zati gittin mi senin gibi senin gibi gitcen:ssz:
evlenip gitcen, doğurup gelcen:emir_bebek:
len bi ilk sayfayı, bi son sayfayı okuyup cevap yazıyom, bu arada 2. ye :49: kalmadın dimi :51:

La kermit ne ara geldin la...
Özlemişim valla, dimek doğurdun helal la sana herkesten sonra evlendn herkesten önce doğurdun

Beni hiç karıştırma hakkat beceriksiz çıktım :27:
Koca askerde benim, millet çoccamız olmuyo sanıyo.
:37:

Bakem yavrım çalışmalara başladık hayırlısı olur inşallah. Kızını da tiyzesi olaraktan yirim:emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben valla çok özlemişim seni gurbiğim yaa geçenler de bir yerde yorumunu gördüğüm de çok sevindim,eski msjlarını okumaya başladım ve bir kızının olduğunu öğrenince daha da sevindim.Hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnn KK sensiz çok boştu çok :14:

Gurbiiik naber ? :42: ahahhah çok uzun zaman oldu behh!:ssz:
Bebeğinin olduğunu haber aldımdı, çok sevindim, sağlıkla büyüsün canım benim...
:nazar:

Gurbi hoşgeldin
makyaj konusunda Biz seni unuttuk Zaten senin de artık makyajla işin olmas göbek ütüleme topiği açıp ordan devam edersin artık kariyerine. Edepsiz esprilerini de unuttuk tövbekar olduk. Tam zamanında gitmişsin kk kötü yola düşmekten kurtuldu. Ama yine de hoşgeldin. En azından yataktan çıkmış olduğunu öğrendik:ssz:

selamın hello millet
yogun istek üzerine (yalandan kim ölmüş :37:) topik aciyim dedim :8:
evlendim gittim
dogurdum geldim :51:
eskileri, eski günleri çok özledim :59:
duyduguma göre yokluguma dayanamayan kazen abi bile terketmiş siteyi:82::37:

hadi itiraf edin yoklugumda beni mumla aradınız demi :97:
hadi arada gir canım ya. o kadar özlettinki kendini..

Gurbi hoşgeldin
makyaj konusunda Biz seni unuttuk Zaten senin de artık makyajla işin olmas göbek ütüleme topiği açıp ordan devam edersin artık kariyerine. Edepsiz esprilerini de unuttuk tövbekar olduk. Tam zamanında gitmişsin kk kötü yola düşmekten kurtuldu. Ama yine de hoşgeldin. En azından yataktan çıkmış olduğunu öğrendik:KK14:

Asaalik krdi mesajini simdi gordum. Nerdesin cik ortaya azini burnunu kiriyim

Back
X