• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben evim:))))

iyi günlerinizde kullanın inş.bende evim için mobilya bakıyorum sznkilerde çok gzlmiş.

güle güle kullanın.koltuklarınızıda beğendim ama yemek odası çok güzelmiş..

realin köşe takımını aldım bende bir kaç gün önce gelmesini bekliyorum ellerinde uzanmalısı varmış ben v köşesini istedim spor bir takım çok rahat gözüküyor benimkinin rengide krem nuvsensut ayrıca mon köşe takımı ve suena yemek odası aldım dört gözle bekliyorum gelmelerini sende güle güle kullan arkadaşım

realin köşe takımını aldım bende bir kaç gün önce gelmesini bekliyorum ellerinde uzanmalısı varmış ben v köşesini istedim spor bir takım çok rahat gözüküyor benimkinin rengide krem nuvsensut ayrıca mon köşe takımı ve suena yemek odası aldım dört gözle bekliyorum gelmelerini sende güle güle kullan arkadaşım

ben de ilerde köşe aparatını alıp köşe olarakda kullanmak istiyorum teşekkür ederim bu arada sen de güle güle kullan:)

koltuğunu ben de beğenmiştim.
kulanınca bizimle paylaşırsın.
yemek odan da çok güzel.
güle güle kullan.

çok şık seçimler yapmışsınız bayıldım
iyi günlerde kullan tatlım

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz :29:

Teleset mobilyadan beğendikleriniz bence de hoşlarmış..
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..:nazar:

Back
X