bu tuvaleti kızıma ben diktim. anaokulunda doğum günü yapıcağıma söz vermiştim bu elbiseside süpriz oldu... malzemelerimi sayayım ama gülmeyin...
alt astarı masa örtüsünden dışındaki organze pazardan 5 mt ni 1 ytl ye aldığım kumaş. üst danteli benim badym içinin astarı komşumun güneşliğinden ibaret. dışındaki güllerse nişan sepetimin süsleri askısıda benim iç çamaşır askımdan yaptım nasıl olmuş çöp elbisem:))
ablacim ya bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya muhtesemsin sennnnn
hamaratli ablam benim, inanilmaz güzel olmus, ellerine emegine saglik..
bide saydigin malzemelere niye gülelim ki? yaratici insanlara bayiliyorum.. kizin güle güle giysin cok yakisacagina eminim.. allahim ya sahaneeeeeeeeeeeeeeeeeee
kakuuuş kakuuuş
Allah seni napmasın emi
ben eğer bigün gelin olursam bana da diker misin böyle bi gelinlik :CüvCüv:
farketmez benimkinin askılarını eski don lastiklerinden de yapabilüsün :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile
kakummm ne güzel şeyler yapmışsın yaa bravoo elindekileri değerlendirmende çok iyiolmuş kızın çok mutlu olmuştur bu güzel elbiseyi görünce ALLAH nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin kızınada canım...
ablacım süper bir tuvalet olmuş kızın güle güle giysin inşallah bu arada kızının doğum gününü şimdiden kutlarım ALLAH ım hayırlı uzun ömurler nasip etsin inşallahŞenizkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim kızlar. kızımda görünce şok olmuştu diktiğime ananmadı ondan gizli diktim çünkü... çokta yakıştı kızıma arkadaşları bile pamuk prensese benzetmişti ne şımardı ama o gün...işte resimler..
kakuuuş kakuuuş
Allah seni napmasın emi
ben eğer bigün gelin olursam bana da diker misin böyle bi gelinlik :CüvCüv:
farketmez benimkinin askılarını eski don lastiklerinden de yapabilüsün :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile
ay şımardım valla şimdi ben tek tek lisede diktiğim kıyafetlerimi sergileyeyim burda... ayıptır söylemesi sene sonunda defile düzenlenmişti en çok benim diktiklerim sergilenmişti zevkliyimdirde accuk...