How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ben de vajinismusluyum

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.15 aylık evliyim.henüz eşimle ilişkiye giremedik.çok korkuyorum,tam ilişkiye gireceğimiz sırada vaji.....çok ağrıyo bu yüzden eşimi geri çekiyorum.doktora gittim bi sorun yok naz yapıyosun dedi.sakinleştirici şurup yazı gönderdi.bu durumu ya yenmem yada kızlık zarımıaldırmam gerekiyo başka çarem yok.artık dayanamıyorum,gece gündüz ağlıyorum,

ben bekarım ama bu sorunu yaşayan arkadaşların sitesi var orda toplanıyorlar istersen bide oraya bak orda herkez kendi olayını anlatıyor benimde dikkatimi çektimişti ilginç hikayeler var bence sende okumalısın 15 ay bana çok uzun geldi ve hala kız olduğunu söylüyosun maşallah eşinde baya sabırlıymış

ben bekarım ama bu sorunu yaşayan arkadaşların sitesi var orda toplanıyorlar istersen bide oraya bak orda herkez kendi olayını anlatıyor benimde dikkatimi çektimişti ilginç hikayeler var bence sende okumalısın 15 ay bana çok uzun geldi ve hala kız olduğunu söylüyosun maşallah eşinde baya sabırlıymış

bu sitenin adı ne

Back