- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi gulrecelim
Merhabalar gece gece içimde huzursuzluk yaratan bir durum oluştu. Şöyle anlatayım eşimin abisi 3 yıl önce boşanmış, 10 yaşında bir oğlu var. Velayet annedeydi. Ama anne geç saatlere kadar çalıştığından KV m bakıyor. Okulu yemesi içmesi hep onlardaydı. Çocuğu da çok seviyoruz hepimiz. Gece 9 da kp çocuğu annesinin evine bırakıyordu. Sabah gene geliyordu bu şekildeydi 3 yıl. Bu yıl kaynım evleniyor, eski eşi çocuğun velayetini sen al demiş, KV de zaten ben bakıyorum, baban her gece yoruluyor git gel adam, 1.100 de nafaka boşuna ödüyoruz çocuğun tüm masrafı bizde alalım hemen dedi ve velayet el değiştirdi. Sadece ctesi annede kalacak. Sorun yok ama çocuk babası ve üvey annesi 1 sn yalnız bırakmıyor kızlar. KV me asla çıkmıyor. Bu ev benim diyormuş (18 yaşına geçince çocupa verilecek protokol o yöndeydi) yeni eşyaşar alınıyor mesela geçen yatak odası gelmiş babam annemle bu yatakta yatıyordu demiş kıza. Babasına kimsenin babası damat olmuyor diyor. 10 yaşındaki çocuk aklı bunlara eriyor mu annesinşn etkisinde mi o kısmı bilmiyorum.
Bizimle alakalı kısma gelelim. Eşim ben x i misafir edicem bu hafta demiş (düğün hazırlıklarını rahatça tamamlasınlar diye) KV dem de aaaa iyi olur demiş. A dostlar 12/22 arası home olarak çalışıyorum. Elimde poğaça yiyorum sebze meyve kemiriyorum. Düzgün kahvaltı yemek yok. Zaten bu aralar depresyondayım hiç tadım tuzum yok. Hepsini geçtim bebek tedavisindeyim yumurta takibi yaptıracağım. Çocuğun elinden tutayım jinekoloğa mı götüreyim, evde bırakayım desem nasıl rahat edeyim. Hem yazık günah çocuğa daha çok kötü hisseder kendini. Eşim yatağını kahvaltısını ben hazırlarım akşamda gezdiririm ilgilenirim, gün içinde zaten çocuklarla takılır. Sana ne zahmeti var diyor. Hayır KV mde biliyor doktora gideceğimi.. çocuğa da üzülüyorum bir yandan 6 günden birşey olmaz mı acaba ? Birde takıntım var, çocuk dışarda dahi olsa 10 dk bir bakarım aklım kalır. Emanet çocuk Allah korusun. Daha kendime bakamıyorum tembelim birde sorumluluk almak çok ağır geliyor
Bizimle alakalı kısma gelelim. Eşim ben x i misafir edicem bu hafta demiş (düğün hazırlıklarını rahatça tamamlasınlar diye) KV dem de aaaa iyi olur demiş. A dostlar 12/22 arası home olarak çalışıyorum. Elimde poğaça yiyorum sebze meyve kemiriyorum. Düzgün kahvaltı yemek yok. Zaten bu aralar depresyondayım hiç tadım tuzum yok. Hepsini geçtim bebek tedavisindeyim yumurta takibi yaptıracağım. Çocuğun elinden tutayım jinekoloğa mı götüreyim, evde bırakayım desem nasıl rahat edeyim. Hem yazık günah çocuğa daha çok kötü hisseder kendini. Eşim yatağını kahvaltısını ben hazırlarım akşamda gezdiririm ilgilenirim, gün içinde zaten çocuklarla takılır. Sana ne zahmeti var diyor. Hayır KV mde biliyor doktora gideceğimi.. çocuğa da üzülüyorum bir yandan 6 günden birşey olmaz mı acaba ? Birde takıntım var, çocuk dışarda dahi olsa 10 dk bir bakarım aklım kalır. Emanet çocuk Allah korusun. Daha kendime bakamıyorum tembelim birde sorumluluk almak çok ağır geliyor