Ben de nihayet mobilyalarımı seçtim, nasıllar?

evet çok şahane görünüyorlar güle güle kullan canım harika seçimler

beğnmene çok sevindim hele bu heyecanları paylaşan arkadaşlardan duymak çok güzel,koltuk takımlarını merak ettim

Sağlıklı, mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
Ben çok beğendim.
Fakat konsl beyaz kahve gibi duruyor, ünite siyah beyaz benmi yanlış görüyorum.

Birde arkadaş tr derken TÜRKİYE demek istemiş.

Sevgiler...

Bende çok beğendim canım, çok güzeller yatak oda takımınıda merak ettim

tv ünitesi bellonanın real modeli bende almak istemiştim ama çok ilgi varmış bu modele beklemeniz lazım dediler 2 ay bekledim yine gelmedi bizde yaptırdık

tşk ederm inşallah,konsol antrasit tam siyah değil koltuktaki çiçekli yastıklarla aynı renk,ama tr dememiş tre yazmış sanırım yanlış yazmış

tv ünitesi bellonanın real modeli bende almak istemiştim ama çok ilgi varmış bu modele beklemeniz lazım dediler 2 ay bekledim yine gelmedi bizde yaptırdık

hımm bize böyle bir süre vermediler nisan başı teslim alıcaz inş.aksilik çıkmaz şimdi içime bir kurt düştü

canım çok tşk ler onuda eklemiştim benim açtığım konularda var istersen özeldende atarım sevgiler

Baktım canım, oda çok güzelmiş Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin. Darısı bana olsun

inşallah canm önemli olan eşya değil sizsiniz siz mutlu olduktan sonra her eşya güzeldir zeten. Ama siz mutsuz olduktan sonra villada oturmuşn neye yarar allah mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oturmayı nasp etsin...AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…