Ben de nişanlandım :)

cok güzelsin canım cok tatlı olmusun nişanlığınlada cok yakışmıs sana basına taktığın ince tac cok hos durmus onu nerden buldun bende hep o tarz biseyler arıyodum. mutluluklar dilerim bu arada allah tamamını erdirsin :)

Ya birbirinize çok benziyorsunuz,birbirine benzeyen eşler de çok mutlu olur derler.
Ömür boyu mutluluklar
Bir de nişanlığına bayıldım nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Kuzenimin kına gecesi olacak da bayıldı senin nişanlığına
Şimdiden teşekkürler...

Canım çok teşekkür ederimm :) nişanlığımı ben esenlerden yani olduğum bölgeden aldım öyle çok dolaşmya zamanım olmadı ama bende nişanlığımı görünce aşık oldum :)

Canım sanırım sen mesajda atmıştın ama henüz mesaj hakkım dolmadığı için cevap veremedim.Ben hep değişik bişeyler olsun istedim o yüzden nişanlığıma benzer saç çiçeği yaptırmadım kuaförede çiçek getirmedm dediğimde o zaman böyle bi taş takalım dedi kuaförde wardı yani mutlaka bütün kuaförlerde vardır :)) bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

nisanlıgınıza bayıldım cok gzl ve rengı tenınıze,vucudunuza cok yakısmıs aynen basınıza taktıgınız aksesuarda cok gzl ve bırbırınıze cok yakıstırdım allah tamamına erdırsın omur boyu mutluluklar

Saçına makyajına elbisenin rengine ve modeline bayıldım
Tek kelime ile harika olmuşsun.
Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun.
Çok yakışmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…