• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ben de oğlumda kafayı yiyeceğiz**yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
3 haftadır ailelerimizin yanındaydık
ege el bebek gül bebek
kalabalık..
poh poh.. :sm_confused:
eve geleli 2 gün oldu ve oğlum uyumanın dışında herşeyden mutsuz sürekli ağlıyor
inat yapıp direniyor herşeye..
bu arada 6 aylık olduk
sanırım dişler de çıkıyor çünkü dilini çiğner gibi yapıyor
deneyimli anneler yardım
bu kalabalığa alışan oğlumun şımarıklığı mı yoksa diş mi??
yada başka bir şey
ama ikimiz de kafayı yiyeceğiz :Saruboceq:

canım kucaktan kucağa seslere ilgiye alıştı tabi..şimdi alıştığı şeyleri göremediğinden huzursuzlanıyor olmalı..dişte üstüne gelmiştir ikisi birleşmiştir yandın senn..:)))üzülme eski düzene alışması biraz sürsede aalışacaktırr...işte böyle değişiklikler huy değiştiriyor bebekte..yapacak bişey yok alışacaklar..ama umarım sende kendide yıpranmadan erken atlatır tosuncuğum..ikinizde öptümm..

düzelir canım korkma belkide dişten rahatsızdır o tabi ortam değişikliğide etkiler ama diş çıkarma döneminde bebekler çok huysuz oluyo umarım bir anönce düzelir

Geçmiş olsun hidenciğim
farklı kucakları arıyor olabilir.Benim kuzu 2 aylık olmasına rağmen anneanneye alıştı bile.Olmayınca onu arıyor :)

dün gece saatte bir kalktık
sürekli aglıyor
gözünü bile açmadan
diş etleri baya kabarmış
salı doktora gideceğiz
umarım başka bir sıkıntısı yoktur

geçmiş olsun canım yaa..umarım diştir sadece....çabucak atlatsın inşallahh .....

Back