• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de nişanlandım :)

cok güzelsin canım cok tatlı olmusun nişanlığınlada cok yakışmıs sana basına taktığın ince tac cok hos durmus onu nerden buldun bende hep o tarz biseyler arıyodum. mutluluklar dilerim bu arada allah tamamını erdirsin :)

Ya birbirinize çok benziyorsunuz,birbirine benzeyen eşler de çok mutlu olur derler.
Ömür boyu mutluluklar:nazar:
Bir de nişanlığına bayıldım nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Kuzenimin kına gecesi olacak da bayıldı senin nişanlığına:31:
Şimdiden teşekkürler...

Ya birbirinize çok benziyorsunuz,birbirine benzeyen eşler de çok mutlu olur derler.
Ömür boyu mutluluklar:nazar:
Bir de nişanlığına bayıldım nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Kuzenimin kına gecesi olacak da bayıldı senin nişanlığına:31:
Şimdiden teşekkürler...

Canım çok teşekkür ederimm :) nişanlığımı ben esenlerden yani olduğum bölgeden aldım öyle çok dolaşmya zamanım olmadı ama bende nişanlığımı görünce aşık oldum :)

cok güzelsin canım cok tatlı olmusun nişanlığınlada cok yakışmıs sana basına taktığın ince tac cok hos durmus onu nerden buldun bende hep o tarz biseyler arıyodum. mutluluklar dilerim bu arada allah tamamını erdirsin :)

Canım sanırım sen mesajda atmıştın ama henüz mesaj hakkım dolmadığı için cevap veremedim.Ben hep değişik bişeyler olsun istedim o yüzden nişanlığıma benzer saç çiçeği yaptırmadım kuaförede çiçek getirmedm dediğimde o zaman böyle bi taş takalım dedi kuaförde wardı yani mutlaka bütün kuaförlerde vardır :)) bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım :71:

nisanlıgınıza bayıldım cok gzl ve rengı tenınıze,vucudunuza cok yakısmıs aynen basınıza taktıgınız aksesuarda cok gzl ve bırbırınıze cok yakıstırdım allah tamamına erdırsın omur boyu mutluluklar :46:

Saçına makyajına elbisenin rengine ve modeline bayıldım:16:
Tek kelime ile harika olmuşsun.:40:
Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun.:71:
Çok yakışmışsınız:34::34::34:

Back