Ben de hamileyim, peki sizce hcg değerim normal mi?

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Kızlar elli yerden yazdım hamile olduğumu ama burdan da bi yazıp değerler normal mi diye siz tecrübeli arkadaşlarıma sorayım dedim. yerimseniben
Son adet tarihim 25 Haziran, normalde periyod uzunluğum biraz fazla ama, 35 gün kadar. Kandaki hcg değerim ise bugünkü testte 206 çıktı. Yarın doktora gidicem ama şimdiden sizlere bi sorayım dedim... 206 normal mi? Ne dersiniz? :CüvCüv:

tatlım o zaman en son adetını 41 gun once olmussun buda demek kı adetının uzerınden 6-7 gun gecmıs. benımkı 3 gun gecmısken 40 cıkmıstı oyle ogrenmıstık. 5 ten yukarısı hamılelık demek tebrık edıyım barı senı :)))) allah hayırlı evlat versın arkadasım sen yınede hemen doktora gorun belkı keseyı gorursunuz allah tamamına erdırsın gonluune gore versın :)

tatlım o zaman en son adetını 41 gun once olmussun buda demek kı adetının uzerınden 6-7 gun gecmıs. benımkı 3 gun gecmısken 40 cıkmıstı oyle ogrenmıstık. 5 ten yukarısı hamılelık demek tebrık edıyım barı senı :)))) allah hayırlı evlat versın arkadasım sen yınede hemen doktora gorun belkı keseyı gorursunuz allah tamamına erdırsın gonluune gore versın :)

Çoook teşekkürler canım, yarın için randevu aldık doktordan bakalım.
Normalde geçen hafta adet olmayı bekliyordum evet, yani üstünden 6-7 gün geçti. Ehh senin 3 gün geçmişken 40sa benimki normal oluyo o zaman heralde hihoyyyt Teşekkürler sen de bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :ecrin_bebek::nazar:

tebrikler canımmm
hamilesinnnnn...Allah tamamına erdirsin ihşallahhhh
:Saruboceq:

Çoook teşekkürler canım, yarın için randevu aldık doktordan bakalım.
Normalde geçen hafta adet olmayı bekliyordum evet, yani üstünden 6-7 gün geçti. Ehh senin 3 gün geçmişken 40sa benimki normal oluyo o zaman heralde hihoyyyt Teşekkürler sen de bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :ecrin_bebek::nazar:

amın arkadasım ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız bebıslerımızı doktor kont sonra gelısmelerı aktar bızede hamılelıgının tadını cıkarmaya bak :emir_bebek:

Kızlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler, darısı diğer isteyenlerin başına inşallah opuyorumnanaktan

Buün doktora gittim, ama henüz çok minik olduğu için göremedim bebişimi ultrasonda. HCGnin en az 1000 olması lazımmış görnmesi için. Son adet tarihine göre 6. haftadayım ama adetlerim hep düzensizdi zaten, doktor yumurtlama geçolmuş 1-2 hafta geriden takip ediyor dedi. Zaten daha uykuya eğilim bulantı falan da pek yok... Bakalım önümüzdeki hafta tahliller yaptıracağım ondan sonraki hafta da dr.a tekrar gideceğim iple çekiyoruuumm :CüvCüv:

Tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebeğin
hosgelgin0oqqe9ov4.gif

miscellaneous92sq1.gif
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
selam benımde hcg m biraz düşük ve moralım cok bozuk benımde son adet günüm 28 hazıran bende adetımden 6 gun gectiginde doktora gittim 191 cıktı sonra dün için 07.08.09 da bırdaha cagırdı ve tekkrar gittik sabahtan tahlıl yaptırdık 442 cıktı ve dktorumuz cok yavas ilerliyo diş gebelik te olablıkır deyip 1 hafta sonraya tekrar cagırdı neypacagımı bende bilmıyorum dua etwekten baska yapacak hıc bırseyım yok sizin en son kac cıktı....insallah hersey yolundadır sizin.....

selam benımde hcg m biraz düşük ve moralım cok bozuk benımde son adet günüm 28 hazıran bende adetımden 6 gun gectiginde doktora gittim 191 cıktı sonra dün için 07.08.09 da bırdaha cagırdı ve tekkrar gittik sabahtan tahlıl yaptırdık 442 cıktı ve dktorumuz cok yavas ilerliyo diş gebelik te olablıkır deyip 1 hafta sonraya tekrar cagırdı neypacagımı bende bilmıyorum dua etwekten baska yapacak hıc bırseyım yok sizin en son kac cıktı....insallah hersey yolundadır sizin.....

Slm canım! Ultrasona girdin mi? Yani tabiiki bebiş daha ultrasonda görünmez ama en azından dış gebelik olmadığını söyleyebilirler. Bana doktorun söylediği düzensiz adetlerime bağlı olarak yumurtlamanın olması gereken zamandan çok geç gerçekleştiği. Ama bu sadece haftaları şaşırtır başka olumsuz bir etkisi olmaz dedi. Yani sıkma canını, hemen olumsuz düşünme :1hug:

Benden yarın için testler istedi doktor hcg ye de bakılacak, buradan da haberdar ederim, sen de yaz gelişmeleri mutlaka a.s.

X