Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
el freniyle kalkmayı dene ilk başta sonrada ayak frenini denersin
eşim bana kalkışta arabayı çalıştırdıktan sonra debriyajdan ayağımı tamamen çekip gaza basmamı söylüyo ama böyle yapıncada araba stop ediyo ama bence debriyajda ayağım hafif basılıyken gaza basıp kalkmalıyım doğrusu hangisi bilen arkadaslarda cevap verebılır.....
El freni çekikken debriyaj ve gaz ayarını yap tam kalkışı yakaladığında yavaş yavaş el frenini indir. Geri kayma olmaması açısından. Ben ehliyetimi 2004 te almıştım ama okul iş derken pek fırsatım olmadı(yani bir daha araba yüzü görmedim). bu yıl doğum günümde eşim hediye aldı Ve mecburen kullanmam gerekti bende çok istiyordum ve Şimdi İstanbulda trafikteyim Bir ay içinde ana kursalları hatırlayıp pratiğe döktüm. Çok rahatım.
bende izmirdeyim,nerede çalışıyorsunuz.banada yardımcı olursanız sevinirim.bu kocaların bize araba kullandırmaya niyetleri yok çünkü:uhm:
"eşim bana kalkışta arabayı çalıştırdıktan sonra debriyajdan ayağımı tamamen çekip gaza basmamı söylüyo ama böyle yapıncada araba stop ediyo ama bence debriyajda ayağım hafif basılıyken gaza basıp kalkmalıyım doğrusu hangisi bilen arkadaslarda cevap verebılır....."
debriyaja basarken aynı zamanda gaza yavaş yavaş basacaksın, kavrama diye bi tabir vardır duydunmu hiç bilmiyorum ama işte o kavrama olduğu zaman yani araç hareket etmeye başladığı zaman ayağını debriyajdan yavaş yavaş çekeceksin Öyle birden çekersen stop eder tabi, zaten direk çektiğin için stop ediyor..
yaniiii kocan senin araba kullanmanı istemiyor sanırım lülülülülülü sen bence bu dediğimi dene birde sonrada kocişini bi temiz orta yerinden çatlat arabayı stop ettirmeyerek :lepi:
hain kocaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:klava:
kolay gelsin güzelim:1hug:
ben de kavrama yapıyorum
başlarda zorlanıyordum ama
şimdi çok şükür rahatım
araba kullanırken heyecanlı olmayacaksın ve korkmayacaksın
canım sen yanlış anladın sanırım ben bunu nix arkadaşımıza yazdım alıntı yapmadan kopyalayarak yazdım o yüzden dikkat etmedin sanırım :1rolleyes:
yani bu soru nix in sorusuydu ama canım yinede çoooookkkk teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için a.s. a.s. a.s.
canım otomatık arabalardanmı bahsedıyosun el frenı ıle nasıl kalkılır ben anlamadım
park etme konusunda da fikirler kızlar.)
Ehliyetim var ama heycandan süremiyorum.kaçkere dönerken kaldırımlara çıktımsenağlama ehliyet kursuna giderken fena değildim. Cesaretliyidim ama şimdi trafiğe çıkamıyorum.. Korkuyorum napıcam bilmiyorum herkes deli gibi kullanıyo sanırım bundan çok korktum..Şimdi arabanın anahtarını benden köşe bucak kaçırıyolar. Çünkü baya
acemiyim başıma bi iş getiricem valla... acaba tekrar kursmu alsam diyorum, pek vaktimde olmuyor işten çocuktan sizce napıyım ben acayip heycanlanıyorum. Bana bir külüstür araba verseler diyorum şöyle rahat rahat boş biyerde denemeler yapsam.:roflol: of offff ya yarama bastınız..benneyaptımki