• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben G*vat Demedim Kavas Dedim

Kavas kötü bir laf değildi ki tv'de gösterirken niye biplediler:26:
Bipleyen tv kanallarını esefle kınıyorum:ssz:

:9::9::9::9:

sonunda itiraf etti kendisi o lafı dediğini ama bir anda çıkmışta öle demek istememişte asenaya rakip çıktı valla. :1: eyvah burayı da izliyorsa beni de çektirebilir yani neyseee.. Mühim olan başbakanın yedirmeyiz demesi, karşısındaki insanın dediklerimi neden yayınlamıyorsunuz demesi böyle bir şey var mı yaa. Neyini savunuyor daha anlamış değilim. Boşuna bu kadar savunulmaz bir insan ya birşeylerini biliyordur ya da başbakan her zaman ki gibi vali giderse iktidar yenilmiş gibi olacağından koruyordur kendi kuyruğunu dik tutmak için yani. Ve hala halka hakaret edenlerin o sandıktan adı çıkacak mı çıkacaksa bir şey diyemiyorum..

bu adama baktıkça Yasemin Yalçın'ın Şuayip'i geliyo aklıma:)
$2011-30-yasemin-yalcin-02.jpg

bahane tipten daha komik, Gavas demiş :53:
birden oğlum canlandı gözümün önünde. "Oğlum ayıp kelime kullanma !",
" ben tük dedim" :26:

Az evvel kelimenin anlamına netten bakmak suretiyle öğrendim, ki daha evvel hiç duymadım.
Bazen bilmemek daha iyidir . :47:

Kendisi, Siyaset Dergisi tarafından "yılın valisi" adayı olarak ankete eklenmiş ve en yüksek oy oranına sahip konumda şuan. Böyle bir söylem ve ardından yapılan yersiz açıklamalar sonrası, bu adaylık ne kadar doğruydu bilemiyorum. Yalnızca ülkenin gelişmiş şehirlerinin valilerinin, başka hiçbir kıstas gözetilmeksizin bu listeye eklendiğini düşünmek istiyorum.

Back