Herkese selamlar,
Geçen haftaya kadar ben de buraya neşe dolu bir mesaj yazmayı planlarken, bebişimizi daha ilk muayenesine bile götüremeden kaybettik :1no2:
Adet günüm daha geçmeden kan testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu... 5-6 haftalık olmadan ultrasonda görünmez diye biraz bekleyip öyle gitmek istedim doktora... Doktor randevusundan 4 gün önce kahverengi lekelenmem geldi fakat ben pek önemsemedim.. Ertesi gün regli gibi yoğun kanamam başladı... Kanın rengi pembemsi ve parlaktı. Randevuyu öne alıp doktora gittiğimde kan testi yaptılar ve gebelik sonlanmıştı. Yani bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm..
Şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum... Acaba o kahverengi lekelenmeleri ciddiye alıp da evde yatsaydım, ve hemen de doktora gitseydim bebişimiz kurtulur muydu?
Şimdi doktor bir ay ara verip tekrar denememizi önerdi... Koruyucu olarak da Progesteron falan vermedi... Bu tip düşükleri olanlara progesteron veriliyor diye biliyorum... Konuyla ilgili bilginiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim...[/QUOTEmerhaba geçmiş olsun bende şubat annesi olacaktım ama olmadı hem kendini suçlama ben hiç biiş yapmadım 20 hafta yattım ama yinede düştü bu arada 3 aylık olana kadarda progesteron iğneside olmuştum işte olmayınca olmuyor inşallah bundan sonraki olur