- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Rahim icindeki şey neymis gebelik degilse?Doktor da ne garip yorumlamıs böyle gönderdi mi sizi yani.Doktor gebelik gözükmüyor diyor ne demek bu
Ulutsona baktılar rahimde içinde bir şey var gördüm ama gebelik gözükmüyor diyor
Kese vardır ama haftaya göre bebek oluşmamıştır ya da kese dağılmıştır ben bunu anladım canımDoktor gebelik gözükmüyor diyor ne demek bu
Ulutsona baktılar rahimde içinde bir şey var gördüm ama gebelik gözükmüyor diyor
Bilmiyorum yollamadı bekliyorum testleri acile geldimRahim icindeki şey neymis gebelik degilse?Doktor da ne garip yorumlamıs böyle gönderdi mi sizi yani.
Ama düşük kendilinden olur diyorKese vardır ama haftaya göre bebek oluşmamıştır ya da kese dağılmıştır ben bunu anladım canım
Doktor bana gebelik gözükmüyor diyor
Yaptılar bütün testleri yaptılarKan tahlili yapmadılar mı
Referans dışı sadece bunlarKan tahlili yapmadılar mı
Beta hcgniz en son kaç çıkmıştı ve kaç gün önceydi o değer?Referans dışı sadece bunlar
Kimyasal gebelik yaşıyorsun. Kese yoktur zaten 750 demiştin değerini. O değere kese görülmez. Değerin sıfırlanınca adet olacaksınReferans dışı sadece bunlar
İki defa arka arka mi?Kimyasal gebelik yaşıyorsun. Kese yoktur zaten 750 demiştin değerini. O değere kese görülmez. Değerin sıfırlanınca adet olacaksın
İki defa arka arka mi? Yoruldum Bir zaman sonra tekrar hamile kalmak istemem istemiyorumPazartesi 754 demiştiniz betanıza, düşmüş. Kimyasal olmuş maalesef
754.9 pazar günüBeta hcgniz en son kaç çıkmıştı ve kaç gün önceydi o değer?
Yükselmez biliyorum düşük yapacağım zaman hızlı iniyor ama gebe kaldığım zaman çıkmıyor yükselmiyorYükselmez artık düşük yapmışsınız geçmiş olsun
Yükselmez artık. Geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. Birkaç gün geçince kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığını takip edebilirsiniz754.9 pazar günü
275.5 sabah salı
228.5 akşam aynı gün salı
Hızlı düşüyor ama yükselmiyor anlamıyorum ve yoruldum
Genetik testler yaptırılıyor benimde 2 düşük geçmişim var bütün tahlillerinizi yaptırıp ona göre aksiyon alınYükselmez biliyorum düşük yapacağım zaman hızlı iniyor ama gebe kaldığım zaman çıkmıyor yükselmiyor
Yükselmeyeceğini biliyorum diyorumYükselmez artık. Geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. Birkaç gün geçince kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığını takip edebilirsiniz
Sağlıklı gebelik oldu mu sonra?Genetik testler yaptırılıyor benimde 2 düşük geçmişim var bütün tahlillerinizi yaptırıp ona göre aksiyon alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?