Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi kan verin
Baya belirgin çizgi yerleşme kanaması dedikleri olmasın regl dediğiniz
Ya yoğun kanamam hafif değil amaBaya belirgin çizgi yerleşme kanaması dedikleri olmasın regl dediğiniz
Adet olduğum şekilde kanamamYa test bozuk yada kimyasal gebelik
Kanama normal kanama mı?
Kan ver bence büyük ihtimalle kimyasal yaşıyorsunYa yoğun kanamam hafif değil ama
Peki ne yapmam lazimKan ver bence büyük ihtimalle kimyasal yaşıyorsun
Kimyasal gebelikse beta kendi kendine düşüyor. Mutlaka doktora git kimyasalı değilmi kesinleştrPeki ne yapmam lazim
Tamam teşekkür ederimKimyasal gebelikse beta kendi kendine düşüyor. Mutlaka doktora git kimyasalı değilmi kesinleştr
Doktora mutlaka gidin belki de üstüne görüyorsunuzdur sağlıklıdırTamam teşekkür ederim
O zaman kimyasal maalesefAdet olduğum şekilde kanamam
Öyle olma şansı varmıDoktora mutlaka gidin belki de üstüne görüyorsunuzdur sağlıklıdır
O zaman kimyasal maa
YaaO zaman kimyasal maalesef
İki ucgun sonra tekrar test yaptım birşey çıkmadı test yanlismişMerhaba naptınız acaba nasıl ilerledi sonra varmı gelişme
hayırlısı olsun bende bugün yaptım negatif yalnız değilsinİki ucgun sonra tekrar test yaptım birşey çıkmadı test yanlismiş
Benim adetim normalde 7 günde bitiyor ama 9gun oldu bitmedihayırlısı olsun bende bugün yaptım negatif yalnız değilsin
Doktora gidin bence uzun adet başka bişey olabilir kist felan kontrol ettirinBenim adetim normalde 7 günde bitiyor ama 9gun oldu bitmedi