- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Yaptırdınız mı test? Benim de kimyasallarım vardı genetik sonucu temiz ama trombofili panelinde kanda pıhtılaşma yatkınlığı çıktı hamile kalınca iğne kullanmaya başladımSağlıklı gebelik oldu mu sonra?
Genetik olarak bizde hiç yok ikimizde sağlıklıyız bir bende tiordi oda çok yüksek değil dedi doktor ondan dolayı düşük olmaz dedi
Kan değerlerimiz de uyuyor
Test yapmadık yok ama evlendigimizde filan testler yapıldı sorun çıkmadı belki bu test farklı olabilir.Yaptırdınız mı test? Benim de kimyasallarım vardı genetik sonucu temiz ama trombofili panelinde kanda pıhtılaşma yatkınlığı çıktı hamile kalınca iğne kullanmaya başladım
Bu iki test düşük yaptım gün oldu düşük olunca bu test direk düşer mi?Test yapmadık yok ama evlendigimizde filan testler yapıldı sorun çıkmadı belki bu test farklı olabilir.
Büyük ihtimalle benim de kanda pıhtılaşma var test yapmadık ama bir hafta sonra gideceğim o zaman sorarım doktor yönlendirir ne yapılması gerek ama direk istemiyorum en azından neyden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum kan uyuşmazlığı yok dedi doktor ama kan sulandırıcı kullanabilir bir hafta sonra kontrole gel dedi
Aptt mi oluyor kan pıhtılaşma olanı?
Hayır bu değil. Genetik bölümden randevu alın. Hem sen hem eşin. Gidip kan verin. Trombofili paneli 1 ayda çıkıyor. Doktora 2 düşüğün olduğunu söyle. Yoksa pek dikkate alıp yapmıyorlarTest yapmadık yok ama evlendigimizde filan testler yapıldı sorun çıkmadı belki bu test farklı olabilir.
Büyük ihtimalle benim de kanda pıhtılaşma var test yapmadık ama bir hafta sonra gideceğim o zaman sorarım doktor yönlendirir ne yapılması gerek ama direk istemiyorum en azından neyden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum kan uyuşmazlığı yok dedi doktor ama kan sulandırıcı kullanabilir bir hafta sonra kontrole gel dedi
Kan uyuşmazlığı farklı bir şey. Alakası yok. Evlenirken yaptırdığınız testlerle de bunun alakası yok. Araştırılması için yapılıyor zaten bu testlerTest yapmadık yok ama evlendigimizde filan testler yapıldı sorun çıkmadı belki bu test farklı olabilir.
Hatay'da bakıyorum genetik tıp çıkıyor ama Hatay da hiç yok gözüküyorHayır bu değil. Genetik bölümden randevu alın. Hem sen hem eşin. Gidip kan verin. Trombofili paneli 1 ayda çıkıyor. Doktora 2 düşüğün olduğunu söyle. Yoksa pek dikkate alıp yapmıyorlar
Hayır bu değil. Genetik bölümden randevu alın. Hem sen hem eşin. Gidip kan verin. Trombofili paneli 1 ayda çıkıyor. Doktora 2 düşüğün olduğunu söyle. Yoksa pek dikkate alıp yapmıyorlar
Tıbbi genetik evet. Doktor yönlendirme yapmadı bizi direkt biz randevu alıp gittik. Devlette ücretsiz özelde pahalı testlerNe zaman gidilmeli ona doktor mu yönlendirir
Tıbbi genetik mi olarak geçiyor?
Anladım teşekkürler Hatay'da yok maalesef büyük ihtimalle Adana'ya giderizTıbbi genetik evet. Doktor yönlendirme yapmadı bizi direkt biz randevu alıp gittik. Devlette ücretsiz özelde pahalı testler
İhmal etmeyin. dilerim sağlıklı bir gebeliğin olur bir sonrakiAnladım teşekkürler Hatay'da yok maalesef büyük ihtimalle Adana'ya gideriz
İnşallahİhmal etmeyin. dilerim sağlıklı bir gebeliğin olur bir sonraki
Hamilik sorunsuz mu olmaya başladı sağlıklı mı oldu?Yaptırdınız mı test? Benim de kimyasallarım vardı genetik sonucu temiz ama trombofili panelinde kanda pıhtılaşma yatkınlığı çıktı hamile kalınca iğne kullanmaya başladım
Peki genetik testi hangi poliklinik acaba oda mi tıbbi genetikte kan pıhtılaşma bakıldığı yerde de ikisi aynı şey miYaptırdınız mı test? Benim de kimyasallarım vardı genetik sonucu temiz ama trombofili panelinde kanda pıhtılaşma yatkınlığı çıktı hamile kalınca iğne kullanmaya başladım
Evet o da tıbbi genetik bölümünde veriliyorPeki genetik testi hangi poliklinik acaba oda mi tıbbi genetikte kan pıhtılaşma bakıldığı yerde de ikisi aynı şey mivalla kusura bakmayın
Şu an sağlıkla ilerliyor çok şükürHamilik sorunsuz mu olmaya başladı sağlıklı mı oldu?
Evet oldu tabiki ben genetik test yaptırdım çok az düzeyde kanımda pıhtılaşma çıktı hamile kalana kadar asprin kullandım 3. Hamileliğimde sağlıklı ilerledi çok şükür üzülmeyin yani oluyorSağlıklı gebelik oldu mu sonra?
Genetik olarak bizde hiç yok ikimizde sağlıklıyız bir bende tiordi oda çok yüksek değil dedi doktor ondan dolayı düşük olmaz dedi
Kan değerlerimiz de uyuyor
Hangilerinde vardı acaba pıhtılaşma bir de gebeliği öğrendikten sonra kan sulandırıcı kullanmaya devam ettiniz mi iğne veya ilaç?Evet oldu tabiki ben genetik test yaptırdım çok az düzeyde kanımda pıhtılaşma çıktı hamile kalana kadar asprin kullandım 3. Hamileliğimde sağlıklı ilerledi çok şükür üzülmeyin yani oluyor
Valla inanın hangi gendeydi hatırlamıyorum benim öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum sonrasında kanamam olunca hemen iğneyi kesti yani toplasan 1 hafta falan iğne kullandımHangilerinde vardı acaba pıhtılaşma bir de gebeliği öğrendikten sonra kan sulandırıcı kullanmaya devam ettiniz mi iğne veya ilaç?
İğne kullandıysanız keseyi görünce mi yoksa gebeliği öğrenir öğrenmez mi başladınız?
Çok şükürŞu an sağlıkla ilerliyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?