Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen benim tanıdığım gurbaaya çok benziyorsun.. hatta eminimki o sun... özele mesaj atma hakkım olmadığı için yazamıyorum sana.. inşallah burdan görürsün...
zati gittin mi senin gibi senin gibi gitcen
evlenip gitcen, doğurup gelcen
len bi ilk sayfayı, bi son sayfayı okuyup cevap yazıyom, bu arada 2. ye kalmadın dimi
Ben valla çok özlemişim seni gurbiğim yaa geçenler de bir yerde yorumunu gördüğüm de çok sevindim,eski msjlarını okumaya başladım ve bir kızının olduğunu öğrenince daha da sevindim.Hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnn KK sensiz çok boştu çok
Gurbi hoşgeldin
makyaj konusunda Biz seni unuttuk Zaten senin de artık makyajla işin olmas göbek ütüleme topiği açıp ordan devam edersin artık kariyerine. Edepsiz esprilerini de unuttuk tövbekar olduk. Tam zamanında gitmişsin kk kötü yola düşmekten kurtuldu. Ama yine de hoşgeldin. En azından yataktan çıkmış olduğunu öğrendik
selamın hello millet
yogun istek üzerine (yalandan kim ölmüş ) topik aciyim dedim
evlendim gittim
dogurdum geldim
eskileri, eski günleri çok özledim
duyduguma göre yokluguma dayanamayan kazen abi bile terketmiş siteyi:82:
hadi itiraf edin yoklugumda beni mumla aradınız demi :97:
Gurbi hoşgeldin
makyaj konusunda Biz seni unuttuk Zaten senin de artık makyajla işin olmas göbek ütüleme topiği açıp ordan devam edersin artık kariyerine. Edepsiz esprilerini de unuttuk tövbekar olduk. Tam zamanında gitmişsin kk kötü yola düşmekten kurtuldu. Ama yine de hoşgeldin. En azından yataktan çıkmış olduğunu öğrendik