Selam kizlar ! Sonunda siyah rengimi degistirdim bugun.Maalesef kendi kuaforume gidemedim simdi diyorum gitseydim daha farkli olabilirdi.
Kuafore gosterdigim resim buydu
Uclardakine benzer bir renk istiyordum.Ve sonunda ortaya cikan renk bu oldu.Bikac resim koyucam,tabiki resimden pek anlasilmiyor renk ama sunu soyleyebilirim ki kahve tonu gibi olmadi ve acik bir renk oldu.Guneste sari yansimalar falan var.
Acikcasi istedigim renge kavusamadim,tek sevindigim sacim oyle yipranmadi,yanmadi.
Siz ne diyorsunuz ? Off bu kuaforler her ulkede boyle mi !
evet canım aynısı olmamış ama sonuçta kötü bir renk olmamış,ve bi dahasına boyadıgında istediğin renge kavuşabilirsin..ben de şikayetçiyim kuaförlerden hepsi değil ama bir çoğu istediğini yapmıyor..ben kızıl istemiştim çırtlak bi turuncu yapmıştı ,2saat açıcıda kaldı saçlarım 3 kere boyadılar aynı gün içinde sonuç mafolan saçlar..senin ki en azından yıpranmamış canım bunu da şükretmek lazım
Siyahtan saçın yıpranmadan dönmen iyi olmuş
Fakat saçını kendin boyasaymışsın kuaförden daha iyi yapabilirmişsin bence
Rengin istediğin renkle alakası yok ve her yer aynı renk değil
Tabi ışık da yanıltıo olabilir ama renk çok kötü
6.1 gibi bi renge boyarsan istediğin renge ulaşırsın gibi görünüo
Siyahtan saçın yıpranmadan dönmen iyi olmuş
Fakat saçını kendin boyasaymışsın kuaförden daha iyi yapabilirmişsin bence
Rengin istediğin renkle alakası yok ve her yer aynı renk değil
Tabi ışık da yanıltıo olabilir ama renk çok kötü
6.1 gibi bi renge boyarsan istediğin renge ulaşırsın gibi görünüo
Kuzum isiktan farkli gorunuyor tabii,renk ayni gibi her yerde ama dedigin gibi benim istedigimden cok farkli cikti.Bir dahakine kendi kuaforume gidicem kesin ve benim istedigim renge kadar koyultmasini rica edicem.
Kuzum isiktan farkli gorunuyor tabii,renk ayni gibi her yerde ama dedigin gibi benim istedigimden cok farkli cikti.Bir dahakine kendi kuaforume gidicem kesin ve benim istedigim renge kadar koyultmasini rica edicem.
Anladım canım
Güvendiğin bi kuaförse istediğin rengi elde eder
Bi de bişey soracağım sana
Saçını siyahtan açtıklarında hangi renk olmuştu?
Kaç ton açtılar?
Kac ton actiklarini bilmiyorum canim sadece cok acmak gerekmiyor senin sacinda demisti.Yikandigi zaman boyle nasil tarif etsem bilmiyorum,koyu turuncu gibiydi.
Kac ton actiklarini bilmiyorum canim sadece cok acmak gerekmiyor senin sacinda demisti.Yikandigi zaman boyle nasil tarif etsem bilmiyorum,koyu turuncu gibiydi.